Najboljše Spletna Igralnica z Apple Pay

Odkar je bil predstavljen leta 2014, je Apple Pay hitro zrasel na trgu obdelave plačil in je zdaj prevladujoč tekmec tekmecev kalifornijskega podjetja. Plačevanje je tako preprosto, kot da pomahate z iPhonom nad čitalnikom kartic ali da kupec skenira svoj obraz, da bi nekaj plačal na spletu.

Apple Pay je hiter in varen način plačevanja stvari v vsakdanjem življenju. Z naraščajočo priljubljenostjo Apple Pay po vsem svetu ni presenetljivo, da so spletne igralnice začele prevzemati način plačila, tako da lahko igralci varno položijo svoja sredstva in jih uporabijo na spletnih mestih spletnih igralnic.

Najboljše Spletna Igralnica z Apple Pay
Polog z Apple PayZačetek uporabe Apple Pay v spletnih igralnicah
Polog z Apple Pay

Polog z Apple Pay

Ko gre za spletne igralnice, je zaupanje že dolgo pomemben dejavnik, ki ga potencialne stranke upoštevajo, preden se prijavijo in položijo svoj težko prislužen denar. Varnost igralčevih podrobnosti je najpomembnejša. Vedno se postavlja vprašanje, kako varen je denar stranke na spletu in ali bodo spletne igralnice izplačale dobitke.

Apple je globalno podjetje z milijardami dolarjev, katerega prednost sta vedno bolj zasebnost in varnost. Ne samo, da so tukaj navedena vsa spletna mesta na CasinoRank zajamčeno, da je vreden zaupanja in zelo cenjen med igralci, toda z Apple Pay so vse transakcije zagotovo varne.

Ne bi moglo biti lažje nakazati denar v spletni igralnici, ki je navedena tukaj, z uporabo Apple Pay. Recimo, da ima igralec napravo z Apple Pay.

V tem primeru gre za enostaven postopek ustvarjanja računa na želenem spletnem mestu igralnice, preden se v meniju pomaknete do razdelka za polog in obdelate transakcijo Apple Pay za želeni znesek. Potrebujete le nekaj klikov, da takoj začnete dogajanje s številnimi razpoložljivimi igrami in začnete osvajati prave denarne nagrade.

Polog z Apple Pay
Začetek uporabe Apple Pay v spletnih igralnicah

Začetek uporabe Apple Pay v spletnih igralnicah

Apple Pay je učinkovit in varen način obdelave spletnih transakcij, ki povečuje zaupanje pri nakazilih in dvigih sredstev iz spletnih igralnic. Najboljša stvar pri Apple Pay je dodatna plast varnosti. Pred nakazilom morate v denarnico Apple Pay dodati bančno kartico. Ko bo dokončan, ne bo več težav s čakanjem. Vse transakcije so zaključene zelo hitro, s pritiskom na gumb.

Apple skrije podatke o vaši kartici pred podjetji in ustvari naključno številko, s čimer ohrani dejanske podatke o bančni kartici strank skrite, kar lahko prepreči dvomljivim očem, da bi se dokopali do občutljivih informacij.

Če želite uporabljati Apple Pay, potrebujete napravo iPhone ali Apple, ki podpira storitev, in aktiven Apple ID za prijavo vanjo.

Dodajanje kartice v denarnico je tako preprosto, kot da kamero držite nad kartico, da lahko skenirate številke, pri čemer se izognete celo mukotrpnemu vnašanju številk.

Ko je kartica potrjena pri banki stranke, je vse pripravljeno za uporabo. Bolj zasebno plačilno metodo je mogoče zlahka uporabiti v spletnih igralnicah, ki jo sprejemajo, kot so tiste, ki so navedene tukaj. Pomnjenje številk kartic in varnostnih kod je preteklost, saj lahko igralci uporabljajo Apple Pay, ki namesto njih opravi težko delo, hkrati pa ohrani svoje podatke čim bolj varne. To pomeni, da lahko porabite več časa zadetek denarja na razburljivih igralnih avtomatih, ki jih ponujajo spletne igralnice.

Začetek uporabe Apple Pay v spletnih igralnicah