Najboljše Online Casino z PayNow

Najti najboljše spletne igralnice v Singapurju z zaupanja vrednimi in priročnimi možnostmi izplačil je veliko težje, kot se zdi. Zato smo na tej strani za vaše udobje identificirali najbolje ocenjene igralnice, ki sprejemajo PayNow.

Poleg tega smo zbrali vse informacije, ki jih morate vedeti - kot tudi vodnik po korakih - o tem, kako uporabljati to bančno metodo za prejemanje nadomestil in prenos sredstev, tako da vam tega ni treba.

Če boste izvedeli več o PayNow, njegovih prednostih in primerjavi z drugimi ponudniki spletnih plačil, vam bo pomagalo, da boste v trenutku pripravljeni uporabiti to hitro, varno in uporabniku prijazno bančno metodo!

Kaj je PayNow Singapore?

Kaj je PayNow Singapore?

Brezgotovinsko, varno spletno plačilno sredstvo v realnem času – PayNow – je bilo uvedeno in promovirano leta 2017 za potrošnike in podjetja. PayNow, ki ga je predstavila Association Bank of Singapore (ABS), je bil neposreden odgovor na povečano povpraševanje po priročnejšem in učinkovitejšem načinu prenosa provizij in prejemanja sredstev.

PayNow nadzira Singapurska denarna uprava (MAS) in ponuja izboljšano storitev prenosa sredstev, ki strankam štirinajstih sodelujočih bank PayNow omogoča pošiljanje in prejemanje sredstev v singapurskih dolarjih (SGD) z enega singapurskega bančnega računa na drugega. Te sodelujoče banke vključujejo, vendar niso omejene na, Citibank Singapore Limited; DBS Bank/POSB; HSBC; Maybank; banka OCBC; Standard Chartered Bank; in United Overseas Bank.

Vsaka stranka in podjetje se lahko registrira za storitev PayNow tako, da preprosto uporabi svojo mobilno številko, registrirano v Singapurju, singapursko nacionalno registracijsko izkaznico ali tujo identifikacijsko številko, registracijsko številko podjetja UEN ali virtualni plačilni naslov. Uporabniki lahko nato prenesejo sredstva SGD z enega bančnega računa ali računa e-denarnice na drugega prek omrežja Fast and Secure Transactions (FAST). To je regulirana in standardizirana plačilna tirnica, ki zagotavlja varno interoperabilnost med ponudniki plačil.

Kodo QR lahko ustvarite tudi za vas, ko uporabljate proxy PayNow Mobile. Na voljo je, ko registrirate svojo mobilno številko pri PayNow prek DBS/POSB digi bank/iWealth in jo lahko delite z drugimi za preprosto prejemanje sredstev prek vaše registrirane mobilne številke PayNow.

Ko je povezan s ponudniki plačil iz drugih sosednjih držav, kot so Stripe, DuitNow, UPI in PromptPay, PayNow ponuja inovativno priložnost za Singapurce, da takoj opravijo čezmejna plačila in obratno v državah, kot sta Malezija in Tajska.

Zaupanja vredna plačilna storitev je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu in strankam prihrani stroške, saj je provizija precej nižja kot pri karticah v Singapurju.

Kaj je PayNow Singapore?
Nakazilo s PayNow v spletni igralnici

Nakazilo s PayNow v spletni igralnici

Nakazovanje denarja z uporabo PayNow v spletnih igralnicah je nedvomno eden najbolj brezhibnih in poenostavljenih načinov prenosa denarja. To je zato, ker vam ni treba več poznati prejemnikove banke in številke bančnega računa. Če sledite tem trem preprostim korakom, je prenos sredstev na spletnih mestih igralnic PayNow preprost:

 • 1. korak: Prijavite se – kot registrirani uporabnik PayNow se lahko nemoteno prijavite v obstoječo internetno banko ali aplikacijo mobilne banke svojega bančnega računa. Nato se boste morali prijaviti v PayNow s svojo mobilno številko ali singapursko nacionalno registracijsko izkaznico ali tujo identifikacijsko številko.
 • 2. korak: Nastavite plačilo - Na zaslonu za nakazilo PayNow optično preberite katero koli QR kodo PayNow spletne igralnice ali vnesite UEN spletne igralnice in znesek za prenos.
 • 3. korak: Potrdite plačilo - Preverite, ali je ime prejemnika - kot je registrirano na PayNow - pravilno, preden potrdite prenos sredstev. Preverite ime spletne igralnice, izvedite plačilo in končali ste!

Omejitve depozitov PayNow

PayNow sledi enakim omejitvam zneska plačil kot trenutni plačilni mehanizmi, kot je FAST. Za PayNow ni dnevne ali mesečne omejitve. Vendar je trenutna omejitev depozita na transakcijo 200 000 S$.

Napačni prenosi PayNow

Izvedba plačila napačnemu prejemniku je lahko stresna situacija, v kateri se znajdete. Če ste torej nakazali na bančni račun napačnega prejemnika, se obrnite na mobilno številko, s katero ste izvedli plačilo. Ker je uporaba tujega denarja kaznivo dejanje, jih nujno obvestite o napačnem nakazilu in zahtevajte vračilo plačila. Če napačni prejemnik ne odgovori, se nemudoma obrnite na svojo banko za pomoč pri rešitvi težave.

Nakazilo s PayNow v spletni igralnici
Kako izvesti dvig s PayNow

Kako izvesti dvig s PayNow

Če menite, da je polog plačila PayNow enostaven, je dvig provizij na spletnih mestih igralnic PayNow še lažji! Znano je, da je PayNow ena najpreprostejših bančnih metod za dvig dobitkov. To je zato, ker lahko varno prejemate nadomestila kadar koli in s klikom na gumb, z uporabo lastne mobilne številke. Prihaja tudi z dodatno varnostjo, ki zagotavlja, da igralci dobijo svoja sredstva v realnem času in brez težav. Sledite tem trem korakom za hiter, varen in enostaven način dviga:

 • 1. korak: Prijavite se v PayNow – prijavite se v obstoječo platformo za internetno bančništvo ali aplikacijo za mobilno bančništvo svojega bančnega računa.
 • 2. korak: Povežite svojo mobilno številko - Na registracijskem zaslonu PayNow povežite svojo mobilno številko ali singapursko nacionalno registracijsko osebno izkaznico ali tujo identifikacijsko številko s številko svojega bančnega računa. Vnesti boste morali SMS OTP.
 • 3. korak: Identificirajte se – Zadnji korak vas pozove, da vnesete ime, s katerim vas bodo igralniška mesta PayNow identificirala. Zdaj ste pripravljeni za takojšnje prejemanje sredstev!

Omejitve dviga PayNow

PayNow ima najmanjšo omejitev dviga 50 S$ na transakcijo. Poleg tega je omejitev dnevnih dvigov 200 000 S$ za zmagovalce, medtem ko so omejitve dvigov za mesečne provizije 2 700 000 S$.

Stroški in časi obdelave PayNow

Kar zadeva podrobnosti o časih obdelave depozitov in prenosov, boste ugotovili, da je PayNow ena najbolj priročnih storitev. Za ponazoritev te točke razčlenimo to na nadaljnje podrobnosti. Preučili bomo čase obdelave nakazil, čase obdelave dvigov in provizije:

V zvezi s časom obdelave prenosa s PayNow moramo najprej pogledati različne mehanizme prenosa, ki vam jih ponuja PayNow – saj ti delujejo na različne načine.

 1. Začenši s standardnim PayNow – Ta plačilni mehanizem uporablja mobilno številko ali singapursko nacionalno registracijsko izkaznico ali navidezni naslov za plačilo s tujo identifikacijsko številko, na katerem skenirate kodo QR PayNow. Čas obdelave prenosa je skoraj takojšen in deluje 24 ur, 7 dni v tednu, 24 ur na dan. Kjerkoli in kadarkoli!
 2. Prehod na PayNow Corporate. Ta transakcijska metoda je zelo podobna standardnemu PayNow. Ta plačilni mehanizem uporablja Singapore Virtual Payment Address Scan Singapore Quick Response Code ali QR kodo PayNow, pri čemer je tudi čas obdelave prenosa skoraj takojšen. PayNow corporate deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Zdaj pa poglejmo čas obdelave dviga:

 1. Podobno kot pri obdelavi nakazila lahko dvignete skoraj takoj, ko vam je denar poslan!
 2. Ko je dvig oddan, boste lahko takoj prevzeli denar. Upoštevajte, da je treba znesek zbrati v 48 urah po oddaji. To se naredi brezplačno.
 3. Pri spletnih dvigih lahko dvignete z neposrednim dobroimetjem na svoj registriran bančni račun. Tudi ta postopek je takojšen in se zaračuna po stopnji (0,14 S$) na transakcijo.
Kako izvesti dvig s PayNow
Kje je PayNow Accepted?

Kje je PayNow Accepted?

Obstoječa storitev PayNow še ni odprta za svet, vendar je izključno sprejeta in na voljo uporabnikom v Singapurju. Zaradi svoje regionalne narave je edina valuta, ki jo potrošniki lahko uporabljajo za izvajanje različnih transakcij znotraj PayNow, SGD.

Edini čas, ko se lahko PayNow uporablja v kontekstu drugih držav in valut, je, ko se uporablja v povezavi z dodatnimi ponudniki plačil, kot so Stripe, DuitNow, UPI in PromptPay. S tem lahko Singapurci opravijo takojšnja čezmejna plačila s sosednjimi državami s klikom na gumb! Te države vključujejo Tajsko in Malezijo.

Kje je PayNow Accepted?
Najboljši bonusi s PayNow

Najboljši bonusi s PayNow

Če se sprašujete ali Spletne igralnice PayNow ponujajo bonuse, je odgovor pritrdilen! Vrste bonusov, ki jih ponujajo spletne igralnice PayNow, se lahko razlikujejo in vsaka spletna igralnica lahko razvije različne in edinstvene načine za privabljanje igralcev.

Najpogostejše vrste bonusov lahko vključujejo bonus dobrodošlice ali bonus za polog - zelo koristne bonuse. Za bonuse dobrodošlice ponujajo spletne igralnice igralcem bonus ob prijavi, medtem ko bonusi za depozit vključujejo enak znesek pri prvem vplačilu.

Tako kot igralci iz Singapurja obožujejo katero koli spletno igralniško igro, Singapurci zelo radi zahtevajo velikodušne bonuse. Spletne igralnice vam lahko dajo bonus na več načinov, hkrati pa poskrbijo, da od njega ne morete imeti koristi. Zato je ključnega pomena, da vnaprej preberete določila in pogoje vsake bonus ponudbe, da se izognete razočaranju.

Najboljši bonusi s PayNow
Kako izbrati pravo metodo depozita

Kako izbrati pravo metodo depozita

Kdaj izbira med spletnimi igralnicami, je nujno, da igralci skrbno pretehtajo različne načine plačila. Hitre, enostavne in varne transakcije so eno najpomembnejših meril za tiste, ki igrajo na najbolje ocenjenih spletnih igralnicah. Z izbiro pravega in najboljšega načina depozita je lahko vaša izkušnja spletne igralnice neverjetna!

Med številnimi drugimi prednostmi igralci uživajo v priročnosti in naravi PayNow v realnem času. To jim omogoča, da igrajte spletne igralniške igre na najbolj učinkovit in ugoden način. Oglejmo si prednosti in slabosti PayNow v spletnih igralnicah.

Prednosti in slabosti PayNow

Prednosti:

 1. PayNow je sprejeta bančna metoda v večini spletnih igralnic v Singapurju.
 2. Na voljo 24/7, 365 dni v letu
 3. Hiter, takojšen in uporabniku prijazen prenos SGD sredstev
 4. Izjemno varno za spletna plačila in depozite v igralnicah
 5. Ima širok nabor singapurskih sodelujočih bank
 6. PayNow se lahko brezplačno prijavite

Slabosti:

 1. Prenos denarja je na voljo samo v Singapurju in ni odprt za ves svet.
 2. Za nakazila PayNow je mogoče uporabiti samo SGD.
Kako izbrati pravo metodo depozita
Postopek odpiranja računa PayNow

Postopek odpiranja računa PayNow

Odpiranje računa pri PayNow je razmeroma enostavno in ga lahko izvedete z naslednjimi preprostimi koraki:

Registracija z vašo mobilno številko

 • 1. korak - Začnite s postopkom registracije z vašo mobilno številko. Prijavite se v svoj mobilni telefon digi bank s svojim Touch/Face ID-jem ali uporabniškim ID-jem digi bank in PIN-om.
 • 2. korak – tapnite Plačilo in nakazilo, nato izberite PayNow.
 • 3. korak – Ko izberete PayNow, tapnite svoj profil in izberite, da registrirate svojo mobilno številko.
 • 4. korak – Dodajte in potrdite pravilno številko mobilnega telefona. Ko to storite, vnesite želeni vzdevek PayNow in izberite račun, s katerim se želite povezati s svojim PayNow. Nato tapnite naprej.
 • 5. korak - Prejeli boste številko OTP, poslano na vašo registrirano mobilno številko. Vnesite to številko OTP in nato tapnite Pošlji, da dokončate registracijo.
 • 6. korak - Zdaj ste zaključili registracijo PayNow s svojo mobilno številko.

Registracija z vašo singapursko nacionalno registracijsko osebno izkaznico ali tujo identifikacijsko številko

Za registracijo s singapursko nacionalno registracijsko osebno izkaznico ali tujo identifikacijsko številko je postopek precej podoben registraciji z vašo mobilno številko, z majhnimi razlikami. Glej spodaj:

 • 1. korak – Prijavite se v aplikacijo svoje banke digi s svojim ID-jem Touch/Face ID ali ID uporabnika banke digi in PIN.
 • 2. korak – tapnite Plačilo in nakazilo, nato izberite PayNow.
 • 3. korak – Ko izberete PayNow, se dotaknite svojega profila in izberite registracijo svoje singapurske nacionalne registracijske osebne izkaznice ali tuje identifikacijske številke.
 • 4. korak – Dodajte in potrdite svojo singapursko nacionalno registracijsko osebno izkaznico ali tujo identifikacijsko številko. Ko to storite, vnesite želeni vzdevek PayNow in izberite račun, s katerim se želite povezati s svojim PayNow. Nato tapnite naprej.
 • 5. korak – potrdite, da so podrobnosti pravilne, in tapnite Registriraj se zdaj.
 • 6. korak – Zdaj ste zaključili svojo registracijo PayNow s singapursko nacionalno registracijsko izkaznico ali tujo identifikacijsko številko.
Postopek odpiranja računa PayNow
Varnost in varnost z uporabo PayNow

Varnost in varnost z uporabo PayNow

Prvo vprašanje, ki se človeku porodi pri pošiljanju in prejemanju denarja na daljavo, je varnost in zanesljivost. Upravičeno je tako, da je pomembno zagotoviti, da so metode, ki se uporabljajo pri pošiljanju in prejemanju denarja na spletu, varne.

Zato je PayNow uporabil stroge metode za zagotovitev varnosti svoje platforme. Poglejmo, zakaj je varna za uporabo:

 • Prvič, postopek transakcije PayNow od konca do konca upošteva enake varnostne standarde, ki jih je bančna industrija v Singapurju določila za vse prenose sredstev. Izpolnjevanje teh industrijskih varnostnih predpisov zagotavlja zanesljivost platforme.
 • Drugič, približki, ki se uporabljajo v PayNow, kot je mobilna številka, so vse informacije, ki se zbirajo od bank, v katerih je račun odprt. To pomeni, da če nekdo poskuša ukrasti ali uporabiti podatke nekoga drugega kot posrednik za svoj bančni račun, bo takoj zavrnjen. Za dodajanje drugega sloja varnosti obstaja stran za preverjanje, kjer lahko pošiljatelj vidi ime prejemnika, preden potrdi prenos sredstev. Ta stran za preverjanje lahko pošiljatelja prepriča, da denar res pošilja osebi, ki je namenjena.
 • Tretjič, ko se zgodi transakcija, bo banka poslala obvestila tako prejemniku kot pošiljatelju. Zagotavljanje, da so vsi seznanjeni, da so bili stroški uspešno preneseni.
Varnost in varnost z uporabo PayNow
Odkrijte druge depozite

Odkrijte druge depozite

Čeprav je PayNow ena izmed najbolj priročnih, varnih in uporabniku prijaznih plačilnih storitev za katero koli spletno igralnico, večina Singapurcev uporablja kreditne kartice za izvajanje plačil – pri čemer je ključna blagovna znamka VISA. Kar zadeva digitalna plačila, obstajajo drugi načini depozita kot sta PayPal in eNETS.

 • VISA – Ta način depozita je znan kot eden najbolj zaupanja vrednih načinov plačila v spletnih igralnicah. Na voljo je po vsem svetu in se lahko uporablja za zavarovanje depozitov v najbolje ocenjenih spletnih igralnicah.
 • PayPal – Paypal je že dolgo najbolj razširjen način plačila v spletnih igralnicah. Njegove lastnosti vključujejo hitro obdelavo plačil, platformo, ki je enostavna za uporabo, in sprejemanje Paypala po vsem svetu – kar so glavni razlogi za njegov uspeh kot storitve varnega prenosa sredstev.
 • eNETS - Elektronska plačilna storitev za stranke, ustanove in trgovce. Storitve eNETS vključujejo plačevanje s kreditnimi in debetnimi karticami prek internetnega bančništva. Vendar se eNETS redko uporablja za e-trgovinska plačila, ker ni optimiziran za tovrstne transakcije in ne ponuja možnosti za mobilno uporabo.

Če vidite, kako se različni in priljubljeni načini depozitov v spletnih igralnicah primerjajo med seboj, lahko pretehtate prednosti in slabosti vsakega, da poiščete način plačila, ki vam najbolj ustreza!

Odkrijte druge depozite

pogosta vprašanja

Vse kar morate vedeti o casino

Kaj je PayNow?

PayNow je singapurska peer-to-peer spletna in varna storitev prenosa sredstev in strankam štirinajstih sodelujočih bank PayNow omogoča pošiljanje in prejemanje sredstev v singapurskih dolarjih (SGD) z enega singapurskega bančnega računa na drugega.

Ali lahko zaupam PayNow?

Da, PayNow je uporabil stroge metode za zagotovitev varnosti in dostopa do svoje platforme. Te metode vključujejo enake varnostne standarde, ki jih je vzpostavila bančna industrija v Singapurju, kot tudi stran za preverjanje, kjer lahko pošiljatelj vidi ime prejemnika, preden potrdi prenos sredstev.

Ali lahko prenesem denar iz PayNow na svoj bančni račun?

Da, PayNow se lahko uporablja za prenose sredstev v singapurskih dolarjih med štirinajstimi sodelujočimi singapurskimi bankami.

Je PayNow brezplačen?

Registracija za PayNow je brezplačna. Za nekatere transakcije pa boste morda morali plačati majhno provizijo.

Kako dolgo trajajo dvigi prek PayNow?

Dvigi prek PayNow so takojšnji in potekajo v realnem času – eden od mnogih razlogov, zakaj Singapurci raje uporabljajo ta način pošiljanja in prejemanja denarja.