Najboljše Online Casino z BitPay

Prevzemite nadzor nad svojim spletnim igralniškim bančništvom z BitPay! Zdaj lahko uporabljate kripto valuto za svoje spletne depozite in dvige, vse zahvaljujoč denarnici BitPay.

BitPay, ki ponuja aplikacijo za kripto denarnico in debetno kartico BitPay, ki je preprosta za uporabo, omogoča hiter in enostaven nakup, shranjevanje in porabo vaše kriptovalute na spletu. Preprosto prenesite aplikacijo BitPay in uporabite svojo BitPay Mastercard za nakazila v spletnih igralnicah in zahtevajte dvige. Uživali boste v hitrem, varnem spletnem igralniškem bančništvu in transakcijah brez stresa vsakič.

Želite začeti uživati v vseh prednostih, ki jih ponuja denarnica BitPay? Oglejte si našo recenzijo BitPay in poskrbite, da bo vaša kripto valuta delovala za vas.

Kaj je denarnica BitPay?

Kaj je denarnica BitPay?

BitPay, ustanovljen maja 2011, je bil prvotno ustvarjen kot način shranjevanja, zamenjave, nakupa in prodaje Bitcoinov. Od takrat se je razvila v denarnico BitPay in BitPay Mastercard – dva povezana izdelka, ki uporabnikom omogočata priročno shranjevanje in porabo svoje kriptovalute v resničnem svetu ali na spletu.

Z matično družbo BitPay BV, ki jo ureja nizozemska centralna banka, ima BitPay licenco v ZDA s strani posameznih zveznih držav in ima sedež v Georgii v ZDA. Medtem ko je kartica BitPay Mastercard trenutno na voljo samo strankam v Združenih državah Amerike, je aplikacija denarnice BitPay na voljo v večini držav po vsem svetu.

BitPay, ki deluje kot denarnica in menjalnica, ponuja alternativo fiat (vladni) valuti, ki vam omogoča upravljanje vaše kriptovalute z enega mesta. Preprosto uporabite svojo denarnico samostojno ali za financiranje svoje kripto debetne kartice, ki jo je mogoče ponovno napolniti, in lahko boste naredite depozite v spletni igralnici tako kot pri kateri koli tradicionalni možnosti depozita. Še več, BitPay je tudi kripto denarnica brez skrbništva, kar pomeni, da boste imeli izključni nadzor nad svojimi sredstvi, kar vam daje dodatno raven spletne zaščite in popolno brezskrbnost.

Kaj je denarnica BitPay?
Nalaganje depozitov v spletni igralnici BitPay

Nalaganje depozitov v spletni igralnici BitPay

Želite opraviti depozit v spletni igralnici s svojo denarnico BitPay? Evo kako:

 1. Ko prenesete aplikacijo BitPay, boste lahko uporabljali svojo denarnico za plačevanje.
 2. Vaš depozit v spletni igralnici bo kategoriziran kot plačilo trgovcu, pri čemer bo vaša spletna igralnica trgovec.
 3. Na domači strani denarnice BitPay boste imeli možnost kupiti kriptovalute, jih zamenjati ali uporabiti za nakupovanje. Na dnu strani boste videli tudi vse razpoložljive žetone v svojem računu.
 4. Dotaknite se kripto valute, ki jo boste uporabili za nakazilo v spletni igralnici, na primer Bitcoin.
 5. Ko se dotaknete valute, boste preusmerjeni na nov zaslon, kjer boste imeli možnost »Kupi«, »Zamenjaj«, »Prejmi« ali »Pošlji«. Za nakazilo boste morali pritisniti 'Pošlji'.
 6. Obiščite stran za vloge vaše spletne igralnice, da poiščete naslov denarnice.
 7. Ko imate naslov denarnice, ga vnesite v svojo aplikacijo BitPay skupaj s številom žetonov, ki jih želite položiti, in potrdite svojo transakcijo. Upoštevajte, da ni omejitev depozitov, zaradi česar je BitPay idealen za večje depozite.
 8. Vaša transakcija mora biti odobrena takoj ali v 5 do 10 minutah – samo preverite, ali so sredstva počiščena, in že boste na poti k igranju svojih najljubših spletnih igralniških iger!

Razumevanje BitPay

Od kripto debetnih kartic BitPay do denarnic za kripto valute, obstaja več različnih pogojev, povezanih z možnostjo depozita BitPay – poglejmo si jih.

Aplikacija BitPay

Aplikacija BitPay je v središču izkušnje BitPay in je združljiva z operacijskima sistemoma Android in iOS. Brezplačno je na voljo v trgovini iTunes in Google Play.

Kot denarnica za kripto valute vam aplikacija denarnice BitPay omogoča varno shranjevanje in uporabo vaše kriptovalute za nakupe. Omogoča tudi financiranje vaše kartice BitPay Mastercard in njeno uporabo za spletne ali resnične transakcije.

Poleg tega vam aplikacija omogoča tudi, da zahtevate nov PIN, zamenjate izgubljeno kartico in si ogledate stanje – vse funkcije, ki jih potrebujete, na enem priročnem in varnem mestu.

BitPay kripto debetne kartice

Za razliko od same Mastercard BitPay Mastercard ni kripto kreditna kartica – namesto tega je predplačniška kripto debetna kartica, na katero lahko naložite kripto valuto, da lahko opravite svoje nakupe. Za uporabo denarnice vam ni treba imeti kartice BitPay Mastercard, vendar potrebujete denarnico BitPay, da lahko financirate in uporabljate svojo kartico BitPay Mastercard.

Če želite zahtevati in uporabljati svojo kartico BitPay Mastercard, morate upoštevati številne omejitve kartice BitPay:

 • Največji dvig na bankomatu: 2000 USD na dvig in 3 dvige na dan
 • Največja omejitev enkratne obremenitve: 10.000 USD na dan
 • Največja dnevna poraba: 10.000 USD
 • Največje stanje: 25.000 USD
Nalaganje depozitov v spletni igralnici BitPay
Izvajanje dvigov v spletni igralnici BitPay

Izvajanje dvigov v spletni igralnici BitPay

Uporaba denarnic za kriptovalute, kot je BitPay, je lahko zelo priročna za spletno bančništvo v igralnicah, zlasti ko gre za dvige. Zahvaljujoč priročnosti kripto denarnice ni več potrebe po enem plačilnem sredstvu za pologe in enem za dvige – zdaj lahko za oba uporabljate isto bančno možnost.

Da bi izvedite dvig v spletni igralnici prek aplikacije BitPay preprosto sledite nasprotnemu postopku kot pri nakazilu. Tokrat boste namesto naslova denarnice igralnice uporabili naslov denarnice BitPay v meniju za izplačilo in prenesli sredstva s svojega igralniškega računa neposredno v denarnico.

Časi dviga se razlikujejo od takojšnje obdelave do 2 dni, zato preverite svojo specifično spletno igralnico, da se prepričate. Ko so vaša sredstva prenesena v vašo denarnico, jih lahko uporabljate, kot želite!

Izvajanje dvigov v spletni igralnici BitPay
Provizije BitPay

Provizije BitPay

Ena največjih prednosti uporabe BitPay je, da ni provizij za polog. Spletna igralnica bo v vašem imenu plačala 1-odstotno provizijo za obdelavo, vendar pod pogojem, da imate v denarnici dovolj kriptovalute za financiranje računa v spletni igralnici, provizij za polog ni.

Pri uporabi vaše kartice BitPay Mastercard in vzdrževanju delovanja vašega računa lahko nastanejo nekateri stroški:

 • 10 $ za izdajo kartice ali zamenjavo kartice
 • Pristojbina za bankomat 2,50 USD
 • 3% provizija za mednarodno transakcijo
 • 5 USD mesečne pristojbine za nedejavnost po 90 zaporednih dneh brez transakcijske dejavnosti

Upoštevajte, da BitPay ne zaračunava nobenih mesečnih stroškov nalaganja, stroškov konverzije ali stroškov vzdrževanja.

Časi obdelave

 • Depoziti: Depoziti morajo biti takojšnji ali v 5 do 10 minutah. Preverite stanje na svojem računu, da se prepričate, da so bila vaša sredstva obdelana in da bodo pripravljena za uporabo, ko bodo izbrisana.
 • Dvigi: Številne spletne igralnice vnaprej odobrijo kripto denarnice, kar pomeni, da za dvige kripto ne veljajo enake čakalne dobe kot za druge možnosti plačila v spletnih igralnicah. Posledično so lahko časi obdelave dvigov od trenutka do dveh dni – za več informacij se obrnite na svojo spletno igralnico.
Provizije BitPay
Kje sprejemajo BitPay?

Kje sprejemajo BitPay?

Kripto valuta presega banke in meje, zato je BitPay sprejet na številnih lokacijah po svetu. Kot podjetje s sedežem v ZDA pa BitPay deluje v skladu z vsemi pooblaščenimi zveznimi in lokalnimi predpisi, zato mu je prepovedano sodelovanje s trgovci in uporabniki v državah, vključno z:

 • Alžirija
 • Bangladeš
 • Bolivija
 • Kambodža
 • Ekvador
 • Egipt
 • Indonezija
 • Irak
 • Kirgizistan
 • Makedonija
 • Maroko
 • Nepal
 • Pakistan
 • Palestinsko ozemlje
 • puran
 • Vietnam

Podprte kripto valute

Aplikacija BitPay podpira transakcije v naslednjih kripto valutah:

 • Binance USD (BUSD)
 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Dai (DAI)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Ethereum (ETH)
 • Gemini dolar (GUSD)
 • Litecoin (LTC)
 • Pax dolar (USDP)
 • Shiba Inu (SHIB)
 • USD kovanec (USDC)
 • Zavit Bitcoin (WBTC)
 • XRP (XRP) (samo EU)
Kje sprejemajo BitPay?
Vrhunski bonusi spletne igralnice BitPay

Vrhunski bonusi spletne igralnice BitPay

Večina spletnih igralnic, ki sprejemajo BitPay, bi vam morala dovoliti, da jo uporabite za sodelovanje v promocijah. Tudi če so zneski bonusov prikazani v običajnih valutah, bo ta znesek pretvorjen v kripto valuto, ko zahtevate bonus, tako da boste še vedno lahko kar najbolje izkoristite svojo spletno igralniško izkušnjo.

Tipični bonusi spletnih igralnic vključujejo:

Bonusi za polog/ujemanje

Polog oz bonusi za tekmo so na voljo novim igralcem ob prijavi v igralnici prvič, ki se običajno uporablja kot spodbuda za spodbujanje igralcev, da odprejo račune za pravi denar. Ti bonusi so pogosto promovirani kot 'Prijavite se in pridobite 100 % do 200 $'.

Če želite zahtevati bonus, boste morali v tem primeru odpreti račun za pravi denar in položiti depozit do največ 200 USD. Če vaša igralnica sprejema BitPay, boste lahko za nakazilo uporabili svojo aplikacijo BitPay ali celo svojo debetno kartico BitPay. Ko bo vaš depozit obdelan, bo igralnica 100 % izenačila ta znesek. Torej, če ste položili največ 200 $, vam bo igralnica dala še 200 $, tako da bo vaš bonus skupaj znašal 400 $!

Prepričajte se, da ste preverili pogoje in določila ter zahteve glede stav za vaš bonus in začnite uživati v izkušnji spletne igralnice!

Bonusi za način plačila

Kot dodatno dobrodošlico spletnim igram na srečo bodo nekatere spletne igralnice ponudile svoj depozit ali bonus za tekmo v povezavi z bonusom za plačilo. To pomeni, da boste prejeli dodaten bonus zgolj za uporabo določenega plačilnega mehanizma, ki je običajno manj običajna izbira v primerjavi z bolj priljubljenimi alternativami.

Če želite zahtevati bonus, se preprosto prijavite, kot bi se prijavili za običajni bonus za polog, vendar tokrat opravite polog s potrebno možnostjo plačila. Ko bo vaše plačilo uspešno, boste prejeli bonus za depozit in bonus za dodatno plačilno sredstvo. Več bonusov, večja vrednost!

Bonusi za ponovno nalaganje

Ko postanete redni igralec spletnih igralnic, boste imeli priložnost, da zahtevajte redne bonuse za ponovno nalaganje – način igralnice, da vas nagradi za vašo zvestobo in vaše nadaljnje igranje.

Običajno bodo bonusi za ponovno nalaganje v obliki bonusa za depozit, kjer boste prejeli bonus denar v zameno za depozit. Včasih lahko ponudijo tudi brezplačne vrtljaje, običajno na določenem igralnem mestu ali igralnih avtomatih. Preprosto preberite določila in pogoje, da se seznanite s koraki, potrebnimi za uveljavitev bonusa, in uživajte!

Vrhunski bonusi spletne igralnice BitPay
Kako izbrati pravo metodo depozita

Kako izbrati pravo metodo depozita

Vsak način depozita v spletni igralnici ima svoje prednosti in slabosti – kaj morate imeti v mislih, preden se prijavite za igranje BitPay?

Prednosti

 1. Čeprav BitPay Mastercard ni kripto kreditna kartica, je kripto debetna kartica, ki jo je mogoče uporabiti kjer koli na svetu, kjer je sprejeta Mastercard.
 2. BitPay podpira široko paleto kriptovalut, vključno z Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin in drugimi.
 3. BitPay je podprt v večini držav po svetu.
 4. Njegovi hitri časi obdelave lahko pomagajo zagotoviti takojšnje pologe in dvige v nekaterih spletnih igralnicah.
 5. Provizije za polog se ne zaračunajo in ni omejitev pologa.
 6. Dodatna zaščita zahvaljujoč metodi preverjanja pristnosti z več podpisi.

Slabosti

 1. BitPay Mastercard je na voljo samo strankam, ki prebivajo v ZDA.
 2. Provizija v višini 5 USD za neaktivne račune Mastercard po 90 zaporednih dneh se lahko poveča, če svojega računa ne uporabljate dovolj redno.
Kako izbrati pravo metodo depozita
Kako se prijaviti za BitPay Mastercard

Kako se prijaviti za BitPay Mastercard

Odpiranje računa BitPay Mastercard je hitro in enostavno z aplikacijo denarnice BitPay:

 1. Prenesite aplikacijo iz trgovine iTunes ali Google Play.
 2. Prijavite se za BitPay Mastercard in pridobite odobritev v nekaj minutah.
 3. Nato boste lahko začeli kupovati kartico in jo uporabljati za nakupe.
 4. Takoj uporabite svojo virtualno kartico ali naročite fizično kripto debetno kartico zase.

Prosimo, upoštevajte, da morate biti rezident ZDA in morate biti stari vsaj 18 let, da lahko uporabljate BitPay Mastercard. Če prebivate zunaj ZDA, se prijavite na čakalni seznam in odobreni boste takoj, ko bo kartica na voljo v vaši državi.

Kako se prijaviti za BitPay Mastercard
Spletna varnost in varnost

Spletna varnost in varnost

Ker sama beseda "kripto" pomeni "skrit" ali "varen", kripto valuta in denarnice za kriptovalute veljajo za najvišje varnostne standarde in jim lahko zaupate, da bodo vaše osebne podatke in vaše transakcije vedno varne.

Kriptografija je že najmočnejša metoda šifriranja na svetu – tukaj gre BitPay še dlje, da zagotovi vašo stalno varnost in varnost na spletu:

 1. BitPay je kripto denarnica brez skrbništva, kar pomeni, da ste vi in samo vi odgovorni zanjo in imate dostop do svojih zasebnih ključev. Niti ekipa BitPay ne bo mogla dostopati do vaših sredstev, zato poskrbite, da bodo vaši podatki vedno varni, zasebni in varnostno kopirani.
 2. Inovativna varnost z več podpisi vašemu računu doda dodatno raven zaščite z vključitvijo večfaktorske avtentikacije. Dodajte biometrično zaščito, kot je vaš obraz ID ali prstni odtis v vaš račun, in boste popolnoma zaščiteni pred krajo identitete, vdori in drugimi ranljivostmi sistema.

BitPay prav tako uporablja varne plačilne protokole in ponuja odprtokodno varnost za testiranje in revizije, kar zagotavlja popolnoma varno okolje v vsakem trenutku, z neprecenljivo brezskrbnostjo.

Spletna varnost in varnost
Druge možnosti spletnega depozita

Druge možnosti spletnega depozita

Če razmišljate o pologu v kriptovaluti v spletni igralnici, kjer BitPay ni na voljo, preizkusite eno od teh drugih priljubljenih možnosti:

Bitcoin

Bitcoin, ki je verjetno najbolj znana med danes razpoložljivimi kriptovalutami, je leta 2008 prvič lansiral Satoshi Nakamoto. Bitcoin kot decentralizirana kriptovaluta obstaja samo v spletni obliki in se obdeluje v skupnem omrežju enakovrednih brez potrebe po vpletenosti bank ali vlade.

Največja in najbolj razširjena kriptovaluta na svetu, Bitcoin se lahko uporablja v skoraj vseh kripto spletnih igralnicah, poleg tega pa je varen, zaupen in stroškovno učinkovit.

Če želite nakazati denar z bitcoini, se najprej prepričajte, da je vaša denarnica napolnjena s sredstvi. Obiščite blagajno svoje spletne igralnice, izberite Bitcoin kot način nakazila in si zabeležite destinacijo denarnice v igralnici. Prijavite se v svojo kripto denarnico, vnesite podatke o denarnici igralnice in pritisnite »Pošlji«, da nakažete svoja sredstva. Je hiter, enostaven in tudi popolnoma varen.

Ethereum

Ethereum, predstavljen leta 2015 in verjetno druga najbolj priljubljena kripto valuta za Bitcoinom, je decentralizirana platforma, ki omogoča izdelavo decentraliziranih aplikacij in izdajo kripto žetonov, znanih kot Ether. Ker vse aplikacije na Ethereumu delujejo na Etherju, ni potrebe po vključevanju tretjih oseb, kar povečuje varnost transakcij.

Ker se transakcije Ethereuma obdelajo v samo nekaj sekundah, postaja vse bolj priljubljen kot plačilni mehanizem spletnih iger na srečo. Enostavno kot možnost pologa izberite Ethereum iz blagajne vaše igralnice, nato kopirajte in prilepite naslov denarnice vaše igralnice v denarnico Ethereum. Izberite znesek pologa, odobrite transakcijo in že boste pripravljeni na najboljše kakovostne spletne igre na srečo.

Druge možnosti spletnega depozita

pogosta vprašanja

Vse kar morate vedeti o casino

Kaj je BitPay?

BitPay je aplikacija denarnice za kriptovalute s povezano kripto debetno kartico, ki vam omogoča uporabo kriptovalute za spletne nakupe.

Ali lahko zaupam BitPayu?

ja Zahvaljujoč strogemu šifriranju, avtentikaciji z več podpisi in neskrbniški naravi je BitPay popolnoma varen in zanesljiv.

Je BitPay brezplačen?

Da in ne. Medtem ko za denarnico BitPay ni provizij za polog, se spletni igralnici zaračuna 1 % provizija za obdelavo in različna nadomestila za BitPay Mastercard.

Kako dolgo trajajo depoziti BitPay?

BitPay depoziti se obdelajo takoj ali v 5 do 10 minutah. Preverite svoj igralniški račun in imeli boste popoln dostop do svojih sredstev, ko bo vaša transakcija odobrena.

Kako dolgo trajajo dvigi BitPay?

Dvigi se razlikujejo od igralnice do igralnice in se lahko obdelajo takoj ali trajajo do 2 dni, da se poravnajo.

Ali BitPay podpira različne valute?

ja BitPay podpira številne kriptovalute, vključno z Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin in drugimi.