Metode depozitov v Spletna Igralnica

Številni novi igralci iger na srečo se sprašujejo, katere možnosti depozita so na voljo, ko nameravajo napolniti svoj račun v spletni igralnici. Metode depozitov v spletnih igralnicah se razlikujejo od ene igralnice do druge, zato morate iti skozi stran za depozite, da preverite najprimernejšo in varnejšo možnost.

Pogosto ugotovimo, da ima večina spletnih igralnic več načinov pologa kot možnosti dviga, kar strankam olajša nakazilo sredstev na njihove račune. Spodaj je seznam običajnih načinov pologa za spletne igralnice, kot so kreditne in debetne kartice, e-denarnice in bančna nakazila, ter čas, ki je potreben, da se sredstva prikažejo na igralčevem računu.

Visa

Visa je večnacionalna družba za finančne storitve, ki ponuja kreditne, debetne in predplačniške kartice, ki jih trgovci po vsem svetu sprejemajo široko. Ponuja vrsto izdelkov in storitev, vključno s kreditnimi in debetnimi karticami, predplačniškimi karticami, mobilnimi plačili in spletnimi plačilnimi rešitvami. Visa deluje v več kot 200 državah in ozemljih, njena plačilna mreža pa povezuje trgovce, finančne ustanove in potrošnike. Spletne igralnice uporabljajo Visa kot priljubljeno plačilno sredstvo za igralce za polog in dvig sredstev. Njegove transakcije v spletnih igralnicah so običajno obdelane v trenutku, igralci pa lahko uporabljajo svoje kartice Visa za pologe in dvige. Vendar je vredno omeniti, da lahko nekatere spletne igralnice uvedejo omejitve dvigov ali provizije pri uporabi Vise kot plačilnega sredstva. Ta članek bo poudaril, zakaj je Visa med najbolj priljubljenimi načini plačila v spletnih igralnicah.

Prikaži več
MasterCard

MasterCard je večnacionalna družba za finančne storitve, ki strankam po vsem svetu ponuja plačilne rešitve, kot so kreditne kartice, debetne kartice in predplačniške kartice. MasterCard uporabnikom omogoča nakupovanje in dvigovanje gotovine na bankomatih. Milijoni trgovcev ga sprejemajo v več kot 210 državah. MasterCard je postal eden od varnih načinov spletnega plačila za vrhunska spletna mesta za igre na srečo. MasterCard in drugi plačilni procesorji morajo še vedno upoštevati zakone in predpise v zvezi s spletnimi igrami na srečo v različnih jurisdikcijah. V nekaterih državah so spletne igre na srečo še vedno nezakonite; v drugih je zakonit, vendar strogo reguliran. Za igralnice MasterCard veljajo zakoni in predpisi vsake države, v kateri delujejo. Ta članek bo zagotovil poglobljen pregled spletnih igralnic MasterCard.

Prikaži več
Bitcoin

Igre na srečo so se močno povečale in zdaj lahko igrate spletne igralniške igre s kriptovalutami, kot so Bitcoin, Ethereum in Litecoin. Te digitalne valute omogočajo hitra, varna in zasebna plačila. Tehnologija veriženja blokov zagotavlja, da je vse pregledno in varno. V tem priročniku bomo pregledali Bitcoin igralnice, ki so spletne igralnice, ki vam omogočajo igranje iger in stave z Bitcoini.

Prikaži več
PayPal

PayPal je splošno priznan spletni plačilni sistem, ki uporabnikom omogoča varne spletne transakcije. Ustanovljeno je bilo leta 1998 in ima več kot 300 milijonov aktivnih računov po vsem svetu. Je tudi priljubljena možnost plačila v spletnih igralnicah, ki igralcem omogoča varno in enostavno vplačevanje in dvige. Omogoča vam hitro in enostavno vplačevanje in dvige brez posredovanja vaših bančnih podatkov ali podatkov o kreditni kartici vaši spletni igralnici. Plačila so obdelana takoj, kar vam omogoča takojšnje igranje najboljših spletnih igralniških iger. Čeprav vse spletne igralnice ne podpirajo PayPala kot enega svojih varnih načinov plačila, ga najbolj priljubljena spletna mesta igralnic široko sprejemajo. Ta članek bo delil boljše vpoglede v spletne igralnice PayPal in njihove funkcije.

Prikaži več
Paysafe Card

Paysafecard je predplačniška plačilna metoda, ki deluje v 49 državah, z največjo priljubljenostjo v Avstraliji, Novi Zelandiji in Severni Ameriki. Način plačila ponuja brezplačne mobilne aplikacije za uporabnike Apple in Android, ki jim omogočajo upravljanje predplačniških kod, preverjanje stanja ali nakupe s kodami QR neposredno iz aplikacije. Paysafecard je zaradi visoke stopnje anonimnosti priljubljena in varna možnost plačila za igralce spletnih igralnic. Uporabnikom pri nakazilu ni treba vnesti osebnih ali finančnih podatkov, zaradi česar je to varna možnost za transakcije v spletnih igralnicah. Poleg tega Paysafecard zagotavlja udobje, saj lahko uporabniki kupijo vavčerje v različnih apoenih in jih uporabijo za več pologov v različnih spletnih igralnicah. Ta članek podrobno opisuje, kako uporabljati Paysafecard v spletnih igralnicah.

Prikaži več
Apple Pay

Odkar je bil predstavljen leta 2014, je Apple Pay hitro zrasel na trgu obdelave plačil in je zdaj prevladujoč tekmec tekmecev kalifornijskega podjetja. Plačevanje je tako preprosto, kot da pomahate z iPhonom nad čitalnikom kartic ali da kupec skenira svoj obraz, da bi nekaj plačal na spletu.

Prikaži več
Neteller

Neteller, eden najbolj obetavnih ponudnikov spletnih plačil, ponuja storitve, povezane s finančnimi transakcijami, na domačem in svetovnem področju. Kanadski plačilni sistem Neteller, ki ima več kot 23 milijonov imetnikov računov po vsem svetu, trenutno velja za enega glavnih ponudnikov spletnih plačil. Trenutno posluje z izdelki, kot so digitalna denarnica, plačilni prehod, predplačniška kartica in PSP.

Prikaži več
Skrill

Skrill je način plačila, ki se uporablja za spletne storitve, kot so spletne igralnice. Je digitalna denarnica in eden najbolj priljubljenih načinov plačila. Skrill ponuja varen in varen način spletnega poslovanja. Zaradi njegove priljubljenosti mnogi igralci izberejo Skrill kot plačilno metodo.

Prikaži več

ATM

Kaj so kriptovalute in zakaj jih ljudje uporabljajo za spletne stave?
2023-02-13

Kaj so kriptovalute in zakaj jih ljudje uporabljajo za spletne stave?

V tej dobi bi se vsi zavedali, kaj so spletne igralnice. Priljubljenost spletnih igralnic strmo narašča, uvedba kriptovalut pa jih je še povečala. Večina igralcev iger na srečo se zanaša na kriptovalute, saj so neverjetno zanesljive, hitre in varne za uporabo. Kljub temu, da gre za novo vrsto valute, je kriptovaluta pridobila zaupanje milijonov.

Kripto v primerjavi z običajnimi valutami, katero uporabiti v spletnih igralnicah
2023-02-07

Kripto v primerjavi z običajnimi valutami, katero uporabiti v spletnih igralnicah

Vsi vemo, kako hitro je kriptovaluta zavzela svet. Ali lahko valuta, ki je v tako kratkem času postala tako priljubljena, ni vredna zaupanja? Razlogov, zakaj so kriptovalute postale tako znane, je veliko in o njih bomo razpravljali v tem vodniku.

Kriptovalute: kako lahko izboljšajo vašo spletno igralniško izkušnjo
2023-01-31

Kriptovalute: kako lahko izboljšajo vašo spletno igralniško izkušnjo

Spletne igralnice so ena najboljših zabavnih dejavnosti v sedanji dobi. Ker se tehnologija razvija, lahko opazimo nekaj sprememb v spletnih igralnicah. Zdaj imamo morda najbolj varno plačilno sredstvo, ki je na voljo v spletnih igralnicah, znano kot kriptovaluta. Morda že veste, kako priljubljena in varna je kriptovaluta.

Kako najti najboljše igralnice z avtomati za vas
2022-11-08

Kako najti najboljše igralnice z avtomati za vas

Igralni avtomati so super zabavni in razburljivi. Nikoli ne veš, kdaj boš zadel jackpot in prejel neverjetno nagrado. Kaj bi lahko bilo boljše od igralnih iger? No, za večino ljudi so to spletni igralni avtomati. Spletne igralne igre omogočajo ljudem, da doživijo enako navdušenje, medtem ko so v udobju svojega doma.

Načini plačila v spletni igralnici

Načini plačila v spletni igralnici

Obstajajo različni načini vlaganja denarja v igralnici. Odvisno je od vrste plačila, ki ga igralnica sprejema, in načinov, ki jih ima igralec na voljo. Poznavanje le načinov plačila v igralnici ni dovolj, ampak tudi prepoznavanje najvarnejših, najvarnejših in najbolj priročnih možnosti plačila.

Ne glede na to, ali ste v tem, da igrate na veliko, ali bi raje preizkusite igralnice z minimalnim depozitom, pokrili smo vas.

Izbira načinov plačila

Obstajajo bistvene stvari, ki jih mora igralec upoštevati pri izbiri načinov plačila za uporabo v večini igralnic.

Najprej mora igralec upoštevati stroške storitve plačilnega sredstva. Raziskati morajo različne vrste plačilnih metod, ki jih ponuja igralnica, in nato določiti provizijo za storitev, ki nastane pri vplačilih ali dvigih. Različni plačilni prehodi bodo imeli različne stroške.

Drugič, razmisliti je treba, če način plačila deluje v njihovi državi. Igralci bi morali izbrati načine plačila, ki so najpogostejši in najlažji za uporabo v njihovi državi, da se izognejo nepotrebnemu stresu.

Nazadnje je dobro izbrati varen in varen način plačila. Splet je poln zlonamernih ljudi, ki ogrožajo varnost večine načinov e-plačil. Razumevanje najvarnejših in najvarnejših načinov plačila pomaga, da se dobro razumete na spletnem mestu igralnice. Igralci morajo vedno uporabljati plačilna sredstva z najboljšimi varnostnimi funkcijami, da zaščitijo svoje denarnice.

Načini plačila v spletni igralnici
Kateri načini depozita so na voljo?

Kateri načini depozita so na voljo?

Načini vplačila se med spletnimi igralnicami razlikujejo. Vse metode so navedene za vsako igralnico, tako da lahko vidite, kako dodate denar na svoj spletni igralniški račun in začnete igrati.

Običajno imajo spletne igralnice več načinov vplačila kot načinov dviga. Preverite, koliko časa je potrebno, da se nakazana sredstva dodajo na vaš račun.

Spletne igralnice plačujte po telefonu

V dobi interneta je večina transakcij mogoče hitro obdelati z mobilnim telefonom. Ti lahko igranje mobilnih igralnic, naložite denar in zberite vse svoje dobitke iz telefona. Z različnimi možnostmi, kot je npr E-denarnice in bančne transakcije. Mobilni telefoni postajajo vse lažji za nalaganje denarja v spletnih igralnicah. Pred hitrimi in enostavnimi nakazili se prepričajte, da je plačilno sredstvo zanesljivo. Tako so vaši podatki in denar dobro zaščiteni.

Kateri načini depozita so na voljo?
Varni in varni načini plačila

Varni in varni načini plačila

Spodaj so najbolj zanesljivi načini plačila z vidika varnosti in zaščite, ki bi jih igralec moral uporabljati.

PayPal

Je eden najvarnejših načinov plačila z e-denarnico, ki ga že leta močno priporočamo. Je enostaven in hiter za uporabo. Poverilnice v zvezi z uporabniškim računom se ne razkrijejo tretjim osebam.

To pomeni, da ponudnik plačilnih storitev ne deli zasebnih podatkov o računih z igralnico. PayPal igralnice so zelo priljubljene, PayPal pa je med najbolj priljubljenimi metodami, ki jih uporabljajo igralnice.

Kreditne in debetne kartice

Ta način plačila v primerjavi z drugimi obstaja najdlje. Bil je in je še vedno eden najbolj varnih načinov plačila. Visa in MasterCard zagotavljata tehnike šifriranja, ki povečujejo varnost podatkov o imetniku računa. Ta način plačila je splošno sprejet v vseh igralnicah.

Bančno nakazilo

Večina igralnic bo zagotovila to možnost plačila, še posebej pri velikih količinah denarja. Gre za način prenosa ali prenosa denarja z bančnega računa v igralnico, v kateri nameravate igrati. Je precej hitra in zanesljiva metoda za uporabo. Številne igralnice omogočajo igralcu, da dvigne z istim prenosom na svoje bančne račune.

Varni in varni načini plačila
Zasvojenost z igrami na srečo

Zasvojenost z igrami na srečo

Odvisnost od iger na srečo je težko opaziti. Če se vi ali kdorkoli okoli vas spopadate z odvisnostjo od iger na srečo, se obrnite na GamCare.

Ne pozabite vedno igrajte odgovorno.

Zasvojenost z igrami na srečo

pogosta vprašanja

Kateri je najbolj priljubljen način depozita za spletne igralnice?

Najbolj priljubljeni načini plačila in dviga za spletno igralnico so naslednji:

 1. Skrill
 2. Neposredno bančno nakazilo
 3. Neteller
 4. Payzen
 5. Awepay
 6. Help2Pay
 7. Paysafecard
 8. Visa
 9. Mastercard

Kateri od zgornjih načinov plačila je najbolj priljubljen, se razlikuje glede na to, iz katere države nakazujete. Na nekaterih trgih obstajajo tudi lokalni plačilni operaterji, ki so priljubljeni v določenih regijah. Nekaj primerov tega bi bilo InterAC v Kanadi, Trustly na Švedskem in v Nemčiji, VCreditos v Braziliji, Yandex Money v Rusiji in WeChat Pay na Kitajskem.

Kako opravim depozit v spletni igralnici?

Postopek polaganja denarja v spletni igralnici je pri različnih spletnih igralnicah drugačen. Na splošno obstajata dva načina, ki izstopata.

 1. Nakazovanje preko e-denarnice. Ko nakažete denar v spletno igralnico z e-denarnico, najprej ustvarite račun pri ponudniku e-denarnice. Ko nakažete denar na svojo e-denarnico, lahko nakažete denar na svoj spletni igralniški račun. Tukaj je seznam najbolj priljubljenih e-denarnic v spletni igralnici: Skrill, Neteller, Neosurf, Jeton in Moneybookers.

Več o vseh teh načinih nakazila za spletno igralnico si lahko preberete tukaj

 1. Depozit neposredno s kartico. Večina igralnic (vendar ne vseh) ima pogodbe s ponudniki kreditnih in debetnih kartic, kot so Visa, Mastercard, American Express, Diners in Maestro. Če to storijo, bo igralnica lahko neposredno obdelala vaše plačilo brez dodatnega koraka v e-denarnici kot posrednika. Najbolj priljubljene kartice, ki se uporabljajo pri nakazovanju v spletni igralnici, so naslednje: Visa, Mastercard, American Express, Diners.

Ali lahko s kreditno kartico nakažem denar v spletnih igralnicah?

Če ima vaša izbrana spletna igralnica logotipe enega od spoštovanih ponudnikov kartic, kot so Visa, Mastercard, American Express, Diners ali Maestro, obstaja velika verjetnost, da boste lahko nakazovali denar neposredno s kartice na svoj račun spletne igralnice. Polaganje denarja neposredno s kartico je vedno najhitrejši način nalaganja denarja v spletni igralnici, vendar včasih morda ne bo delovalo po pričakovanjih. V tem primeru poskusite z drugim plačilnim sredstvom.

Katera e-denarnica je najboljša za uporabo pri polaganju denarja v spletne igralnice?

CasinoRank ni strokovni pregledovalec mednarodnih ponudnikov plačilnih storitev, zato na to vprašanje ne moremo odgovoriti z velikim zaupanjem. Kar vemo, je, da so Skrill, Neteller in MoneyBookers zelo spoštovani in se zdi, da odlično delujejo za veliko igralcev.

Poskušal sem nakazati denar s PayPal na svoj račun spletne igralnice, vendar ne deluje, kaj naj storim?

Veliko igralcev na srečo postavlja vprašanja o nakazovanju denarja v spletne igralnice s PayPal. Zdi se, da se mnogi srečujejo s podobnimi težavami. PayPal ima več povezanih igralnic na regionalnih trgih, kot je Italija, vendar na splošno PayPal ne sprejema depozitov v spletne igralnice. Če želite nakazati denar v spletni igralnici, bi bil naš nasvet, da poiščete drugega ponudnika plačil, kot so Skrill, Moneybookers, Trustly in Neteller. Številne igralnice imajo na izbiro tudi več regionalnih ponudnikov plačil.

Kateri so najboljši načini depozita?

Če si želite ogledati najpogostejša in uporabljena plačilna sredstva, si lahko ogledate tudi naš razdelek z možnostmi plačila. Kreditne in debetne kartice običajno takoj dodajo denar na vaš račun, enako za predplačniške kartice in e-denarnice. Bančna in bančna nakazila običajno trajajo dlje, včasih zelo dolgo. Poiščite najboljši način za vas.