Paysafe Card

Paysafecard, ki je na voljo v več kot 50 državah in 30 valutah, je preprosto in varno predplačniško spletno plačilno sredstvo, ki uporabniku omogoča polaganje ali dvig denarja pri tisočih spletnih trgovcih po vsem svetu, vključno z igralnicami.

Deluje neodvisno od bančnega računa, kreditne kartice ali osebnih podatkov. Paysafe kartica je preprosto 16-mestna koda, s katero lahko plačujete kjer koli na spletu. Kartico Paysafe katerega koli zneska je mogoče kupiti na spletu na spletnem mestu partnerja za kartice Paysafe ali pri lokalnih prodajalcih.

Tukaj so navedena imena spletnih mest za igre na srečo in igralnic, ki omogočajo kartico Paysafe kot plačilno sredstvo, kot tudi bonuse, ki jih je mogoče unovčiti med prijavo.

Paysafe Card
Pregled Paysafecard

Pregled Paysafecard

Paysafecard je plačilno sredstvo eCash, ki deluje pod imenom Prepaid Services Company Ltd. in ga ureja Uprava za finančne storitve (FSA) v Združenem kraljestvu. Paysafecard, ustanovljen leta 2000 s sedežem na Dunaju, je vodilni svetovni trg na tem področju. Paysafe Group ima pisarne v mnogih delih Evrope, Severne Amerike in Azije.

Številne najboljše spletne igralnice ponujajo depozite Paysafecard, priljubljene igralnice, kot so JackpotCity, Spin in Europa Casino, pa so odlični primeri za to.

Storitve Paysafecard so na voljo tudi na mobilnih telefonih, aplikacijo pa morate samo prenesti in namestiti iz trgovine z aplikacijami vašega telefona. Mobilna aplikacija je na voljo za mobilne telefone z operacijskim sistemom Android in iOS. Optimiziran za namizne, tablične in mobilne naprave.

Pregled Paysafecard
Kaj je Paysafecard?

Kaj je Paysafecard?

Paysafecard je rešitev za spletno plačevanje splošno priznana po svojem vnaprej plačani boni. Te predplačniške kartice lahko kupite, da bodo spletna plačila bolj priročna in varna. Pri plačilu s Paysafecard vam ni treba navesti nobenih podatkov o vaši banki ali kreditni kartici, saj je denar vnaprej shranjen na kartici.

Ker vam ni treba posredovati svojih osebnih podatkov, se ni bati finančnih groženj. Zasebnost in varnost sta dva najpomembnejša razloga, zakaj je Paysafecard tako priljubljena v svetu.

Paysafecard vsebuje različne vrednosti za nakup. Paysafecard lahko kupite v številnih razpoložljivih fizičnih maloprodajnih trgovinah v Evropi v vrednosti 10 €, 25 €, 50 €, 100 €, 125 €, 150 € in 175 €. Ali spletna mesta, ki ponujajo bone za kartice Paysafe.

Če želite kupiti Paysafecard, najprej izberite znesek. Izbrani znesek bo postal dejanska vrednost kartice. Podjetje bo nato kupcu zagotovilo 16-mestno kodo za uporabo kartice pri spletnih plačilih.

Kaj je Paysafecard?
Paysafecard boni in kartice

Paysafecard boni in kartice

Paysafecard se distribuira kot papirnati bon ali kot fizična kartica. Tako je možen tudi nakup bonov paysafecard na spletnih portalih. Elektronski predplačniški bon je najbolj priljubljen izdelek podjetja.

Izbrati morate le vrednost vašega bona in opraviti plačilo. Ker pa morate plačilo opraviti prek spleta, boste morda za nakup potrebovali drug način spletne banke ali kreditno ali debetno kartico.

Registracija računa

Postopek prijave v račun paysafecard je razmeroma enostaven, saj morate zanj izvesti le nekaj preprostih korakov. Spodaj so navedeni koraki za pridobitev računa paysafecard:

 • Osebni podatki - Ko izberete možnost prijave na spletnem mestu paysafecard, se prikaže spletna stran, kjer morate vnesti svoje podatke (e-poštni naslov, številko mobilnega telefona, datum rojstva in ime), podatke o naslovu (država, mesto, poštna številka in ime ulice). Ko vnesete te podatke, kliknite na gumb 'Nadaljuj'.
 • Potrditev podatkov - Nato se odpre druga stran, kjer morate potrditi podatke, ki ste jih navedli. Poleg tega se morate strinjati tudi s paysafecard tako, da dodate desno oznako na določeno polje. Izberete lahko tudi glasilo paysafecard. Nato morate izbrati gumb »Registriraj se zdaj«.
 • Podatki__Preverjanje - Ko je postopek potrditve podatkov končan, bo paysafecard preverila vašo številko mobilnega telefona in e-poštni naslov. Na vaš mobilni telefon bo poslano besedilno sporočilo s potrditveno kodo, na elektronski naslov, ki ste ga navedli, pa bo poslana povezava za potrditev.

Ko bo ta postopek preverjanja zaključen, boste imeli svoj račun paysafecard.

Pogoji uporabe

Zakonita starost za odprtje računa Paysafecard je 18 let. Vendar pa lahko mladoletniki, ki so stari 16 let ali več, prejmejo tudi Paysafecard Master Card. Potrditi morajo svojo identiteto in imeti dovoljenje staršev ali zakonitih skrbnikov. Za uporabnike, ki uporabljajo storitve Paysafecard, obstaja še nekaj omejitev:

Najvišji prenosljivi znesek za posamezno transakcijo je 1 €.

 • Oseba mora biti stara vsaj 18 let, da je imetnik kartice Classic paysafecard.
 • Osebi je dovoljeno imeti en sam paysafecard račun.
 • Za vsa medvalutna plačila se zaračunajo menjalni stroški.
Paysafecard boni in kartice
Kako kupiti Paysafecard?

Kako kupiti Paysafecard?

Paysafecard lahko kupite na spletu na dva različna načina. Prvi je nakup bonov paysafecard, ki so na voljo v različnih vrednostih. Te bone lahko kupite na različnih fizičnih lokacijah s pravim denarjem. Kupite lahko paysafecard bon v vrednosti 10 €, 25 €, 50 €, 100 €, 125 €, 150 € in 175 €.

Po nakupu bona boste prejeli 16-mestno kodo. Takoj, ko prejmete kodo, ste pripravljeni na spletna in nespletna plačila. Poleg tega lahko obiščete tudi spletna mesta, ki so upravičena do spletne prodaje bonov paysafecard. Za spletno nakupovanje Paysafecard morate:

 1. Prijavite se v račun My Paysafecard.
 2. Ko se prijavite v račun My Paysafecard, morate naročiti predplačniško Master Card, ki jo lahko napolnite prek svojega računa in plačujete prek spleta in brez povezave.
 3. Svojo kartico Master Card lahko dopolnite z do 1.500 € dnevno, maksimalno stanje na kartici pa je lahko 4.000 €.

Paysafecard je zelo priljubljena metoda pologa. Eden od glavnih razlogov za njegovo priljubljenost je, da uporabniku pri uporabi tega plačilnega sredstva ni treba razkriti finančnih podatkov. Če kupujete predplačniške bone pri prodajalcih brez povezave, jih lahko kupite z gotovino. Tako vam ni treba uporabljati bančnega računa.

Če pa kupujete bone na spletnih platformah ali dopolnjujete svojo Mastercard, morate denar opraviti z drugimi plačilnimi sredstvi. Za to boste potrebovali bančni račun. Za polnjenje kartice Mastercard se zaračuna provizija, ki znaša 4 % zneska polnjenja. Na Mastercard je mogoče nakazati največ 1.500 € na dan.

Kako dopolniti kartico Paysafecard?

Plačevanje s paysafecard je tako priročno kot nakup bonov paysafecard in polnjenje paysafecard Master Card. Ker pa boni in kartice Mastercard niso enaki, jih morate pridobiti na dva različna načina. Obe metodi sta navedeni spodaj, korak za korakom.

Uporabite funkcijo iskanja in poiščite svoja bližnja lokalna prodajna mesta za nakup kupona.

Kupite bone paysafecard, na voljo so v različnih zneskih med 10 € in 175 €. Morebitne dodatne pristojbine so odvisne od prodajalca.

Zdaj ste v celoti upravičeni do plačil na spletnih platformah, tako da vnesete 16-mestni PIN paysafecard, ki ste ga prejeli.

Kako kupiti Paysafecard?
Kako plačati s Paysafecard Mastercard?

Kako plačati s Paysafecard Mastercard?

Plačilo lahko opravite tudi preko Mastercard, vendar morate zaprositi za kartico prek računa paysafecard. Če imate predplačniško kartico Mastercard, jo lahko dopolnite na naslednji način:

 1. Najprej se prijavite v svoj račun paysafecard.
 2. Možnost, Paysafecard Master Card, se nahaja v levem meniju. Kliknite nanjo.
 3. Vnesite znesek, s katerim želite napolniti kartico in potrdite svojo zahtevo.
Kako plačati s Paysafecard Mastercard?
Stroški za prenos denarja

Stroški za prenos denarja

Za denarna nakazila uporabnikom ni treba zagotoviti nobenih provizij, saj je plačilni sistem brezplačen za transakcije. Vendar pa bodo druge pristojbine, kot je 7. mesec, zaračunane 10 SAR na mesec za uporabo bonov paysafecard. Stroški se odštejejo od obstoječega stanja na kartici.

Imetniki kartice Master Card morajo zagotoviti 90 € letne provizije. Za dvige in plačila v tuji valuti bo potrebno 3-odstotno provizijo. Z uporabo bona je najvišji prenosljivi znesek za posamezno transakcijo 1 €. Z Master Card lahko opravite do 1.000 € na dan.

Stroški za prenos denarja
Ozadje Paysafecard

Ozadje Paysafecard

Podjetje je bilo ustanovljeno na Dunaju, Avstrija, leta 2000. Štirje prijatelji po imenu Armin Sageder, Michael Muller, Reinhard Eilmsteiner in Michael Altrichter so se združili, da bi ustvarili bolj priročno rešitev za spletne finančne transakcije in ustanovljena je bila kartica Paysafe.

V tej začetni fazi je bila delniška družba z imenom Paysafecard Wertka. Vendar je v naslednjih letih doživela velike spremembe v svoji infrastrukturi.

Zdaj je postalo eno najbolj zaupanja vrednih in splošno sprejetih podjetij, ki se uporablja pri spletnih nakupih in nakazovanju denarja na druge trgovske račune.

Intenzivnost zagotovljenega udobja, varnosti in hitrosti transakcij je podjetje umestila med vodilna podjetja v industriji spletnih plačil. Paysafecard zdaj cilja na močnejše vetrove z več kot 245 kvalificiranimi zaposlenimi. Trenutni izvršni direktor paysafecard je Udo Muller.

Ozadje Paysafecard
Kje lahko uporabite Paysafecard?

Kje lahko uporabite Paysafecard?

Paysafecard s svojimi predplačniškimi boni skrbi za več kot 50 različnih držav in 17 valut po vsem svetu. Kuponi, ki so na voljo v teh državah, so prepleteni z lokalnimi valutami. Najbolj priljubljene države, kjer se običajno uporablja paysafecard, so Grčija, Češka in Finska.

Ko to opazimo prvič, se morda zdi, da ti boni niso tako vabljivi, saj nimajo večje vrednosti. Dejstvo pa je, da je Paysafecard precej vešča v sektorju spletnega nakupovanja.

Kje lahko uporabite Paysafecard?
Sprejete valute pri Paysafecard

Sprejete valute pri Paysafecard

Podjetje skrbi za številne regije sveta, zato sprejema več valut. Uporabniki lahko to kartico izkoristijo v valutah, kot so avstralski dolar, kanadski dolar, bolgarski lev, hrvaška kuna, novozelandski dolar in številne druge valute.

Ker je bila Paysafe kartica sprva le plačilni bon, je bilo z njo mogoče vplačati depozite, vendar so uporabniki morali izbrati drugo bančno metodo za dvig zneskov. Vendar pa lahko z novo storitvijo dvigov, imenovano Payout, uporabniki zdaj dvignejo prek svojega računa Paysafecard.

Ta postopek umika je vzpostavljen in trenutno je s to možnostjo aktivnih 30 trgovcev in to možnost lahko dobite v več kot 20 različnih državah. Če pa prebivate v državi, kjer ta metoda še ni bila uvedena, morate uporabiti druge možnosti dviga.

Sprejete valute pri Paysafecard
Prednosti in slabosti uporabe Paysafecard

Prednosti in slabosti uporabe Paysafecard

Že samo ime kartice Paysafe pomeni, da gre za kartico z varnimi plačili. Zato lahko razumete, da je varnost vidik, v katerega se to podjetje močno osredotoča. Ta način plačila je izjemno varen in primerljivo hitrejši od drugih plačilnih sredstev, ki so na voljo v spletnih igralnicah.

In zato je zelo težko poiščite spletno platformo za igre na srečo ki na svoji plačilni strani ne ponuja možnosti kartice Paysafe. Spletne igralnice so vključile tudi to možnost bančništva, saj so opazili izjemno priljubljenost kartice Paysafe.

Vendar kartica Paysafe ni popolnoma brez pomanjkljivosti. V naslednjem razdelku bomo razpravljali o vseh impresivnih in ne tako impresivnih vidikih kartice Paysafe, da boste dobili dovolj razlogov za oceno.

Udobje

Spletni plačilni sistem mora biti priročen za uporabo; sicer ne bo razloga za uporabo. Zadovoljivo udobje vam bo na voljo tudi pri uporabi paysafe kartice. Paysafecard z lokalnimi valutami skrbi za 50 različnih držav.

Podjetje uporabnikom ponuja kakovostne storitve za stranke prek možnosti klepeta v živo, e-pošte. Poleg tega se razdelek s pogostimi vprašanji na njihovem spletnem mestu pogosto izkaže za priročnega. Vendar dvig s kartico Paysafe morda ne bo mogoč, če v vaši regiji ni sprejetega načina dviga, kar je lahko potencialna pomanjkljivost.

Varnost

S kartico Paysafe je varnost najboljša. Paysafecard zagotavlja vrhunsko zaščito, saj so vaši finančni podatki, kot so bančni podatki in podatki o kreditni/debetni kartici, popolnoma anonimni. Poleg tega so vse spletne platforme, ki želijo ponuditi kartice Paysafe kot možnost plačila, podvržene določenim pregledom, da zagotovijo varnostne standarde.

Tudi kartica Paysafe služi svojim uporabnikom tako, da je v skladu s Svetom za varnostne standarde industrije plačilnih kartic (PCI SSC). Če pa je kartica Paysafe Mastercard izgubljena, se izgubi tudi ves denar v njej. To je lahko potencialna prevara, vendar nihče ne more dostopati do vaših bančnih podatkov s to kartico.

Hitrost

Druga privlačna lastnost kartice Paysafe je njena brezhibna hitrost. Ko ste že kliknili na gumb za predvajanje, se znesek takoj pošlje spletnemu subjektu, kateremu želite, da se pošlje. Znesek običajno doseže to platformo v nekaj minutah. Če zneska ni mogoče obdelati iz kakršnega koli nenavadnega razloga, vam ga vrnejo v nekaj minutah.

Ugled

Od leta 2000 je Paysafe card v prvi vrsti v industriji. Brez dobrega ugleda med uporabniki to nikoli ne bi bilo mogoče. Podjetje je v skladu s skladnostjo PCI in ponuja učinkovite storitve, podporo strankam in udobje. Zaradi tega je postal eden najbolj zanesljivih in učinkovitih ponudnikov plačilnih sistemov v številnih državah po svetu.

Ker pa lahko uporabniki plačujejo samo s 16-mestno kodo in ne s kreditno kartico, se lahko ljudje, ki nimajo pripravljene gotovine, soočajo z ovirami.

Stroški

Uporabniki lahko plačujejo prek spleta na vseh lokalnih in globalnih platformah, ne da bi jih bremenili s kartico Paysafe. Zato je vse tako priročno in stroškovno učinkovito. Vendar tudi ni brez posebnih stroškov. Vzdrževanje se plača po 6. mesecu uporabe.

Mesečna pristojbina za vzdrževanje se bo zaračunavala od sedmega meseca, 10 SAR ali 3 USD pa se bo vsak mesec odštelo od preostalega stanja vašega bona. Poleg tega obstaja provizija za konverzijo, če transakcija vključuje valutne transakcije. Obstaja Paysafe kartico pretvornik tujih valut, kjer lahko spremljate menjalne tečaje.

Bonus za ponovno nalaganje igralnice

Številne spletne platforme za igre na srečo pogosto ponujajo različne bonuse za ponovno nalaganje na Paysafe kartice. In vsak spletni igralec ve, ni nič bolj navdušujočega kot prejemanje donosnih bonusov za ponovno nalaganje s strani igralnice.

Vendar spletni bonusi za ponovno nalaganje niso vedno na voljo in so lahko odvisni od zneska, ki ga položite, in igre, ki jo izberete. Če igralcem to ne bo povzročilo nezadovoljstva, so bonusi za ponovno nalaganje, ki so priloženi kartici Paysafe, fascinantni.

Storitev za stranke

Podpora strankam Paysafecard se začne v razdelku s podrobnimi pogostimi vprašanji, ki se nahaja na njihovem spletnem mestu. Razdelek s pogostimi vprašanji vsebuje podrobne odgovore za vse pogoste težave v zvezi s storitvami Paysafe kartice. Z njimi se lahko obrnete prek možnosti klepeta v živo, če potrebujete popolne storitve ekipe za podporo strankam. Ta možnost je na voljo na njihovi uradni spletni strani.

Učinkovita podporna ekipa je tam, da čim prej reši vašo težavo. Uporabniki lahko uporabljajo tudi družbena omrežja, kot so Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn in YouTube, da poiščejo pomoč pri skupini za podporo. Vendar pa je slab del, da še vedno ni na voljo klepetalnice v živo.

Prednosti in slabosti uporabe Paysafecard
Možnosti podpore strankam Paysafecard

Možnosti podpore strankam Paysafecard

Paysafecard, eden najuglednejših ponudnikov spletnih finančnih plačilnih storitev, trenutno ponuja svoje storitve v 50 različnih državah po vsem svetu. Kot eno najboljših v panogi podjetje ponuja tudi učinkovito podporo strankam prek dveh različnih stičnih točk.

Vendar je tudi čas, potreben za ti dve metodi, različen. Prek klepeta v živo lahko uporabniki izkoristijo takojšnjo pomoč ekipe za podporo, vendar morajo na e-pošto počakati nekoliko dlje. Poleg tega je podpora paysafecard na voljo tudi prek spletnih mest za družbena omrežja, kot so Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn in YouTube.

E-pošta/kontaktni obrazec

Kontaktni obrazec lahko izpolnite, ko obiščete stran za podporo strankam pri paysafecard. Če želite pridobiti vstopnico, morate izbrati možnost paysafecard, zapisati poizvedbo v razdelek za sporočila, vnesti svoj elektronski naslov in telefonsko številko ter pritisniti gumb za pošiljanje. Odgovor bo trajal 2 do tri delovne dni.

Poleg tega lahko pošljete tudi e-pošto skupini za podporo strankam. Njihov uradni poštni naslov je info@paysafecard.com.

Klepet v živo

Storitev klepeta v živo je na voljo uporabnikom, ki nujno potrebujejo podporo. Možnost klepeta v živo najdete na levi strani dna zaslona računalnika. Skupina za podporo strankam je tam, da zagotovi takojšnjo pomoč prek možnosti klepeta v živo.

Podpora za telefonske klice ni na voljo za uporabnike paysafecard. Vendar pa je možnost klepeta v živo dovolj, da ponudite potrebno storitev v zahtevanem času. Običajno uporabniki poiščejo pomoč pri skupini za podporo strankam paysafecard glede vprašanj, kot so:

 • Ne morem se prijaviti v svoj račun paysafecard. Kaj naj naredim sedaj?
 • Zakaj so moja plačila zavrnjena?
 • Pozabil sem svoje geslo in svoj ID za prijavo. Kaj naj naredim sedaj?
 • Imam račun paysafecard. Kako ga lahko ponovno aktiviram?
 • Kako lahko spremenim svoj ID uporabnika paysafecard?
 • Izgubil sem kartico paysafecard Mastercard. Kaj naj naredim sedaj?
 • Kako položiti z računa Paysafecard
Možnosti podpore strankam Paysafecard
Izvajanje dvigov s Paysafecard

Izvajanje dvigov s Paysafecard

Za dvig denarja s paysafecard morate imeti račun Paysafecard. V mojem računu Paysafecard uporabite "Izplačilo" za prejemanje denarja od drugih spletnih trgovcev. Po prejemu denarja na svoj paysafecard račun lahko dvignete gotovino na bankomatu s svojo kartico.

Upoštevajte, da je omejitev dviga gotovine 400 € na dan. V primeru kakršnih koli vračil boste prejeli denar nazaj na svoj račun My Paysafecard v 15 delovnih dneh.

Izvajanje dvigov s Paysafecard
Podpora za Paysafecard

Podpora za Paysafecard

Podporna služba Paysafecard je zelo aktivna v njihovem klepetu v živo. Podporno osebje je dovolj izkušeno in usposobljeno, da svojim uporabnikom pomaga pri vseh vrstah težav.

Klepet v živo je edina možnost takojšnje storitve za stranke za pomoč in pomoč. Podjetje ne ponuja telefonske podpore strankam, zato na spletnem mestu paysafecard ni na voljo nobena kontaktna številka.

Uporabniki lahko tudi zbirajo vstopnice za obravnavo svojih poizvedb, saj je za to določena stran na uradni spletni strani paysafecard.

Razdelek s pogostimi vprašanji je lahko koristen tudi za uporabnike, če potrebujejo odgovore na splošna vprašanja. Uporabniki, ki iščejo odgovore v zvezi z varnostjo, plačili, računi in težavami z dvigom, lahko iščejo svoja vprašanja na zavihku za iskanje in dobijo takojšnje odgovore.

Podpora za Paysafecard
Varnost pri igrah na srečo

Varnost pri igrah na srečo

Če vi ali nekdo, ki ga poznate, potrebujete pomoč zaradi težav z igrami na srečo, obiščite ta spodnja spletna mesta:

Varnost pri igrah na srečo

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Katere so valute, ki jih paysafecard sprejema?

Paysafecard kot eden najboljših ponudnikov finančnih plačilnih storitev sprejema večino glavnih valut, kot so AUD, CAD, CZK, EGP, EUR, INR, JPY, NZD, NOK in številne druge.

V katerih državah paysafecard ne ponuja svojih storitev?

Obstaja nekaj držav, v katerih paysafecard ne ponuja svojih storitev. Nekaj teh držav je Armenija, Alžirija, Belorusija, Kambodža, Gana, Irak, Jordon, Laos in Mjanmar.

Ali lahko plačam s paysafecard prek PayPal?

Plačilo s paysafecard prek PayPal je možno, vendar je ta storitev omejena v nekaj državah. Do tovrstnega plačila so upravičeni uporabniki iz Finske, Francije, Belgije, Irske, Italije in še nekaj drugih.