Najboljše Online Casino z Voucher

Voucher, ki se v ameriški angleščini običajno imenuje kupon, je kos papirja, ki pridobi vrednost na podlagi pooblastila izdajatelja. Če na primer oseba A izda kupon osebi B, lahko oseba B kupon uporabi za nakup predmetov v trgovini C. Trgovina C bo nato osebi A zaračunala znesek, ki je enak vrednosti kupona (ali karkoli je oseba B porabila, vendar ne nad vrednostjo bona).

Za uporabo metode kot dokazila o nakupu mora obstajati predhodni dogovor med izdajateljem bona in prejemnikom. V večini primerov osebi A morda ne bo treba takoj plačati trgovini C. Namesto tega so se morda dogovorili, da bodo poravnali pristojbine po določenem trajanju ali omejitvi porabe.

O bonu

O bonu

Kot bi lahko bilo jasno že zdaj, so bili boni razviti kot način, da se izognemo temu, da bi ljudem, ki bi jih poslali na opravke, zaupali pravi denar. Pomembno je omeniti, da se boni izdajajo samo za določeno nalogo – hrana, nakupovanje, depoziti v igralnicah itd.

Podjetje, ki želi plačati kosilo za zaposlene, mu bo pametno namesto denarja dalo bone. Z denarjem nekateri iz različnih razlogov ne bodo jedli. Drugi lahko celo porabijo denar za stvari, ki so v nasprotju s politiko podjetja.

V tem primeru bi družba na koncu dosegla sramoten avtogol. Medtem ko bodo nekateri zaposleni še vedno uporabljali prikrite metode, kot je prodaja svojih bonov, podjetje veliko nadzoruje z izdajanjem bonov namesto gotovine. V nadaljevanju ta članek opisuje, kako je ta primer pomemben za uporabo bonov v spletnih igralnicah.

O bonu
Zgodovina bonov

Zgodovina bonov

Uporaba bonov je prisotna že več kot stoletje. Nekatere najzgodnejše znane uporabe segajo v 1900. Takrat so vlade navadno izdajale bone državljanom, da so jih porabili za različne potrebe. Najbolj priljubljen je bil šolski bon. Izdan je bil učencem (prek staršev) za plačilo izobraževalnih potreb v šolah, ki so jih izbrali starši ali sama vlada. Od takrat se je uporaba bona razširila na številne druge discipline.

Priljubljenost bonov

Uspeh vladne uporabe bonov iz leta v leto v 20. stoletju je privedel do tega, da so ga administratorji zelo občudovali. Njihova priljubljenost je iz leta v leto naraščala. Sama vlada se je z uporabe bonov v šolskem sistemu razširila na druge pripomočke, kot so programi prehrane za revne in zdravstveno varstvo za stare. Te in še več uporabe danes obstajajo marsikje.

Priljubljenost bona je leta 2021 zelo razširjena po vsem svetu. Uporabljajo ga tako vlade kot zasebni subjekti. Številna zasebna podjetja uporabljajo bone za odobritev izdatkov svojih zaposlenih v različnih servisnih trgovinah. Med prazniki mnoga podjetja svojim zaposlenim podarijo kupone za nakupovanje v izbranih prodajnih mestih.

Prisotnost kupona je močno vplivala na rast spletne trgovine. Ljudje brez bančnih podatkov ali tisti, ki ne želijo razhajati osebnih podatkov, pogosto uporabljajo bone. Sprehodijo se do pooblaščenega prodajalca, plačajo z gotovino in prejmejo bon. Nato lahko s kodo bona plačajo blago in storitve na spletu. Zastopnik, pri katerem kupijo bon, nato nakaže porabljeni znesek trgovcu. Vsak igralski igralec bo razumel, zakaj bi bil ta model priljubljen med igralci na srečo.

Zgodovina bonov
Kako narediti vloge v spletnih igralnicah z bonom

Kako narediti vloge v spletnih igralnicah z bonom

Različne igralnice sprejemajo kupone/kupone od različni načini plačila. Kartice, kot so Paysafecard, Neosurf, Astropay, Ukash, EcoVoucher in Flexepin, so nekatere izmed najbolj priljubljenih, ki jih sprejemajo velike spletne igralnice.

Pred nakupom kupona se morajo igralci vedno obrniti na želeno igralnico, da se pozanimajo, s katerimi agenti sodelujejo. To je pogosto na voljo na strani plačilnih sredstev spletnega mesta igralnice. Igralci se lahko obrnejo na podporo tudi neposredno prek klepetov, e-pošte ali kakršne koli kontaktne metode.

Ko je sprejeti delilec določen, igralec nato plača denar delivcu. Po plačilu igralec prejme kodo, nabor številk in črk, ki je bon.

Kako narediti vloge v spletnih igralnicah z bonom
Uporaba bonov v spletnih igralnicah

Uporaba bonov v spletnih igralnicah

Igralec se lahko nato prijavi na spletno mesto igralnice in vnese kodo v zavihek depozita, možnost bona. Spletno mesto sprejme kodo in znesek depozita se takoj prikaže na igralčevem računu – vse je pripravljeno za igranje.

Igralci v igralnicah obožujejo bone kot način pologa, ker nimajo nobenih sledi o njihovi porabi, povezanih z njihovimi finančnimi evidencami. Depoziti bonov so takojšnji, dokler imate kodo. Metoda je sprejeta tudi v številne spletne igralnice. Ta dejavnik igra veliko vlogo pri določanju metode pologa, ki jo uporabljajo igralci.

Ali je možno kupon povezati z bančnim računom?

Ne, igralci ne morejo povezati svoje možnosti igralniškega bona z banko. Voucher temelji na preseganju razkritja osebnih in bančnih računov. To bi delovalo proti tej premisi. Kartico, uporabljeno za nakup bona, pa je bilo mogoče povezati z njihovo banko brez kakršne koli vpletenosti igralnice.

Kako narediti direkten depozit z bonom?

Ko igralec kupi kupon, je postopek polaganja preprost. Vse kar morajo storiti je, da gredo na stran za polog in vnesejo kodo kupona.

Kakšna je dnevna omejitev depozita za polog vavčer?

Spletne igralnice ne omejujejo vrednosti kupona, ki ga igralec lahko nakaže. Vendar ima lahko ponudnik, npr. Paysafecard, dnevno omejitev.

Uporaba bonov v spletnih igralnicah
Povzetek nakazila bonov v spletni igralnici

Povzetek nakazila bonov v spletni igralnici

Voucher je stara transakcijska metoda, ki se je lepo razvila in se prilagodila spletnim transakcijam. Njegova hitrost in visoka stopnja anonimnosti sta njegovi ključni močni lastnosti. Igralci morajo le najti pooblaščenega prodajalca, kupiti kodo bona in jo uporabiti za takojšnje nakazilo. Večina večjih spletnih igralnic sprejema to metodo in številni igralci jo imajo radi. Popolnoma ustreza potrebam igralniških iger; vsekakor metoda, ki bo obdržala še dolgo časa.

Povzetek nakazila bonov v spletni igralnici