Najboljše Spletna Igralnica z Boloro

V današnji digitalni dobi vsi pravijo, da je prihodnost sveta na spletu. Kaj pa, če vam povemo, da je res nasprotno? Kaj pa, če je zaradi naraščajočih varnostnih pomislekov glede kibernetske varnosti najboljša pot naprej nazaj? Kaj pa, če je prihodnost brez povezave?

Tu pridejo v poštev plačila Boloro. Boloro je mobilno plačilno omrežje, ki razume, da internet ni bil nikoli zasnovan za varne transakcije. V svetu, polnem vdorov, vdorov v prijavo, zlonamerne programske opreme in drugih oblik goljufij, je pomembno, da vaša plačila in preverjanje pristnosti ostanejo ločeni od interneta, da bi bili varni.

Boloro je opravil vse potrebno za to novo prihodnost preverjanja pristnosti plačil brez povezave. Kako, se lahko vprašate? Poglejmo si pobližje. Na tej strani boste našli vse, kar morate vedeti o plačilih Boloro in več.

Najboljše Spletna Igralnica z Boloro
Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Kaj je Boloro?

Kaj je Boloro?

Boloro je produkt globalnega podjetja Boloro Global Limited – ponudnika tehnologije, ki zagotavlja preproste in edinstvene rešitve za preprečevanje goljufij, omogoča finančno vključenost in spodbuja preglednost. Boloro Global Limited je podjetje v Delawaru, ustanovljeno leta 2009, s sedežem v New Yorku, z operacijami v državah, kot so Indija, deli Afrike, Bližnji vzhod, Amerika in Evropa.

Mobilna platforma, ki je idealna za vse oblike preverjanja identitete pri opravljanju transakcij, je Boloro resnično inovativna storitev v današnji povezani družbi. Torej, kako deluje? Boloro se izogiba tveganjem in nevarnostim spleta in operacijskih sistemov z uporabo varne signalne plasti, ki je povezana z mobilno napravo, ki jo uporablja vlada za oddajanje nujnih opozoril Amber uporabnikom. Je večfaktorska in večkanalna rešitev, ki deluje na pametnih telefonih brez potrebe po kakršni koli APP ali omrežju in tako ne pušča nobene digitalne sledi v pomnilniku slušalke. Poleg tega je ta patentirani postopek odobrilo Svetovno združenje mobilnih operaterjev (GSMA) - zaradi česar sta igralna izkušnja in postopek plačila vreden zaupanja in zakonit.

Boloro je trenutno na voljo v državah, kot je Indija, delih Afrike in Bližnjega vzhoda, vključno s Palestino. Ciljna rast na vsakem od teh trgov je vsaj 25-odstotna do leta 2023, kar bi pomenilo več kot 10 milijonov življenj, na katera bo vplivala ta večkanalnost v naslednjih 12–24 mesecih. Boloro poleg zgoraj navedenih trgov cilja tudi na druge trge, vključno z Združenimi državami Amerike, Evropo, Latinsko Ameriko in Karibi. S trenutno prisotnostjo v več kot 150 državah je Boloro na dobri poti, da postane priznana globalna platforma.

Kaj je Boloro?
Nakazilo z Boloro v igralnici

Nakazilo z Boloro v igralnici

Nakazilo pri Boloro Global je preprosto, osredotočeno na mobilne naprave in se osredotoča na način plačila z dotikom. Ta večfaktorska in večkanalna plačilna platforma ima pristop k polaganju denarja, podoben bankomatu. Aplikacija ni potrebna - za uspešno plačilo sredstev potrebujete le svoj mobilni telefon in vaš uporabniško shranjen 4-mestni PIN. Plačilne metode Boloro Global imajo možnost preverjanja pristnosti brez internetne povezave in USSD izginejo brez ostankov svoje vsebine ali uporabniškega PIN-a v napravi po tem - zaradi česar so globalna plačila varna, enostavna in brez goljufij. Za igralce iger na srečo naredi depozit v igralnici, preprosto:

 • Izberite Boloro kot možnost plačila
 • Boloro povežite s svojim bančnim računom ali e-denarnico tako, da v odprta polja vnesete podatke o »Državi«, »Mobilnem operaterju«, »Številki mobilnega telefona« in »Vrsti računa«.
 • Nastavite svojo transakcijo
 • Ko končate, izberite "Plačaj z Boloro"
 • Počakajte, da se hitro besedilno sporočilo, ki opisuje vašo transakcijo, dostavi na številko mobilnega telefona, povezano z vašim bančnim računom ali e-denarnico.
 • Vnesite svojo shranjeno 4-mestno kodo PIN, da potrdite pristnost čakajočega plačila
 • Ko je vaša transakcija zaključena, boste takoj prejeli potrdilo prek SMS-a.

Dnevne omejitve pologov

Ker se ta rešitev za preverjanje pristnosti mobilnih plačil poveže neposredno z vašim bančnim računom ali e-denarnico, bo vaša dnevna omejitev depozita Boloro v skladu z dnevnimi omejitvami depozitov vašega bančnega ponudnika ali e-denarnice. Preverite, kakšni so vaši dnevni limiti, preden opravite depozit v igralnici, da zagotovite nemoten polog v igralnici.

Nakazilo z Boloro v igralnici
Kako narediti dvig z Boloro

Kako narediti dvig z Boloro

Tako kot Boloro uporablja pristop, podoben bankomatom, za polog denarja, tako je tudi z dvigom sredstev. Dvigi potekajo po podobnem postopku kot depoziti - vse kar potrebujete je mobilni telefon in shranjen 4-mestni PIN. Uporabniki lahko dvignejo plačila na enega od dveh načinov. Oglejmo si podrobneje te metode:

Brezkontaktni dvig na bankomatu

Da lahko uporabniki izvedejo dvig z metodo brezstičnega dviga na bankomatu, preprosto:

 • Napišite SMS z uporabo »identifikacijske kode bankomata«, ki jo najdete na bankomatu, ki ji sledi znesek denarja, ki ga želite dvigniti in poslati, ali skenirajte kodo QR bankomata s svojim mobilnim telefonom.
 • Počakajte, da se hitro besedilno sporočilo, ki opisuje vaš dvig, dostavi na številko mobilnega telefona, povezano z vašim bančnim računom.
 • Vnesite svojo shranjeno 4-mestno kodo PIN, da potrdite pristnost čakajočega dviga
 • Ko je vaš dvig preverjen, boste na svojo mobilno napravo prejeli potrdilo o bremenitvi računa in bankomat bo izdal vaša sredstva.

Dvig na bankomatu z geografsko lokacijo

Druga možnost je, da lahko igralci dvignejo z metodo dviga na bankomatu z geografsko lokacijo, preprosto:

 • Napišite SMS z uporabo »identifikacijske kode bankomata«, ki jo najdete na bankomatu, ki ji sledi znesek denarja, ki ga želite dvigniti in poslati, ali skenirajte kodo QR bankomata s svojim mobilnim telefonom.
 • Počakajte, da se hitro besedilno sporočilo, ki opisuje vaš dvig, dostavi na številko mobilnega telefona, povezano z vašim bančnim računom.
 • Vnesite 4-mestno kodo za preslikavo, kot je prikazano na zaslonu bankomata
 • Nato vnesite svojo shranjeno 4-mestno kodo PIN, da potrdite pristnost čakajočega dviga gotovine
 • Ko je vaš dvig preverjen, boste na svoj mobilni telefon prejeli potrdilo o bremenitvi računa in bankomat bo izdal vaša sredstva.

Dnevne omejitve dviga

Ker se ta rešitev za preverjanje pristnosti mobilnih plačil poveže neposredno z vašim bančnim računom, bo vaša dnevna omejitev dvigov Boloro v skladu z dnevnimi omejitvami dvigov vašega bančnega ponudnika. Prepričajte se, da preverite, kakšne so vaše dnevne omejitve, preden izvedete dvig sredstev, da zagotovite nemoteno dvigovanje v igralnici.

Kako narediti dvig z Boloro
Pristojbine in časi obdelave Boloro

Pristojbine in časi obdelave Boloro

Kar zadeva podrobnosti o časih obdelave in provizijah za pologe in dvige, uporabniki ugotavljajo, da je Boloro ena najbolj priročnih storitev za igralniška plačila in dvige gotovine. Za ponazoritev tega poglejmo provizije za obdelavo plačil ter čase obdelave pologov in dvigov:

Stroški obdelave Boloro Global Limited

Trenutno je globalna vodstvena ekipa Boloro razvila to plačilno platformo na način, da uporabniki, usmerjeni v potrošnike, ki dostopajo do storitev Boloro in jih uporabljajo, ne plačujejo nobenih nadomestil za obdelavo plačil. Vendar bodo provizije zaračunane spletnemu trgovcu, podjetju ali podjetju, ki integrira Boloro Global kot eno od svojih transakcijskih storitev – znesek na tej stopnji ni jasen.

Boloro Global omejeni časi obdelave pologov in izplačil

Zaradi Bolorovega pristopa, podobnega bankomatom, za vsa globalna plačila, so transakcije, kot so pologi in dvigi, takojšnje ali v skladu s časi obdelave vašega bančnega računa ali ponudnika e-denarnice. Preverite čas obdelave pologov in dvigov pri vaši banki ali ponudniku e-denarnice, tako da obiščete njihovo spletno mesto ali bančno aplikacijo. S tem lahko zagotovite učinkovito in brezhibno spletno plačevanje in igralno izkušnjo.

Pristojbine in časi obdelave Boloro
Kje sprejemajo plačilo Boloro?

Kje sprejemajo plačilo Boloro?

Boloro je globalno podjetje, ki deluje in ga podpirajo države po vsem svetu. Vendar pa je ugotovljeno, da je najbolj priljubljen pri uporabnikih, ki dostopajo do njegovih storitev v državah, kot je Indija, delih Afrike in Bližnjega vzhoda – vključno s Palestino. Poleg zgoraj omenjenih držav je Boloro v procesu ciljanja tudi na druge države. To vključuje dostop, storitve in podporo v ZDA, Evropi, Latinski Ameriki in na Karibih. S svojimi storitvami, ki so na voljo in so prisotne v več kot 150 državah, Boloro sprejema vse valute in denar ter je na dobri poti, da postane priznano globalno podjetje.

Kje sprejemajo plačilo Boloro?
Vrhunski bonusi z Bolorom

Vrhunski bonusi z Bolorom

Bonusi spletnih igralnic so različne nagrade, ki jih prejmejo igralci za opravljanje določenih nalog v igralnici in so način, kako igralnice pritegnejo in zadržijo igralce. Te naloge vključujejo, vendar niso omejene na prijavo, vplačila, zvesto igranje in sklicevanje na nove člane. Pomembno je, da igralci vedo, kakšne igralniške bonuse lahko pričakujejo, preden se pridružijo igralni izkušnji. Ne glede na to, v kateri državi igrate, lahko igralniški bonusi segajo od nagrad dobrodošlice, ponovnih vrtljajev, bonusov za visoke igralce do bonusov brezplačnih vrtljajev.

Odvisno od načina pologa je vsak bonus v spletni igralnici dodeljen za določen dogodek. Glede na trenutno stanje je zelo malo informacij in podatkov o bonusih, ki se običajno izdajo v igralnici Boloro. Za najbolj zanesljive informacije o tem, kateri bonusi so na voljo in kateri so najboljši, preberite vodnik o najboljšem bonusu v spletni igralnici.

Vrhunski bonusi z Bolorom
Kako izbrati pravo metodo depozita

Kako izbrati pravo metodo depozita

Ne glede na to, v kateri državi se znajdete, internet uporabnike odpre pred različnimi varnostnimi grožnjami. Očitno je, da postajajo spletne goljufije vse bolj izpopolnjene, zato jih je težje odkriti in se jim izogniti. Zato je izbira prave metode depozita za varne in zanesljive denarne transakcije ključnega pomena. Uporabniki menijo, da je Boloro idealna izbira za mobilne transakcije.

To je zato, ker je zelo izkušena globalna vodstvena ekipa Boloro razvila to plačilno platformo na način, ki postavlja varnost uporabnika v ospredje vseh transakcij. Z izogibanjem spletnemu preverjanju pristnosti Boloro doda dodatno raven varnosti za uporabnika. Oglejmo si podrobneje prednosti in slabosti uporabe Boloro Global za plačila v igralnicah.

Prednosti:

 • Varno preverjanje pristnosti v realnem času z uporabo push USSD, ločenega varnega kanala, ki se izogiba internetu in operacijskemu sistemu
 • Analiza izvornih podatkov za zagotovitev, da se pravilna slušalka odziva, in odpravlja zamenjave SIM
 • Prenos aplikacije ni potreben
 • Internetna povezava ni potrebna
 • Združljiv z vsemi pametnimi in funkcijskimi telefoni
 • Globalno patentiran in odobren s strani GSMA
 • Gostovanje, ki omogoča preverjanje pristnosti strank od kjerkoli

Slabosti:

 • Spletni trgovci še niso široko sprejeti kot transakcijska storitev
 • Zaradi nove "offline" tehnologije je dovzetna za sum, kar lahko vpliva na splošno sprejetje
 • Informacije o uporabi Boloro še niso lahko dostopne vsem uporabnikom.
Kako izbrati pravo metodo depozita
Postopek odpiranja računa Boloro

Postopek odpiranja računa Boloro

Kot smo že omenili, z Bolorom ni treba prenesti nobene aplikacije ali odpreti nobenega spletnega računa. Edina stvar, ki je potrebna za dostop do Boloro Global Limited, je mobilni telefon, z dostopom do sporočil in vašim shranjenim 4-mestnim PIN-om za uspešne transakcije. Ker breme odpiranja računa ni na strani potrošnika, je odvisno od spletnega trgovca ali podjetja, da med drugimi možnostmi naloži in poveže Boloro Global Limited v svoji spletni trgovini ali spletni igralnici kot način plačila.

Ko bo Boloro na voljo kot plačilna storitev, morate samo izbrati Boloro kot svojo možnost plačila in nadaljevati tako, da Boloro povežete s svojim bančnim računom ali e-denarnico, tako da vnesete "Državo", "Mobilnega operaterja", "Številko mobilnega telefona". « in podrobnosti »Vrsta računa« v obvezna odprta polja. Ker pri Boloru ni treba odpreti računa, način plačila nima posebne starostne omejitve. Vendar se boste morali držati starostnih omejitev, ki so potrebne za odprtje spletnega bančnega računa ali računa e-denarnice pri katerem koli ponudniku storitev, pri katerem se odločite za bančno poslovanje. Poskrbite, da boste seznanjeni s starostnimi omejitvami vaše banke ali ponudnika e-denarnice, tako da za več informacij obiščete njihovo spletno mesto.

Postopek odpiranja računa Boloro
Varnost in zaščita z uporabo Bolora

Varnost in zaščita z uporabo Bolora

Kot igralec je pomembno, da ste vedno pozorni pri kakršnih koli spletnih plačilih. Vse večja stopnja sofisticiranosti, ko gre za goljufivo dejavnost, pa otežuje in včasih drago sledi in ostane varna. Boloro razume to težavo, zato sta varnost in vključenost v ospredju plačilnega mehanizma. S prenosom mobilnih plačil izven povezave Boloro poskrbi za dodatno zaščito pred spletnimi vdori, lažnim predstavljanjem in krajo identitete.

Poleg tega Boloro uporablja telefonsko številko stranke kot edinstven identifikator, in ker ima skoraj vsakdo na svetu mobilni telefon, je ta edinstven način plačila tudi vključujoč in široko dostopen. S preverjanjem pristnosti USSD v realnem času Boloro odstrani potrebo po prenosu aplikacije v vašo napravo. S tem Boloro ne ščiti samo vaše identitete pred slabimi spletnimi akterji, ampak tudi pred samim operacijskim sistemom. Ker Boloro uporablja vašo telefonsko številko, se morda sprašujete, kako ublaži grožnjo, da bi zaradi zamenjave SIM kartice dosegla napačnega uporabnika. No, s priročnostjo analize izvornih podatkov zagotavlja, da se odzivata pravilna številka in slušalka.

Pomembne varnostne točke

 • Zahteva uporabniško znanje. Da bi bila mobilna transakcija uspešna, je potreben pomnjen pin, ki ga pozna samo stranka, kar hekerjem oteži ponarejanje transakcije.
 • Boloro je brez povezave. Protokol za sporočanje USSD v realnem času prek varnega kanala mobilnega operaterja odpravlja potrebo po spletni povezavi.
 • Uporablja bliskovno sporočanje. Ko dokončate mobilno transakcijo, se sporočilo za preverjanje pristnosti prikaže na vrhu aplikacij in izgine, ko ga uporabnik potrdi.
 • Bolorova analiza izvornih podatkov zagotavlja, da je dosežena prava slušalka
 • Podatkovni nabor avtentikacije ostane pri imetniku licence, ki zagotavlja revizijsko sled s časovnim žigom, pritisk tipke za tipko.
Varnost in zaščita z uporabo Bolora
Odkrijte druge načine pologa

Odkrijte druge načine pologa

Čeprav je zelo izkušena ekipa družbe Boloro zagotovila, da je to ena najbolj varnih, uporabniku prijaznih in na goljufije odpornih plačilnih storitev v večini držav, se bo mnogim zdela tehnologija »brez povezave« tega načina plačila sumljiva – zaradi česar se bodo vrnili na popolnoma spletne ali s karticami povezane načine izvajanja igralniških plačil. Z razumevanjem, kako različne in priljubljene metode depozitov in dvigov v spletnih igralnicah primerjajte med seboj, lahko pretehtate prednosti in slabosti vsakega, da poiščete način plačila v igralnici, ki vam najbolj ustreza. Tukaj so alternativni načini depozita, ki jih lahko odkrijete in so na voljo po vsem svetu:

VISA – Ne glede na državo, v kateri se znajdete, je ta način depozita znan kot eden najbolj zaupanja vrednih načinov spletnih igralnic, ki sprejemajo plačila po vsem svetu. Na voljo je po vsem svetu in se lahko uporablja za varne in zanesljive depozite pri najbolje ocenjene spletne igralnice.

PayPal – PayPal je že dolgo najbolj razširjen način plačila v spletnih igralnicah. Njegove značilnosti vključujejo hitro obdelavo plačil, platformo, ki je enostavna za uporabo, in sprejemanje Paypala kjerkoli na svetu – kar so glavni razlogi za njegov uspeh kot varne storitve prenosa sredstev.

Odkrijte druge načine pologa
About the author
Emily Thompson
Emily Thompson

Emily "VegasMuse" Thompson je izkušena ljubiteljica spletnih igralnic od spodaj navzgor. Z ostrim očesom za podrobnosti in prirojenim smislom za strategijo je svojo strast do sveta spletnih igralnic spremenila v uspešno pisateljsko kariero.

Send email
More posts by Emily Thompson

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je Boloro?

Boloro je večfaktorski in večkanalni mobilni avtentifikator, ki deluje z vsemi mobilnimi telefoni, ne da bi bilo treba prenesti katero koli aplikacijo – tako ne pušča sledi v pomnilniku slušalke.

Ali lahko zaupam Boloru?

ja Boloro razume, da internet nikoli ni bil zasnovan za varne transakcije brez goljufij. Zato se popolnoma izogne internetu z uporabo varne signalne plasti, povezane z vašim mobilnim telefonom. Ta patentirani postopek, ki ga je odobrila GSMA, stranki doda dodatno raven varnosti pri izvajanju mobilnih plačil.

Ali lahko prenesem denar iz Bolora na svoj bančni račun?

Ja lahko. Polog z Boloro je preprost, varen in enostaven. Ta platforma za večfaktorske transakcije uporablja pristop, podoben bankomatom, za polaganje denarja.

Ali je Boloro brezplačen?

Ne. Za stranko ni provizije. Pristojbino plačajo različni spletni trgovci, ki to brezhibno storitev vključijo v svoje različne platforme.

Kako dolgo trajajo dvigi Boloro?

Boloro je skoraj takojšen, z mobilnim obvestilom, ki se zgodi v realnem času, ko dokončate dvige.