Outlook 2021 in njegov učinek na spletne igre na srečo

Bitcoin

2021-07-21

Eddy Cheung

Po močnem izkazovanju leta 2020 so bili obeti za Bitcoin 2021 nekoliko obetavni. In tudi digitalni kovanec ne, saj je aprila letos dosegel najvišjo vrednost okoli 65 tisoč dolarjev.

Outlook 2021 in njegov učinek na spletne igre na srečo

Toda od zloma 19. maja je cena bitcoina strmo padla za 30 % in dosegla 30 tisoč dolarjev. Torej, kaj je razlog za padec trga? Ali bodo igre na srečo s kriptovalutami preživele to iracionalno leto?

Zakaj se vrednost Bitcoina (BTC) znižuje?

Od 19. maja okoli kriptovalute je bilo veliko negativnih vibracij. Vse se je začelo, ko je Teslin izvršni direktor, Elon Musk, prek Twitterja objavil, da proizvajalec električnih avtomobilov prekinja plačila BTC. Številne so bile celo špekulacije, da je Tesla že prodal svojo zalogo BTC v vrednosti 2,5 milijarde dolarjev. Po objavi je vrednost Bitcoina padla za okoli 10%.

Kot da to ni bilo dovolj za boj BitcoinKitajska je objavila, da je svojim finančnim institucijam omejila poslovanje s kriptovalutami. V zameno je vrednost kovanca padla še za 7%. Od takrat so bili Bitcoin in drugi digitalni kovanci zelo priljubljeni.

Bitcoin 2021 Napoved

Trenutno se zdijo strokovnjaki za kriptovalute razdeljeni glede smeri, v katero bo ta digitalni kovanec šel leta 2021. Vendar je zadnji dvig cene BTC vlil upanje tistim, ki trdijo, da bi tržna vrednost lahko prebila stekleni strop in dosegla 100.000 $.

Po besedah Pankaja Balanija, izvršnega direktorja in soustanovitelja Delta Exchange, bo Bitcoin začel mleti višje in bi lahko v prihodnjih dneh dosegel raven 45 tisoč dolarjev. Ne verjame pa, da je trg še povsem stabilen.

Po drugi strani pa Previsioni Bitcoin napoveduje, da bi lahko tržna vrednost do konca julija/junija dosegla 48.605 $. Christopher Brown iz Faith Finance je še bolj optimističen, saj pravi, da bi Bitcoin lahko dosegel rekordno visoko vrednost do konca junija. Ne pozabite, da so vse to le špekulacije, saj nič ni vlito v kamen.

Ali se bo BTC do konca leta povzpel na 100.000 $?

Kot rečeno, vzemite zgornje napovedi z rezervo. To je zato, ker je kripto industrija izpostavljena veliki volatilnosti, kar je pravzaprav njena glavna pomanjkljivost. Če še vedno dvomite, si oglejte delovanje tega digitalnega kovanca v zadnjih nekaj tednih. To je dokaz, da je debela koža potrebna, če nameravate igrati s kripto v svoji najljubši spletni igralnici ali vlagati vanj.

V času pisanja pisanja je Bitcoin na nestanovitnem trgu dosegel največjo vrednost 39.133,21 $. To je približno 40-odstotni padec glede na impresivne številke, objavljene aprila 2021. Kljub temu je v prihodnjih tednih možno povečanje, večina strokovnjakov pa do konca meseca napoveduje 45 dolarjev. Torej, obstaja srebrna podlaga, da bi BTC lahko letos dosegel predvidenih 100.000 $.

Prihodnost spletnih igralnic

Kljub trenutnemu padcu trga Bitcoin ostaja vredna naložba za vsakega igralca spletne igralnice. To je zato, ker je moč valute neprimerljiva v primerjavi s fizičnimi valutami. V bistvu so potencialni dobički tako za igralce kot za operaterje ogromne.

Na primer, Bitcoin transakcije uživajo faktor anonimnosti. Zdaj to pomeni, da dobički, pridobljeni s transakcijami BTC, niso predmet obdavčitve s strani oblasti. Poleg tega igralnice s kriptovalutami delujejo na območjih, kjer so spletne igre na srečo nezakonite. Skratka, igranje spletnih igralniških iger z digitalnimi kovanci je še vedno varna in donosna možnost.

Zaključek

Leto 2021 je bilo eno najtežjih let za industrijo kriptovalut. Če pa se je trgu uspelo izvleči iz padca leta 2017, ki je bil še hujši, potem bi morali ostati bikovski. Nikoli ne veš; Bitcoin bi lahko do konca leta presegel mejo 100 tisoč dolarjev.

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice