Najboljše Online Casino z Pay4Fun

Pay4Fun je eden od brazilskih digitalnih načinov plačila. Še posebej priljubljen je med spletnimi igralci, saj se v večini igralnic uporablja kot možnost pologa in dviga.

Drug izjemen razlog, zakaj se igralci spletnih igralnic zatekajo k uporabi tega lokalnega plačilnega sredstva, je njegova odlična varnostna funkcija in zanesljivost. Še bolje, igralcem pri plačilih ni treba posredovati svojih bančnih in osebnih podatkov v spletnih igralnicah, kar dodatno izboljša zasebnost Pay4Fun.

Večina brazilskih spletnih igralnic sprejema Pay4Fun, zaradi česar je najboljša izbira za številne brazilske igralce. Uporabniki Pay4Fun morajo biti poleg bančnega računa stari 18 let ali več in imeti veljavno številko socialnega zavarovanja.

Kako narediti depozit s Pay4FunKako narediti dvig s Pay4Fun
Kako narediti depozit s Pay4Fun

Kako narediti depozit s Pay4Fun

Pred začetkom kakršnega koli postopka nakazila se morajo igralci registrirati za storitve Pay4Fun. Postopek je relativno enostaven. Vključuje posredovanje identifikacijskih in kontaktnih podatkov, vključno z imenom, številko socialnega zavarovanja in e-poštnim naslovom. Po uspešni registraciji lahko uporabniki na ustvarjeni račun e-denarnice napolnijo sredstva, ki jih nameravajo nakazati v igralnico.

Kupci lahko financirajo svoje račune e-denarnice Pay4Fun na dva načina. Prvi način je povezovanje kreditnih ali debetnih kartic z računom Pay4Fun, s katerega je mogoče nakazati sredstva v e-denarnico. Druga metoda je uporaba spletnih bančnih nakazil za nalaganje računa neposredno z bančnega računa.

Igralci se lahko nato prijavijo v račune spletnih igralnic, na katere želijo nakazati sredstva, in se pomaknejo do razdelka za depozite na bančni strani.

Na strani za nakazilo lahko igralci izberejo Pay4Fun s seznama načinov nakazila, ki jih preusmeri v pojavno okno.

Pojavno okno bo vsebovalo polja, v katera morajo igralci izpolniti svoj naslov Pay4Fun in znesek za poplačilo. Oddaja informacij bo preusmerila stran na spletno mesto Pay4Fun, kjer lahko igralci pooblastijo transakcijo za dokončanje postopka. Najmanjši znesek depozita za način plačila je 14 R$.

Kako narediti depozit s Pay4Fun
Kako narediti dvig s Pay4Fun

Kako narediti dvig s Pay4Fun

Dvig sredstev s Pay4Fun je precej enostaven. Možnost dviga Pay4Fun je na voljo v skoraj vseh glavnih brazilskih spletnih igralnicah. Postopek se lahko med različnimi igralnicami nekoliko razlikuje zaradi razlik v uporabniških vmesnikih, vendar je osnovna ideja enaka.

Igralci se morajo najprej prijaviti v svoje spletne igralniške račune, preden začnejo z dvigom. Naslednji korak je preveriti stanje na računu in se prepričati, da ima dovolj sredstev za dvig.

Pomembno je tudi prebrati pogoje za umik. To je zato, ker večina spletnih igralnic običajno omejuje znesek, ki ga lahko igralci dvignejo.

Obstajajo lahko tudi drugi določeni pogoji, povezani s časi dvigov, minimalnimi in maksimalnimi zneski dvigov ter številom dvigov na dan. Poznavanje vseh teh informacij lahko pride prav.

Postopek umika

Če želite dvigniti s Pay4Fun, se morajo igralci najprej pomakniti na stran za dvig v igralnici. Nato morajo na seznamu razpoložljivih možnosti izbrati možnost Pay4Fun.

Če izberete Pay4Fun, se odpre pojavna stran, na kateri morajo igralci izpolniti različne podrobnosti. Te podrobnosti vključujejo naslov računa Pay4Fun, na katerega bo igralnica poslala sredstva, in znesek, ki ga igralci želijo dvigniti.

Igralci lahko nato oddajo zahtevo za umik, potem ko potrdijo, da so vsi podatki o umiku pravilni.

Dnevni limit dviga

Pay4Fun omogoča dnevno omejitev dviga 30.000 R$. Vendar pa se omejitev običajno razlikuje med številnimi brazilskimi spletnimi igralnicami glede na njihove pogoje in določila.

Spletne igralnice imajo morda nižje omejitve dvigov, odvisno od njihove velikosti in finančnih zmožnosti.

Časi obdelave

Čas obdelave dvigov se razlikuje tudi med različnimi spletnimi igralnicami. Čas je običajno odvisen od tega, koliko časa potrebujejo igralnice, da obdelajo in odobrijo zahtevo za dvig pred sprostitvijo sredstev. V večini primerov traja od enega do treh delovnih dni.

Vendar Pay4Fun običajno obdela sredstva takoj, ko jih igralnica sprosti. To pomeni, da lahko igralci dostopajo do svojih dvignjenih sredstev takoj, ko spletna igralnica odobri in pošlje sredstva.

Ali je mogoče dvige opraviti na mobilnem telefonu?

Igralci lahko uporabljajo svoje mobilne naprave za dvig sredstev iz svojih spletnih igralnic prek Pay4Fun.

Vendar je to mogoče le, če so spletne igralnice, iz katerih se dvignejo sredstva, dostopne na mobilni napravi. Postopek umika je na splošno enak ne glede na uporabljeno napravo.

Nekatere spletne igralnice z mobilnimi aplikacijami še olajšajo postopek s shranjevanjem podatkov o dvigu, tako da igralcem ni treba znova vnašati podatkov pri naslednjih dvigih.

Kako narediti dvig s Pay4Fun