Najboljše Online Casino z Volt

Volt je zasebno podjetje, ki ponuja platforme za digitalna spletna plačila. Tom Greenwood je podjetje ustvaril leta 2019, trenutno pa se nahaja v Združenem kraljestvu. Plačila z bančnim nakazilom obravnava na varen in varen način brez tveganja.

V Evropi Volt omogoča dostop do plačil Open Banking. Voltova inteligentna platforma interpretira in operacionalizira plačilno infrastrukturo v realnem času. Rezultat infrastrukture so zelo prilagodljive in razširljive rešitve. Te rešitve trgovcem in ponudnikom plačilnih storitev zagotavljajo enotno izkušnjo. Preko 5000 bank v Združenem kraljestvu in EU je povezanih prek njihove platforme.

Kako narediti depozit z VoltomKako se umakniti z Voltom
Kako narediti depozit z Voltom

Kako narediti depozit z Voltom

Za polog v spletni igralnici igralec izbere Pay by Bank Direct powered by Volt. Po tem bodo vnesli svojo prijavo ali e-poštni naslov. Polog se zahteva prek aplikacije za mobilno bančništvo. Igralci prejmejo obvestilo, ko dobijo dovoljenje za plačilo na račun spletne igralnice.

Prednost tega načina plačila sta hitrost in enostavnost. Kovanci z dovoljenji so uporabni za različne seje, uporabniku plačila pa ni treba vsakič odobriti vsake transakcije. Igralec igralnice izbere znesek, pogostost in rok za ponavljajoči se plačilni nalog, postopek dovoljenja pa je enak kot prej.

Voltova odprta bančna plačila so pogosto bolj varna kot transakcije s karticami. Ni goljufij pri igrah na srečo s kreditnimi ali debetnimi karticami in podatki o kartici niso nikoli posredovani ali razkriti. Zaradi teh prednosti je Volt ena najbolj splošno priznanih rešitev za digitalno bančništvo v številnih zanesljivih spletnih igralnicah.

Volt strankam ne zaračunava nobenih provizij, ko pri njih odprejo in vodijo račun. Vendar pa so lahko predmet provizije za transakcije, opravljene na njihovem računu ali z uporabo debetne kartice. Uporabniki naj vedno preberejo pogoje računa, da vidijo, ali je treba plačati kakršne koli stroške v njihovi jurisdikciji.

Kako narediti depozit z Voltom
Kako se umakniti z Voltom

Kako se umakniti z Voltom

Postopek dviga denarja iz spletne igralnice s pomočjo Volta je preprost. Dvig sredstev bo za igralce enostaven, dokler je to tehnika, ki se uporablja za depozite. Prijavite se v račun spletne igralnice in se prepričajte, da je na voljo vsaj minimalni znesek dviga. Po tem bo igralec med razpoložljivimi možnostmi izbral svojo Volt kartico. Nakazila na Votl račun so zaključena po potrditvi transakcije.

Njihov ponudnik omrežnih storitev lahko igralcem zaračuna, če za dostop do svojih računov uporabljajo tehnološko opremo. Za te obtožbe so v celoti odgovorni. Zato bi morali ponudniku omrežnih storitev zastaviti vsa vprašanja o cenah. Morda bodo potrebovali dvofaktorsko preverjanje pristnosti za različne stvari, ki jih stranke počnejo z njimi, da ohranijo svoj volt račun varen.

Omejitve pri uporabi Volt

Volt omogoča uporabnikom, da dvignejo ali prenesejo do 20.000 $ na dan na račune, pri čemer je do 5.000 $ na dan NPP out. Dnevna omejitev dviga ne velja za prenose na račune Volt.

Nekatere ključne prednosti te storitve vključujejo veliko krajše denarne cikle zaradi hitrih plačil, ki zagotavljajo takojšen denarni tok in hiperoptimizirane konverzije, kar seveda povzroči več prihodkov in manj osipov. Zaradi teh prednosti je Volt ena izmed dobro znanih plačil v spletnih igralnicah, ki so zelo odobrena izbira digitalnega bančništva.

Kakšni so časi obdelave?

Volt transakcije se obdelajo v trenutku. Vendar pa je lahko dostopnost do računa Volt občasno prekinjena. To je lahko posledica rednega vzdrževanja. Redko imajo varnostno vprašanje, ki zahteva preiskavo. Volt svoje potrošnike pogosto obvesti o načrtovanem vzdrževanju po e-pošti, SMS-u, aplikaciji Volt ali aplikaciji Volt Partner. Morda pa ne bodo mogli vnaprej obvestiti o nujnih popravilih.

Uporabniki so dolžni prijaviti morebitna napačna plačila v najkrajšem možnem času po ugotovitvi napake. Prej ko je prijava vložena, večje so možnosti za uspešno okrevanje. Če uporabnik prijavi nepravilno plačilo, bo podjetje to takoj preučilo. Vendar se s tem uporabnik strinja, da bo te podatke delil z drugimi finančnimi institucijami, da bo prejel povračilo. Volt ne bo več ukrepal, če se izkaže, da plačilo ni bilo opravljeno pomotoma ali ni bilo izvedeno. Če se izkaže, da je bilo plačilo napačno, bodo banko ali drugo finančno institucijo zaprosili za vračilo denarja.

Kako se umakniti z Voltom