Kriptovaluta: spreminjanje iger za spletno igralnico

Bitcoin

2020-12-03

Kriptovaluta je digitalna valuta, ki je zavarovana s kriptografijo, ki preprečuje ponarejanje/dvojno porabo. Kriptovaluta je v 21. stoletju postala tako priljubljena, da je varna valuta številka ena za digitalne transakcije, saj nekatere spletne trgovine sprejemajo samo kriptovaluto kot plačilno sredstvo za vsak nakup.

Kriptovaluta: spreminjanje iger za spletno igralnico

Ta veter plačilne inovacije je z leti prizadel spletna igralnica igre na srečo, in le vprašanje časa bo, ali bo to prava stvar.

Ustanovitelj kriptovalute

Kriptovaluto kot digitalno valuto je leta 2009 prvič ustanovila skupina, znana kot 'Satoshi Nakamoto', prva kriptovaluta pa je bitcoin in do danes je še vedno najbolj priljubljena digitalna valuta. Poleg bitcoina na svetu obstajajo še druge kriptovalute, ki so pravno sprejemljive za spletne transakcije.

Uporaba kriptovalute pri igrah na srečo v spletnih igralnicah

Večje blagovne znamke igralnic in igralniške družbe zdaj sprejemajo kriptovalute kot zakonito plačilno sredstvo za svoje registrirane stranke za financiranje svojih igralniških računov in igranje iger na spletu. Račune, ki jih stranke financirajo s kriptovaluto za igranje iger, je enostavno izslediti in preveriti na platformi spletne igralnice.

V teh dneh imajo zasebna podjetja, vključno z igralnico, zdaj svojo osebno kriptovaluto, ki je strogo sprejemljiva za izvajanje transakcij na njihovih spletnih mestih s strani strank. Velike in mednarodne blagovne znamke igralnic zdaj sodelujejo s podjetji za kriptovalute, da bi ustvarili ločeno digitalno valuto za svoje stranke, ki bi jo lahko uporabljale pri igranju svojih iger, in tudi izplačujejo dobitke z isto digitalno valuto v denarnico strank.

Hitro in zanesljivo financiranje in dvig

Stranke spletnih mest za igre na srečo lahko zdaj zahtevajo, da njihov dobitek med spletna igralniška igra se plača prek kriptovalute v denarnico(-e), ki so jo predložile stranke za dvig svojega dobitka v kripto.

Nekatera velika igralniška podjetja raje svoje stranke uporabljajo kriptovaluto za plačila v svoja podjetja, ker je to hiter in zanesljiv način financiranja njihovih računov in kateri koli znesek v digitalni valuti, vplačan ali dvignjen, je sledljiv do denarnice. Te transakcije se običajno hitro zaključijo, ko sistem blockchain potrdi transakcije, to je vse. Da bi se to zgodilo, niso potrebni človeški napori.

Premagati geografsko oviro

Kriptovaluta je uspešno odpravila izziv geografske ovire, ko igralci želijo financirati svoje igralniške račune. Težava pri menjavi in pretvorbi valut je še ena ovira, s katero se igralci spletnih igralnic soočajo že toliko let. Sprejemanje kriptovalute se je zmanjšalo na najmanjšo možno mero, razen za tiste, ki še vedno raje gredo skozi stari čas transakcije z fiati.

Zakaj bodo spletni igralci raje imeli kriptovalute

Vse več igralcev se odloča za uporabo kriptovalute za igranje spletnih igralniških iger zaradi njene prilagodljivosti in hitrega financiranja ter dviga dobitkov z igralniških računov. Uporaba kriptovalute je v bistvu poenostavila plačilne transakcije spletnih iger na srečo, saj se veliko podjetij za spletne igralnice zdaj premika z novim valom.

Nekatere blagovne znamke iger na srečo in igralnic zdaj privabljajo nove stranke in obdržijo starejše stranke tako, da jih nagrajujejo s svojimi posebnimi kovanci kot bonus za igrane igre, financiranje igralniških računov za prvence in tudi ob praznovanju posebnih dni in trenutkov. Kriptovaluto je mogoče preprosto uporabiti za igranje v vseh krogih, stranke pa jo lahko dvignejo iz svojih denarnic in pretvorijo v fizično gotovino.

Bitcoin - Najboljša kriptovaluta za igralce na srečo

Najboljša in najbolj sprejemljiva kriptovaluta, ki jo na splošno sprejemajo igralniške družbe po vsem svetu, je Bitcoin. En bitcoin je vreden več kot osemnajst tisoč ameriških dolarjev, finančni strokovnjaki pa so predvidevali, da bo dosegel najvišjo vrednost pri petdeset tisoč ameriških dolarjih, saj njegova cena še naprej raste na digitalnem trgu.

Večina igralniških trgovin omogoča svojim strankam bitcoin za svoje spletne transakcije, saj ima več strank dostop do njega z nekaj nakupi in kopičenjem, njegova cena se bo še naprej povečevala v korist uporabnikov kriptovalute.

Zakaj so igralniški igralci izbrali Bitcoin

Igralci spletnih igralnic se odločajo za uporabo bitcoina za financiranje in igranje svojih najljubših igralniških iger na spletu zaradi tržne vrednosti ter splošne sprejemljivosti in zanesljivosti kot vodilne virtualne valute po vsem svetu danes. Bitcoin je prestal preizkus časa in vsaka spletna trgovina z igralnicami, ki ga še ni dodala kot izbirno plačilo za spletne igre, bo verjetno izgubila svoje stranke zaradi konkurenčnih blagovnih znamk, ki se ukvarjajo s hudo konkurenčno dejavnostjo iger na srečo.

Kriptovaluta kot možnost za hazarderje

Možnost uporabe kriptovalute za igranje iger na srečo s strani igralcev spletnih igralnic je resnično prinesla toliko prilagodljivosti v svet spletnih iger, saj bolj mladostni igralci zdaj raje uporabljajo kriptovaluto za sodelovanje med igro in dogodke pred igrami ter tudi v spletni igralnici. brez stresa. Prenos kriptovalute iz denarnice strank v denarnico igralniških podjetij traja le nekaj sekund, enako pa velja tudi za dvig virtualnih dobitkov v obliki kriptovalute iz igralniške platforme. In obstaja tisoč trgovcev z bitcoini, ki vam lahko zlahka pomagajo pretvoriti vaš bitcoin v fiat gotovino.

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice