Apple Pay

Od uvedbe leta 2014 je Apple Pay hitro zrasel na trgu obdelave plačil in je zdaj prevladujoči konkurent tekmecem kalifornijske družbe.

Plačilo je tako preprosto, kot je mahanje z iPhonom nad čitalnikom kartic ali stranka, ki skenira svoj obraz, da bi plačala nekaj na spletu, je Apple Pay hiter in varen način plačevanja stvari v vsakdanjem življenju. Z naraščajočo priljubljenostjo Apple Pay po vsem svetu ni presenetljivo, da spletne igralnice začenjajo uporabljati način plačila, tako da igralci lahko varno položijo svoja sredstva za uporabo na spletnih mestih igralnic.

Apple Pay
Polog z Apple PayZačetek uporabe Apple Pay v spletnih igralnicah
Polog z Apple Pay

Polog z Apple Pay

Ko gre za spletne igralnice, je zaupanje že dolgo pomemben dejavnik, ki ga potencialne stranke upoštevajo, preden se prijavijo in položijo svoj težko prisluženi denar. Varnost igralčevih podrobnosti je najpomembnejša. Vedno se postavlja vprašanje, kako varen je denar stranke na spletu in ali bodo spletne igralnice izplačale kakšen dobitek.

Apple je globalno podjetje, vredno milijardo dolarjev, katerega prednost sta zasebnost in varnost. Ne samo, da so vsa spletna mesta, navedena tukaj na CasinoRank, zagotovljena zaupanja vredna in zelo cenjena med igralci, z Apple Pay pa so vse transakcije zagotovo varne.

Ne bi bilo lažje nakazati denarja v spletni igralnici, ki je tukaj navedena, z uporabo Apple Pay. Recimo, da ima predvajalnik napravo z Apple Pay.

V tem primeru gre za preprost postopek ustvarjanja računa na želenem spletnem mestu igralnice, preden se odpravite na razdelek za depozit v meniju in obdelate transakcijo Apple Pay za želeni znesek. Dovolj je le nekaj klikov, da začnete neposredno v akcijo s številnimi igrami, ki so na voljo, in začnete osvajati resnične denarne nagrade.

Polog z Apple Pay
Začetek uporabe Apple Pay v spletnih igralnicah

Začetek uporabe Apple Pay v spletnih igralnicah

Apple Pay je učinkovit in varen način obdelave transakcij na spletu, ki povečuje zaupanje, ki ga lahko občutite pri nalaganju in dvigovanju sredstev v spletnih igralnicah. Najboljša stvar pri Apple Pay je dodatna plast varnosti, saj stranka v svojo denarnico Apple Pay doda svojo bančno kartico, tako da se transakcije zaključijo hitro.

Apple pa skrije te podatke o kartici pred podjetji in namesto tega ustvari naključno število, pri čemer ostane dejanske podatke o bančni kartici strank popolnoma skrite, kar lahko prepreči, da bi dvomljive oči dobile v roke občutljive podatke.

  1. Za uporabo Apple Pay igralec preprosto potrebuje napravo Apple, ki podpira storitev, in aktiven Apple ID za prijavo vanj.

  2. Dodajanje kartice v denarnico je tako preprosto, kot da držite kamero nad kartico, tako da je mogoče skenirati številke, pri čemer se izognete napornemu vnašanju številk.

  3. Ko je kartica verificirana pri banki stranke, je vse pripravljeno. Bolj zasebno plačilno sredstvo je mogoče zlahka uporabiti v spletnih igralnicah, ki ga sprejemajo, kot so tiste, ki so navedene tukaj. Zapomnitev številk kartic in varnostnih kod je preteklost, saj lahko igralci uporabljajo Apple Pay, da opravijo trdo delo namesto njih, hkrati pa ohranjajo svoje podatke čim bolj varno. To pomeni, da lahko več časa porabite za zaslužek v razburljivih spletnih igralnicah, ki jih ponujajo igralne avtomate.

Začetek uporabe Apple Pay v spletnih igralnicah