Najboljše Online Casino z PayPlay

PayPlay trgovcem omogoča sprejemanje spletnih plačil s običajnimi kreditnimi karticami. Podjetja spletnih igralnic lahko s to metodo povežejo svoje obstoječe sisteme.

Igralci lahko z lahkoto plačujejo s tem ponudnikom plačil. Pomanjkljivost plačila je, da je še relativno nov.

Tako je pristop trenutno, uporablja ga le nekaj igralnic. Vendar pa organizacija tesno sodeluje z velikimi ponudniki spletnih igralnic pri uporabi njihovih storitev. Igralci lahko pričakujejo, da se bo ta način plačila v prihodnosti uporabljal v večini spletnih igralnic.

Kako narediti depozit na PayPlayKako narediti umik s PayPlayAli se lahko igralci umaknejo z mobilnim telefonom?
Kako narediti depozit na PayPlay

Kako narediti depozit na PayPlay

Možnost plačila je nova v spletnih igralnicah. Kljub dejstvu, da ga uporablja le nekaj igralnic, tiste, ki uporabljajo PayPlay, igralcem olajšajo dokončanje svojih depozitov. Plačilo PayPlay je enostavno narediti za igralce.

Igralec mora iti na kartico za plačila v igralnici šele, ko najde igralnico, ki jih sprejme. Tukaj bodo izbrali ustrezne lokalne ali predplačniške kartice. Storitev PayPlay povezuje pomembne kreditne kartice, kot so Visa, MasterCard, UnionPay in American Express.

Takoj, ko bo transakcija potrjena, bo gotovina hitro prestavljena, igralci pa bodo lahko svoj denar porabili v spletni igralnici, v kateri ga želijo uporabiti.

PayPlay povezuje tudi plačila s kriptovalutami s spletnimi igralnicami. Za plačevanje je mogoče uporabiti ugledne kriptovalute, kot sta Bitcoin in Ethereum. Vendar jih nekatere spletne igralnice običajno omejijo. Igralci bodo spoznali, da so tisti, ki ponujajo plačilo, zelo varna alternativa.

Večina provizij za transakcije PayPlay temelji na tistih, ki jih določijo priljubljene kreditne kartice. Te so običajno nizke, zato igralci z njimi ne bi smeli imeti težav. Vendar pa lahko igralnice zaračunajo dodatne provizije za transakcije. Preden gredo, morajo igralci vedno paziti nanje.

Kako narediti depozit na PayPlay
Kako narediti umik s PayPlay

Kako narediti umik s PayPlay

Čeprav večina spletnih mest sprejema ta plačila, le nekaj uglednih spletnih igralnic ponuja dvige PayPlay. Najboljše bančne metode za vloge in dvige so na voljo na najbolj ocenjenih mestih.

Večina igralcev se odloči, da svoje račune poveže s svojo kartico Visa ali MasterCard, ki jo poveže PayPlay. Igralci, ki bodo izbrali to možnost, bodo brez težav izplačali svoje dobitke, potem ko bodo dosegli jackpot v igralnici ali velike zmage v igrah rulete.

Igralci lahko hitro dvignejo sredstva s PayPlay, ne glede na to, ali so novinci ali izkušeni igralci. Možnost PayPlay jim omogoča, da zahtevajo denar takoj in brez kakršnih koli stroškov.

Kako narediti umik

Igralec bo kot naslednji korak izbral dvig s kreditno kartico. Spletne igralnice bodo igralca usmerile k izbiri načina izplačila s preprosto zahtevo na zavihku računa. Najpogostejše kartice PayPlay sta Visa ali MasterCard.

Nekatere spletne igralnice lahko od igralcev zahtevajo, da predložijo nekaj dokumentov za dokaz identitete. Ko igralnica zahteva te dokumente, morajo igralci izbrati možnost, ki jim ustreza.
Ko igralci potrdijo PayPlay kot način dviga, morajo vnesti znesek, ki ga želijo dvigniti.

Pri uporabi kartice MasterCard ali Visa lahko igralci dvignejo od 150 do 2500 $. Dvig s kreditno kartico spletne igralnice običajno traja tri do štiri delovne dni, da se zaključi in denar pošlje igralcu.

Kako narediti umik s PayPlay
Ali se lahko igralci umaknejo z mobilnim telefonom?

Ali se lahko igralci umaknejo z mobilnim telefonom?

Kreditne kartice so tako na spletu kot zunaj njega izjemno preprost način za plačevanje. So bistveno bolj varne in manjše količine gotovine, ki jo morajo uporabniki nositi.

Ko gre za spletna plačila, so to najučinkovitejši in eden najvarnejših načinov plačila, zahvaljujoč varnosti, ki jo zagotavljajo kode CVV in dovoljenje. Igralci bodo zlahka upravljali svoja sredstva s kreditno kartico PayPlay, ker je metoda precej enostavna za uporabo in izplačilo traja zelo malo časa.

Kreditne kartice so ena izmed najbolj priljubljenih možnosti plačila v spletnih igralnicah. Tako igralci ne bi smeli imeti težav pri iskanju tistega, ki jim bo omogočil dvig dobitka na ta način.

Poleg tega bodo interaktivni igralci našli številne spletne igralnice, ki sprejemajo kreditne kartice različnih organizacij. To je pomembna prednost, saj omogoča čim večjemu številu igralcev, da hitro in enostavno upravljajo svoja igralniška sredstva.

Prednost izplačila dobitkov v spletnih igralnicah s kreditnimi karticami je tudi hitra. V primerjavi z drugimi načini dviga denarja iz igralnice te transakcije običajno trajajo vsaj tri delovne dni.

Ali se lahko igralci umaknejo z mobilnim telefonom?