Spletna Igralnica Metode dviga v 2023

Možnosti načina dviga so včasih manjše od možnosti depozita. Če potrebujete ali želite možnosti hitrega dviga svojih dobitkov, uporabite naš seznam, da poiščete igralnice z najboljšimi in najhitrejšimi možnostmi dviga. Kreditne in debetne kartice so običajno najhitrejši način za večino spletnih igralnic, če želite dvigniti svoj denar.

22BET:Do 600 $
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita
NeoSurf

Ko iščete storitev predplačniške kartice, ki je hkrati zanesljiva in ugledna, je NeoSurf eden izmed njih. Kartica, ki je bila predstavljena leta 2004, je ena izmed številnih APM-jev, ki so integrirane v trgovce, ki so na voljo po vsem svetu, v supermarketih, trgovinah, internetnih kavarnah, kioskih, bencinskih črpalkah itd. Med več spletnimi platformami, ki omogočajo dvig preko NeoSurfa, so vključene tudi spletne igralnice.

Prikaži več
InterAc

Interac, ustanovljeno leta 1984 kot združenje Interac, je kanadsko podjetje, ki omogoča medbančne elektronske transakcije. Trenutno je ta način spletnega plačila na voljo samo v Kanadi, vendar obstajajo podrobni načrti za razširitev poslovanja na druge regije. Interac se ponaša z več kot 59.000 bankomati in več kot 450.000 trgovci.

Prikaži več
Neteller

Neteller, ustanovljen leta 1999, je eden od elektronskih plačilnih sistemov za registracijo svoje prisotnosti na planetu. Sedež ima na otoku Man, Združeno kraljestvo. Podjetje upravlja Paysafe Group, ki je ena največjih plačilnih družb na svetu. Ena stvar, ki jo je treba razumeti, je, da Neteller svojim strankam ne posoja denarja; ni banka.

Prikaži več
Skrill

Skrill je spletna denarnica za tiste, ki želijo pošiljati in prejemati denar po vsem svetu. Ustanovil jo je 17. junija 2001 Joel Leonoff in ima sedež v Londonu, Združeno kraljestvo. Skrill ponuja različne spletne transakcije v 40 različnih valutah v 120 državah.

Prikaži več
Wallet One

Wallet one, spletni plačilni sistem, omogoča članom sistema prenos financ v realnem času. Možnost digitalnega plačila je primeren način za spletne igralce. Preberite, če želite izvedeti več o tem fantastičnem načinu spletnega plačila.

Prikaži več
Yandex Money

Medtem ko v Rusiji deluje na desetine plačilnih procesorjev, se zelo malo približa Yandex Money, ko gre za moč in doseg. Za kilometer je ta način plačila največji v okrožju in večina ruskega prebivalstva raje uporablja to metodo za svoje denarne transakcije.

Prikaži več
Perfect Money

Perfect Money je priljubljeno plačilno sredstvo na internetu. Ustanovljeno je bilo leta 2007 in še naprej raste. Podjetje vam omogoča hiter in varen umik iz številnih spletnih igralnic v popolni zasebnosti. Stranke opravljajo večinoma anonimne prenose in podpirajo fiat in kriptovalute.

Prikaži več
EcoPayz

EcoPayz je varen in enostaven način za prejemanje, pošiljanje in porabo denarja v spletnih igralnicah. Podjetje omogoča hitrejše in učinkovitejše spletne transakcije. Račun pri EcoPayz lahko odprete brezplačno, postopek pa je mogoče zaključiti v samo nekaj minutah.

Prikaži več

Bank transfer

Kako najti najboljše igralnice z avtomati za vas
2022-11-08

Kako najti najboljše igralnice z avtomati za vas

Igralni avtomati so super zabavni in razburljivi. Nikoli ne veš, kdaj boš zadel jackpot in prejel neverjetno nagrado. Kaj bi lahko bilo boljše od igralnih iger? No, za večino ljudi so to spletni igralni avtomati. Spletne igralne igre omogočajo ljudem, da doživijo enako navdušenje, medtem ko so v udobju svojega doma.

6 najboljših nasvetov za zagotavljanje digitalne varnosti pri spletnih igrah na srečo
2021-07-01

6 najboljših nasvetov za zagotavljanje digitalne varnosti pri spletnih igrah na srečo

Ali so spletne stave varne? To je verjetno najpogosteje zastavljeno vprašanje v svetu spletnih igralnic. Toda tukaj je preprost odgovor; Spletne igre na srečo so varne, če jemljete svojo digitalno varnost resno.

Goljufije v spletnih igralnicah | Spoznajte rdeče zastave
2021-05-28

Goljufije v spletnih igralnicah | Spoznajte rdeče zastave

Eden od glavnih razlogov, zakaj industrija spletnih igralnic tako hitro raste, je ta, da je večina spletnih mest za igre na srečo varnih. Vendar jih peščica kvari dobro ime te panoge. Prevarne igralnice lahko pobegnejo z vašimi depoziti ali dobitki in v najslabšem primeru ukradejo vaše osebne podatke. Na srečo vas bo ta objava vodila pri izogibanju prevaram v spletnih igralnicah, tako da jih boste opazili od daleč.

Po nedavni objavi PayPal se bo iger na srečo povečal
2021-05-20

Po nedavni objavi PayPal se bo iger na srečo povečal

Selitev digitalnih plačil se še naprej razvija. Tokrat je luč ugledal PayPal in se odločil, da bo lansiral svojo denarnico za kriptovalute, namenjeno ameriškim trgovcem in strankam. Glede na sporočilo za javnost iz oktobra 2020 se je PayPal odločil za to pot, potem ko je opazil naraščajoče zanimanje svojih potrošnikov in centralnih bank za digitalne kovance.