Microgaming

April 15, 2022

Microgaming razkriva s funkcijami bogat Jurassic Park Gold

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Video igralni avtomati z blagovno znamko postajajo dandanes pravi hit. Microgaming, se je v tem oddelku še posebej izkazal z izdajami, kot je video igralni avtomat Jurassic Park iz leta 2014. No, pripravite se na še eno zabavno dino pustolovščino z Jurassic Park: Gold, ki je izšla 14. februarja 2022. 

Microgaming razkriva s funkcijami bogat Jurassic Park Gold

Tako kot prvotna izdaja tudi Microgaming sodeluje z digitalnimi platformami in Universal Games, da igralce popeljejo na divjo turnejo ob mogočnih dinozavrih in ogromnih jackpotih, ki jih lahko zahtevajo.

Jurski park Gold Pregled

Ta spletni igralni avtomat temelji na seriji filmov Jurassic Park iz leta 1993, tako kot že ime namiguje. Igra je postavljena globoko v umirjeno džunglo, v ozadju pa žvrgolijo ptice. Glavni junaki filma se pojavljajo kot simboli, z dinozavri, ki se razmetavajo po mreži. Skratka, v tej igri boste igrali v poglobljenem filmskem svetu.

S tem v mislih se Jurassic Park Gold igra na mreži 5x4 z do 40 fiksnimi plačilnimi linijami. Zdaj to pomeni, da imajo igralci na voljo nekaj načinov za ustvarjanje zmagovalne kombinacije. Ko že govorimo o zmagovalni kombinaciji, morajo igralci iger dobiti vsaj tri ujemajoče se ikone. 

V simbolnem smislu so T-Rex, Spinosaurus, Raptor, Dilosaurus in Pteranodon najmanj plačane ikone, ki dajejo igralcem 0,2- do 2-kratni vložek. Vrhunske ikone so Alan Grant, Ian Malcolm, John Hammond, Sarah Harding in Ellie Sattler. Alan Grant je najbolje plačan simbol, ki daje igralcem 1,5, 5 in 10x za pristanek 3, 4 in 5. 

Hitro premikanje naprej, divji je logotip igre. Kot je bilo pričakovano, nadomesti vse standardne ikone, ko pristane in ima vrednosti množitelja 2x ali 5x. Oranžni komar (Wildstorm) je razpršitev, ki se sproži pri brezplačnih vrtljajih za pristanek vsaj treh. Še ena stvar, modra Powerball lahko pristane na katerem koli kolutu in začne dobitke med funkcijo Link & Win.

Funkcije zlatega bonusa Jurskega parka

Tako kot druge igre Stormcraft Studios tudi Jurassic Park Gold ne manjka dodatnih funkcij. Spodaj je pregled:

Poveži in zmagaj

Sprožite lahko funkcijo Link & Win plus tri bonus vrtljaje z vsaj šestimi Powerballs. Lepljive ikone Powerball imajo denarno vrednost ali jackpot, pri čemer se vrtljaji ponastavijo na tri, ko dobite novo ikono. Prav tako zbiranje 30, 25, 20 in 15 odklene vrstice 8, 7, 6 in 5.

Jackpoti

Kot smo že omenili, lahko dobite jackpote med bonus igro Link & Win. Vsaka Powerball, ki jo zberete, razkrije igro z velikim, manjšim ali mini jackpotom s 100x, 30x in 15x vrednostmi množitelja. Če zberete Powerballs na vseh pozicijah, lahko sprožite ogromen 8.000x Mega jackpot.

Brezplačni vrtljaji

Če zberete vsaj tri razpršene dele, lahko sprožite funkcijo brezplačnih vrtljajev. Ampak to ni afera z bonus vrtljaji za suhe kosti. To je zato, ker lahko po določenem številu sprožitev brezplačnih vrtljajev odklenete do štiri funkcije bonus vrtljajev. 

Vključujejo Dilophosaurus, Velociraptor in Spinosaurus, ki dajejo 12, 9 in 6 ponovnih sprožitev brezplačnih vrtljajev. Pojavi se lahko tudi množitelj divjega dobitka 2x, 5x ali 8x, pri čemer je največji dobitek pri vsakem bonus vrtljaju 3.600x do 4.000x.

Prav tako lahko odklenete funkcijo brezplačnega vrtenja Tyrannosaurus Rex, ki se odklene, če je zbiralnik razpršil poln ali zbere 15 razpršil. V zameno je eno vrtenje nagrajeno s funkcijo Wild Storm. Največja zmaga? 5000x.

Wild Chase

Ko divja ikona pristane med funkcijo brezplačnih vrtljajev, aktivira položaj pristanka. Nato, če druga divja ikona pristane na označenem položaju, se razširi, da pokrije preostale dele med določenim vrtenjem. Aktiviranje vseh pozicij daje igralcem do štiri bonus vrtljaje. 

Upoštevajte pa, da se divji položaji ne aktivirajo samo na katerem koli drugem kolutu ali krogu brezplačnega vrtenja. Na primer, pozicije se lahko aktivirajo samo na kolutu 3 med brezplačnimi vrtljaji Dilophosaurus. V Velociraptorju so to lahko samo koluti 2 ali 3 in koluti 2, 3 ali 4 v Spinosaurus.

Volatilnost zlata v Jurassic Parku, RTP in omejitve stav

Igralci lahko vstopijo v tematski park s kloniranimi dinozavri že za 0,20 dolarja in kar za 30 dolarjev. Poleg tega je stopnja donosnosti igre prijazna do igralca pri 96 %, kar je pavšalno povprečje. Toda izbirajte korake pametno, ker je odstopanje veliko. Z drugimi besedami, ne pričakujte pogostih velikih zmag. Če pa med bonus igro Link & Win zberete vse Powerballs, je 8.000x Mega jackpot vaš za vedno.

Zlata končna ocena Jurskega parka

Ta igra je visoko uvrščena v skoraj vseh vidikih. 3D vizualni posnetki in poglobljeni zvočni posnetki vas bodo takoj teleportirali v leto 1993, ko je bil originalni film velik hit. 

Poleg tega je ta spletna igralna avtomatska igra polna ugodnih bonus funkcij, vključno z 8.000x mega jackpotom in multiplikatorji. 

Po drugi strani pa je variacija igre zelo vroča, čeprav se to pričakuje od igre z jackpotom. Toda na splošno Microgaming odlično povzema norost o dinozavrih z velikimi zmagami. Moral bi ga imeti rad!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Dystopia: Rebel Road: Nova doba igralnih avtomatov Octoplay
2024-05-25

Dystopia: Rebel Road: Nova doba igralnih avtomatov Octoplay

Novice