MasterCard

Eden od najpomembnejših dejavnikov pri izbiri igralniškega produkta je danes zanesljiv plačilni sistem. Z rastjo industrije iGaming postajajo vse bolj priljubljene tudi plačilne rešitve. Zato je izbira najboljše bančne metode zahtevna naloga. Igralci želijo igralnice, ki ponujajo vseobsegajoče plačilne funkcije za njihovo igralno izkušnjo. In bančni sistem, ki prevzame vodilno vlogo, je MasterCard.

MasterCard ponuja igralcem fleksibilnost nalaganja sredstev v spletnih igralnicah in izplačila dobitkov v pravem denarju. Zato je splošno sprejet v skoraj vseh igralnicah, saj ponuja trgovcem in stavam brezhibne transakcije – igranje iger na srečo za vedno.

MasterCard
Kaj je MasterCard?

Kaj je MasterCard?

MasterCard je uradno ime MasterCard Incorporation, ameriške multinacionalne korporacije za finančne storitve. Je drugo največje podjetje za elektronske plačilne kartice v Združenih državah. Elektronske kartice MasterCard se pojavljajo v dveh oblikah: a debetno kartico in a kreditno kartico.

Debetna kartica je znana tudi kot čekovna kartica in deluje prek sistema "plačaj zdaj". To njegovim imetnikom omogoča elektronski dostop do obstoječih denarnih sredstev na svojem tekočem računu, namesto da bi plačevali s čekom ali gotovino. Po drugi strani pa kreditna kartica deluje po sistemu »plačaj pozneje«, kjer imetniki kartic kupujejo blago s kreditno linijo – vrsto posojila, ki ga banke in druge finančne institucije izdajo imetnikom kartic, da jih odplačajo banki izdajateljici v mesečnih obrokih.

Približno 25.000 bank in različnih finančnih institucij skupaj upravlja MasterCard. MasterCard ne izdaja dobropisov svojim imetnikom kartic, temveč bankam članicam, kar počnejo pod svojim imenom. Zato MasterCard ne sodeluje pri določanju obrestnih mer ali določanju letnih nadomestil v zvezi s kartico.

Kaj je MasterCard?
Zgodovina MasterCard

Zgodovina MasterCard

Izvor MasterCard sega v leto 1966, ko je skupina bank ustanovila Interbank Card Association (ICA), ki je konkurirala kalifornijski Bank of America. Rezultat izziva ICA je bila "Master Charge: Medbančna kartica", ki se bori s kalifornijsko banko BankAmericard (zdaj kartica Visa), ki je bila lansirana leta 1958. V dveh letih se je ICA začela širiti na svetovne trge s sodelovanjem z bankami v Evropi, na Japonskem. in Mehika. Blagovna znamka je prišla v središče pozornosti leta 1979, ko je ICA "Master Charge" preimenovala v "MasterCard"

danes MasterCard je na voljo v več kot 210 državah in ozemljih ter 150 valutah. Ima 1,9 milijarde kartic, ki so dostopne na 35,9 milijona lokacij po vsem svetu.

Zgodovina MasterCard
Polog z MasterCard

Polog z MasterCard

MasterCard je verjetno drugo najbolj znano podjetje s kreditnimi karticami na svetu VISA. Njegova zgodovina se je začela leta 1966, ko je skupina bank, predvsem kalifornijskih bank, ustanovila medbančno kartično združenje. Leta 1979 je spremenila ime v to, kar je danes, MasterCard. Danes se z njim trguje na newyorški borzi.

Polog z MasterCard
Kako dvigniti sredstva v spletni igralnici z MasterCard

Kako dvigniti sredstva v spletni igralnici z MasterCard

Vsak igralec, ki obišče igralnico, moli za več dvigov kot pologov s svojega igralniškega računa. Nikoli ni lahko postati zmagovalec, vendar je povsem prepričan, da bodo nekateri igralci v določenem trenutku imeli tako srečo, da pridobijo želeni dobitek. Pri tem je zelo pomemben dvig, sicer lahko igralec izgubi denar v spletni igralnici.

Pred leti, deponiranje v igralnici je lažje kot dvigati sredstva. Toda danes je dvig tako enostaven kot depozit, ker bodo igralci pošiljali sredstva na svoje račune MasterCard. Tako je MasterCard odpravila stres zaradi dviga sredstev.

Kako dvigniti sredstva v spletni igralnici z MasterCard
Postopek umika

Postopek umika

Vsi igralci, ki so pripravljeni sprejeti plačilo v igralnici z MasterCard, morajo najprej odpreti račun pri eni od bank, ki je izdala MasterCard, da zahtevajo kartico. Podatki na vsaki kartici običajno vključujejo številko kartice (običajno 16-mestno), ime imetnika kartice, datum poteka veljavnosti in varnostno kodo. Po pridobitvi kartice pojdite na račun igralnice z zmagovalnimi sredstvi.

Odprite igralnico "Blagajna", ki je na voljo na spletnem mestu. Med možnostmi dviga izberite MasterCard in pravilno vnesite podatke o kartici v ustrezne prostore. Nato lahko igralec dvigne potrebni znesek, običajno najmanj 20 $ z MasterCard. Največji znesek izplačila je odvisen od ponudnika igralnice, vendar v večini primerov na splošno preseže 5.000 $ v eni transakciji.

Obdelava zahteve za umik lahko ekipa spletne igralnice traja 24 ur. Po tem bo imetnik kartice prejel sredstva na račun, povezan s kartico, v 2-4 delovnih dneh. V večini primerov je dvig sredstev iz igralnice z MasterCard brezplačen, včasih pa lahko pritegne 2-odstotno provizijo.

Postopek umika
Kako pridobiti Mastercard

Kako pridobiti Mastercard

Kdor želi Mastercard, se mora prijaviti za njihove storitve. To bo pomenilo, da izpolnite prijavo z Mastercard, da preverite, ali se prijavitelj lahko kvalificira. Ko gredo skozi postopek preverjanja za to, če je vse v redu, bo Mastercard odobril vlagatelja in določil kreditni limit.

Prosilec bo dobil svojo kreditno kartico, ki jo lahko zdaj uporablja povsod, kjer sprejemajo Mastercard. Ko imetnik kartice želi igrajte v spletni igralnici, morajo najprej poiskati tiste, ki oglašujejo, da jemljejo to kreditno kartico kot enega od svojih načinov plačila.

Kako pridobiti Mastercard
Uporaba Mastercard v spletnih igralnicah

Uporaba Mastercard v spletnih igralnicah

Registriran igralec v igralnici mora iti v razdelek za depozite na spletnem mestu. Nato se pomaknite navzdol, dokler ne vidite možnosti Mastercard. S klikom na to se odpre nov zaslon. Tu je treba vnesti podatke s kartice Mastercard.

Vsa navodila morajo biti vnesena pravilno, sicer bo plačilo zaradi napake zavrnjeno. Običajno bodo zahtevani podatki dolga identifikacijska številka na kreditni kartici skupaj z datumom poteka. Prav tako bo potrebna edinstvena koda, ki se nahaja na zadnji strani kartice.

Uporaba Mastercard v spletnih igralnicah
Prednosti in slabosti MasterCard

Prednosti in slabosti MasterCard

Pri transakcijah s kreditnimi ali debetnimi karticami na spletu ima to običajno nekaj prednosti in slabosti. MasterCard ni drugačen, saj ima seznam "prednosti in slabosti", ki bi jih moral poznati vsak igralec.

Razumevanje, kaj vsebuje karta, pomaga igralcem vedeti, kaj lahko pričakujejo od karte in kako jim bo služila. Zato so spodaj navedene prednosti in slabosti MasterCard, ki bi jih moral razumeti vsak igralniški igralec.

Prednosti

 • Ima zaščito pred krajo in goljufijo.
 • Ima zaščito pri nakupu.
 • Na splošno odobreno v skoraj vseh spletnih igralnicah.
 • Brezplačni takojšnji depoziti
 • Varno bančništvo v verodostojnih spletnih igralnicah.
 • Podaljšane garancije za kupljeno blago in storitve.
 • Dodatno udobje z aplikacijami za mobilno bančništvo.
 • Posebna ponudba bonusov in promocije s partnerskimi podjetji.

Slabosti

 • Dvigi lahko včasih trajajo do pet delovnih dni, da prispejo na račun imetnika kartice.
 • Lahko pritegne 2-odstotno provizijo za dvig.

Te informacije igralcem povedo vrednost kartice, ki jo imajo. Prednosti in pomanjkljivosti jim pomagajo tudi pri odločitvi, kako bodo uporabljali svojo kartico MasterCard. Bistveno je, da igralci te informacije upoštevajo.

Prednosti in slabosti MasterCard
Ali je MasterCard varna za uporabo?

Ali je MasterCard varna za uporabo?

Preden se odpravite na potovanje, je pametno poznati raven varnosti tranzita. Dandanes ni lahko dobiti denarja; zaradi tega noben igralec ne bo želel uporabljati svoje kartice na platformi, ki ne zagotavlja varnosti. Poleg tega si igralci želijo zaščititi svoje podatke na spletu, tako da jih po koncu igre nič ne skrbi. Zato je dobro vedeti, ali je MasterCard varna za transakcije.

Brez pogovora je preprost odgovor "da". MasterCard je na splošno varna za uporabo v zaupanja vrednih spletnih igralnicah, saj svojim strankam zagotavlja izjemno varnostno storitev. Svojim imetnikom kartic ponuja brezplačno zaščito pred krajo ID – sistem, zasnovan za odkrivanje kraje identitete, da jo odpravi ali prepreči.

MasterCard za krepitev svojih kartic uporablja sodobno tehnologijo čipov. Zaradi tega so kartice bolj zanesljive in varne med spletnimi nakupi ali pri uporabi v lokalnih trgovinah. MasterCard SecureCode ponuja dodatno zaščito za ljudi, ki kupujejo prek spleta. Ta koda je edinstvena in jo je treba uporabiti za odobritev vseh spletnih nakupov – na primer enkratnega gesla (OTP) ali vnosa PIN kode na bankomatu.

Uporabniki lahko še dlje zavarujejo svoje kartice tako, da zaprosijo za tokenizacijo. To imetnikom kartic zagotavlja edinstven žeton, ki ga lahko uporabijo namesto 16-mestne številke na kartici.

Varnostni nasveti MasterCard

Ključ do preprečevanja goljufij s kreditnimi karticami je zaščititi podatke kartice, ko jih uporabljate na spletu. Upoštevanje osnovnih smernic bo imetnikom kartic pomagalo zaščititi svoje podatke MasterCard kadar koli jih uporabljajo.

 1. Uporabite ga na zaupanja vrednih spletnih mestih: Za igralce je smiselno, da svoje kartice uporabljajo samo na spletnih mestih igralnic, ki jim zaupajo. Izogibajte se klikanju povezav v nezaželenih e-poštnih sporočilih, ki lahko nekoga pripeljejo na lažno spletno mesto, namenjeno kraji podatkov o kartici uporabnikov. Igralci morajo potrditi, da so na pravem spletnem mestu, tako da vnesejo URL neposredno v svoj spletni brskalnik.

 2. Ne uporabljajte kartic z javnih mest: Javni računalniki in omrežja niso zanesljivi in varni. Hekerji lahko ukradejo podatke o plačilu imetnikov kartice na javnih mestih, ker imajo ti računalniki morda nameščeno vohunsko programsko opremo. To lahko zajame podatke o prijavi in kartici uporabnikov, vključno s številkami kreditnih kartic.

 3. Zaščitite računalnik pred virusi in hekerji: Protivirusna in protivohunska programska oprema lahko zaščitita osebne računalnike pred napadi. Uporabniki morajo zagotoviti, da namestijo ugledno protivirusno programsko opremo.

Ali je MasterCard varna za uporabo?
Banke, ki izdajajo MasterCard kot možnost plačila

Banke, ki izdajajo MasterCard kot možnost plačila

V prvih dneh MasterCard je kartico izdajalo le nekaj bank. Nekatere od teh bank so še vedno zelo zanesljive pri izdajanju kartic za omrežje MasterCard. Glede na navedeno so trije največji delničarji MasterCard (banke, ki izdajajo njegove kreditne kartice) do danes Bank of America, JPMorgan Chase in Citigroup.

Banke, ki izdajajo MasterCard kot možnost plačila
Bančni sistemi, ki izdajajo MasterCard

Bančni sistemi, ki izdajajo MasterCard

Danes je MasterCard sodeloval z nekaterimi finančnimi organizacijami v več kot 200 regijah po vsem svetu, da bi svojim potrošnikom izdal svoje kartice. Druge banke izdajateljice so:

 • Srednje velike denarne organizacije: MasterCard želi, da denarne organizacije poleg sebe ustvarjajo več dobička. Zato jim ponuja kreditne in debetne kartice za dodatne plačilne rešitve svojim strankam.

 • Kreditne unije in skupnostne banke: MasterCard uporablja robustno globalno blagovno znamko, inventivno tehnologijo in dokazane marketinške strategije za pomoč kreditnim zadrugam in skupnostnim bankam pri razvoju svojega poslovanja, tako da jim omogoča distribucijo kartic MasterCard svojim potrošnikom.

Bančni sistemi, ki izdajajo MasterCard
Stroški za denarna nakazila MasterCard

Stroški za denarna nakazila MasterCard

Trgovci in imetniki kartic MasterCard morajo razumeti ekonomski model, ki obdaja plačila in transakcije. Stroški denarnega prenosa z MasterCard so odvisni od številnih dejavnikov, ki so obravnavani v nadaljevanju. Vendar pa se njegova povprečna provizija za obdelavo kartic giblje med 1,5 % in 2,6 %.

Ne glede na to, ali imetniki kartice vstavijo svojo kartico v čitalnik čipov ali potegnejo kartico, se pod njo zgodi marsikaj. Transakcija presega kartico, trgovino trgovca in banko izdajateljico. Vključuje naslednje:

 • Izdajatelj kartice: To je banka (podjetje kreditnih kartic), kot je Bank of America, ki izdaja kreditne kartice svojim potrošnikom. Banke izdajateljice sodelujejo z MasterCard pri obdelavi transakcij tako, da bankam odštejejo medbančne provizije, da pokrijejo svoje poslovanje in tveganje.

 • Omrežje kreditnih kartic: To je blagovna znamka MasterCard, ki vzame ocenjevalno pristojbino za uporabo svojega omrežja.

 • trgovec: To je podjetje ali trgovina, ki sprejema plačilo, prek spleta ali osebno.

 • Banka prevzemnica: To je banka, kjer trgovci vodijo svoje račune. Ponudnik obdelave olajša odnos med trgovci in banko prevzemnico.

 • Procesor plačila: Imetnikom kartic nastavite račun prodajalca in obdelajte transakcije. Obdelovalec plačil je edina neposredna stranka, ki povezuje imetnike kartic z bankami.

Stroški za denarna nakazila MasterCard
Države, kjer je MasterCard priljubljena

Države, kjer je MasterCard priljubljena

MasterCard je globalno prisoten in gradi strukture za potrošnike v Severni Ameriki (ZDA in Kanada), Aziji/Pacifiku, Bližnjem vzhodu in Afriki, Latinski Ameriki in Karibih ter Evropi.

Države, kjer je MasterCard priljubljena
3 najboljših spletnih igralnic, ki sprejemajo Mastercard

3 najboljših spletnih igralnic, ki sprejemajo Mastercard

To so najboljše igralnice Mastercard CasinoRank, ki bi jih lahko bilo odlično preizkusiti: 4. 1xBet
5. Betmaster 6. Casumo

3 najboljših spletnih igralnic, ki sprejemajo Mastercard
Kako CasinoRank ocenjuje bančne metode

Kako CasinoRank ocenjuje bančne metode

Ekipa CasinoRank želi svojim igralcem zagotoviti najboljše, zaupanja vredne in najbolj zanesljive bančne metode, ki so na voljo na internetu. Z uporabo edinstvenega in temeljitega postopka pregleda lahko ekipa CasinoRank poudari slabosti in prednosti plačilnih sistemov, preden jih doda na to spletno mesto.

Vse bančne metode na tej strani so prestale preizkus časa po prehodu skozi peč. Kot taka skupnost igralcev na tej platformi služijo samo zaupanja vrednim bankam. Merila, po katerih so izbrani, vključujejo:

Varnost in varnost

Vnos osebne kartice ali bančnih podatkov na spletu zahteva, da je banka, ki vodi transakcijo, varna in varna. To je prednostna naloga pri CasinoRank, saj zagotavlja zaščito podrobnosti njegovih igralcev – vključno z e-pošto, imeni imetnikov kartic, varnostno kodo kartice, 16-mestno kodo kartice in drugimi.

Pomoč strankam

Pridobivanje pozornosti podporne skupine banke, ko je to najbolj potrebno, je ključnega pomena. Težave se lahko kadar koli pojavijo s plačili in igralcem ni treba čakati do konca starosti, da bi te težave rešili. Kot tak CasinoRank zagotavlja, da partnerski bančni sistemi ponujajo kakovostno in takojšnjo podporo. Prav tako zagotavlja, da so ti plačilni sistemi dostopni na različne načine.

Priljubljenost

Ni težnje, da senčne banke ne bodo razočarale svojih uporabnikov. Zato ekipa pri CasinoRank sodeluje le s priljubljenimi, vodilnimi finančnimi rešitvami, da igralcem na tem spletnem mestu ponudi odlične bančne storitve.

Veljavno šifriranje SSL

Ne glede na to, ali igralci igrajo za vznemirjenje ali želijo velike zmage, so njihovi podatki in zasebnost bistveni za CasinoRank. Zato ta igralniška storitev sodeluje z bankami, ki so šifrirane. To zagotavlja, da imajo igralci, ki uporabljajo bančni sistem, svoje podatke zaščitene pred goljufi in hekerji. Varnostno usmerjeni bančni sistemi imajo na začetku URL-ja svojega spletnega mesta zeleni znak ključavnice ali simbol HTTPS.

Dostopnost

Nepridobivanje dostopa do plačilnega sistema, ko je to najbolj potrebno, je lahko razočaranje. Igralci spletnih igralnic se lahko odločijo za igranje kadar koli v dnevu, tudi ob polnoči. Zato so bančni sistemi, ki se uporabljajo na tej platformi, lahko dostopni, podnevi ali ponoči.

Ekipa CasinoRank igra tudi igralniške igre in razume, kaj je potrebno za uporabo standardnih plačilnih rešitev pri spletnih igrah na srečo. Zaradi tega imajo igralci na tem spletnem mestu samo najbolj zanesljive bančne sisteme v panogi.

Kako CasinoRank ocenjuje bančne metode
Varnost pri igrah na srečo

Varnost pri igrah na srečo

Če vi ali nekdo, ki ga poznate, potrebujete pomoč zaradi težav z igrami na srečo, obiščite ta spodnja spletna mesta:

Varnost pri igrah na srečo

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Katera igralnica sprejema Mastercard?

Funkcionalno vse igralnice sprejemajo Mastercard. Vendar je to še vedno odvisno od posamezne igralnice.

Ali obstajajo provizije za depozit pri Mastercard?

Ne. Pri Mastercard ni provizije za polog, provizije za depozit nosi igralnica.

Ali je Mastercard varna za uporabo v spletnih igralnicah?

Mastercard je neverjetno varna možnost v spletnih igralnicah. Mastercard ima vse vrste varnostnih ukrepov pri uporabi vaše kartice za spletna plačila igralnicam.

Ali obstaja Mastercard bonus za nove stranke?

Večina spletnih igralnic ponuja bonuse dobrodošlice. Ne glede na to, ali gre za Mastercard, se bo med igralnicami razlikovalo.

Ali potrebujem internetno povezavo za uporabo Mastercard?

da. Za obdelavo transakcij morate biti povezani z internetom prek Wi-Fi ali mobilnih podatkov.

Katere metode preverjanja imetnika kartice so sprejete?

Mastercard podpira čip in PIN, brezkontaktno, čip in podpis ter vlečenje in podpis.

Ali lahko Mastercard blokira igre na srečo?

To se zgodi za vsako igralnico. Toda vi kot uporabnik ne boste blokirani zaradi uporabe Mastercard.

Katere valute sprejema Mastercard?

Mastercard sprejema vse valute, vendar bodite pozorni na to, kakšna je vaša domača valuta. To bo tudi določilo, katere valutne možnosti so vam na voljo.

Katere ponudbe igralnic Mastercard so na voljo v spletnih igralnicah?

Trgovci v igralnicah Mastercard ponujajo veliko bonusov: dobite igralniške bonuse za prijavo, nakazilo, igranje igre in celo za izgubo denarja v obliki bonusov za vračilo denarja. Posebni bonusi in ugodnosti se razlikujejo in so značilni za vsako igralnico.

Ali obstajajo provizije za dvig denarja Mastercard v spletni igralnici?

Ne. Plačevanje v igralnici z Mastercard ne zahteva provizij. Enako velja za dvige: praviloma ni provizij tudi za umik. Svoji banki plačujete letno provizijo pod imenom "letna operativna provizija".