Najboljše Spletna Igralnica z CashtoCode

Dandanes lahko igralci spletnih igralnic izkoristijo uporabo številnih različnih načinov plačila za pologe in dvige na straneh spletnih igralnic. Zaradi vse večje konkurence spletne finančne institucije ponujajo različne storitve, ki stremijo k varnejšim in hitrejšim transakcijam, a hkrati dostopne na čim več mestih.

Seveda ima vsaka plačilna rešitev svoje prednosti in slabosti, ki so lahko bistvenega pomena za vašo končno odločitev, katero boste uporabili. Na splošno ne obstaja tako popoln način spletnega plačila, vendar morate izbrati tistega, ki vam najbolj ustreza.

CashtoCode je eden najbolj inovativnih načinov za pologe in dvige. Število igralniških mest CashtoCode zelo hitro narašča in ta metoda bo zagotovila varen in hiter način za polnjenje vašega igralniškega računa.

Najboljše Spletna Igralnica z CashtoCode
si Country FlagCheckmark

SkyCrown

si Country FlagCheckmark
Ponudba dobrodošlice Do 500 € + 225 brezplačnih vrtljajev
Prejmi svoj bonus
 • Hitra plačila
 • Več kot 10K iger
 • Kripto prijazno
 • Hitra plačila
 • Več kot 10K iger
 • Kripto prijazno
Kaj je CashtoCode?

Kaj je CashtoCode?

CashtoCode je zelo priročen ponudnik plačilnih storitev v Združenem kraljestvu, ki v bistvu deluje kot sistem črtne kode, kar vam omogoča, da ustvarite lastno kodo in z njo opravljate spletna plačila. CashtoCode se je začel leta 2013, ko je nekaj strokovnjakov iz finančne industrije ustanovilo podjetje Funanga AG. Glavni namen podjetja je bil svojim strankam omogočiti lažjo možnost spletnega plačevanja spletnim trgovcem, ne da bi jim bilo treba uporabiti kakršen koli bančni račun ali navesti kakršne koli bančne podatke.

Dandanes je v bistvu na tisoče lokacij povezanih s CashtoCode, zato bo spletno plačevanje precej enostavno, saj ko prejmete svojo kodo QR, se lahko odpravite v maloprodajna mesta, ki sprejemajo CashtoCode, in prek spleta plačujete z gotovino .

Kaj je CashtoCode?
Kako položiti sredstva s CashtoCode v spletnih igralnicah?

Kako položiti sredstva s CashtoCode v spletnih igralnicah?

Če iščete način plačila, ki vam omogoča polog sredstev v vaši spletni igralnici, boste veseli, da vam CashtoCode to omogoča.

Nakazilo s CashtoCode v kateri koli spletni igralnici je precej preprosto, saj vam ni treba vnesti nobenih podatkov o bančnem računu, podatkov o kreditni kartici ali drugih osebnih podatkov. Če želite izvesti postopek nakazila s spletnimi igralnicami CashtoCode, preverimo preproste korake za to.

 • Izberite katero koli izmed najboljših spletnih igralnic CashtoCode
 • Ustvarite svoj spletni igralniški račun
 • Pojdite v razdelek o blagajni in kot način pologa izberite CashtoCode.
 • Izberite želeni znesek depozita
 • Ustvarite svojo edinstveno QR kodo CashtoCode
 • Nato lahko obiščete najbližji CashtoCode, da zaključite nakazilo

Verjetno je eden najpreprostejših načinov za polog sredstev v katero koli spletno igralnico danes tako, da dobite e-bon na spletu. Seveda, če želite v celoti izkoristiti enega najbolj priročnih načinov plačila, CashtoCode, vam toplo svetujemo, da uporabite iskalnik trgovin in se odpravite na eno od najbližjih maloprodajnih lokacij.

Kako položiti sredstva s CashtoCode v spletnih igralnicah?
Dvig sredstev iz spletnih igralnic s CashtoCode

Dvig sredstev iz spletnih igralnic s CashtoCode

Na žalost je CashtoCode plačilna storitev, nekakšen sistem vavčerjev, zato ne boste mogli dvigniti sredstev s svojega računa v spletni igralnici, zato boste imeli da se zanašajo na alternativne načine plačila za to. Za to lahko uporabite kartico ali bančni račun, saj sta ena najbolj varnih in hitrih možnosti za izplačila na stavnih mestih.

Seveda, ne glede na to, da s CashtoCode ne morete izvesti nobenih dvigov, se lahko za ta namen še vedno zanesete na katero koli drugo plačilno sredstvo, a pred tem boste morali uspešno opraviti verifikacijo KYC. Kljub temu, če ste del spletnih igralnic, spletnih mest za loterije ali katere koli druge platforme za igre na srečo.

Dvig sredstev iz spletnih igralnic s CashtoCode
Časi in pristojbine za obdelavo CashtoCode

Časi in pristojbine za obdelavo CashtoCode

Kar zadeva provizije, morate vedeti, da če želite položiti denar s CashtoCode, vam ne bomo zaračunali dodatnih provizij.

Ker plačila CashtoCode temeljijo na vavčerjih, ne boste mogli opraviti solidnih depozitov CashtoCode. Običajno je najmanjši znesek nakazila približno 10 - 20 €, odvisno od vaše lokacije. V večini spletnih igralnic, ki sprejemajo plačila CashtoCode, je najvišja omejitev depozita do približno 400 €. Če iščete večje depozite, boste morali transakcijo ponoviti večkrat, vendar ne glede na to, ali ste del igralniških spletnih mest CashtoCode, boste morali dokončati prvo transakcijo in nato ustvariti drugo kodo.

Seveda, ko opravite depozite v spletni igralnici s CashtoCode, boste svoja sredstva videli takoj po skeniranju kode in plačilu.

Časi in pristojbine za obdelavo CashtoCode
Kje je sprejemljiv CashtoCode?

Kje je sprejemljiv CashtoCode?

Spletne igralnice CashtoCode so na voljo predvsem v Evropi. Ker pa je že uveljavljen kot zelo zanesljiv in hiter način plačila, se CashtoCode nenehno širi in je zdaj dostopen na nekaterih območjih Latinske Amerike, Avstralije in še marsikje.

Tukaj je nekaj držav, kjer so sprejete igralnice CashtoCode:

 • Avstrija
 • Italija
 • Nemčija
 • Nizozemska
 • Združeno kraljestvo
 • Irska
 • Avstralija

CashtoCode spletne igralnice se širijo vsak dan, zato bodite potrpežljivi, če ga še vedno ne morete uporabljati na vaši lokaciji, kmalu ga boste lahko. Druga stvar, ki jo je treba upoštevati glede razpoložljivosti CashtoCode, je, da je zdaj edina sprejeta valuta evro.

Kje je sprejemljiv CashtoCode?
Najboljše ponudbe bonusov s CashtoCode

Najboljše ponudbe bonusov s CashtoCode

Če ste tip igralca, ki rad zbira promocijske ponudbe, boste z veseljem slišali, da obstaja veliko vrhunskih spletnih igralnic CashtoCode, ki ponujajo različne promocije samo za uporabo tega načina plačila.

Seveda, večina CashtoCode igralniške bonus ponudbe so dobrodošle ponudbe, kar pomeni, da jih boste prejeli ob prvem pologu v izbrani spletni igralnici. Večina igralnic CashtoCode, ki ponujajo bonuse za vloge, je na voljo za stavnice iz Evrope, saj se način plačila uporablja predvsem tam.

Toplo vam svetujemo, da si ogledate promocijski del izbrane spletne igralnice in preverite, kakšno ponudbo igralnic CashtoCode lahko dobite.

Najboljše spletne igralnice CashtoCode za bonus ponudbe

na primer Betwinner je ena najboljših spletnih igralnic, ki sprejema plačila CashtoCode. Začetni igralniški bonus, ki ga ponuja podjetje, je vreden 100 %, do 1500 €, kar je precej radodarno v primerjavi s konkurenti.

Še ena odlična spletna igralnica, ki se ji lahko pridružite in zbirate velikodušne promocijske ponudbe, je Bizzo. To je ena izmed najboljših spletnih igralnic CashtoCode, ki ima neverjetno začetno ponudbo, v vrednosti do 775€.

Tretja igralnica CashtoCode, v kateri lahko odprete svoj igralni račun za zbiranje promocijskih ponudb, če želite vplačati s tem načinom plačila, je Nomini. To spletno mesto za igre na srečo ponuja neverjetno promocijo dobrodošlice v vrednosti do 500 € in dodatnih 100 brezplačnih vrtljajev.

Če želite pridobiti to promocijsko ponudbo v svoji spletni igralnici Cashtocode, boste seveda morali izpolnjevati nekatere zahteve glede stav, vendar upoštevati tudi druge pogoje, ki so v večini primerov podobni. Na primer, lahko stavite samo na razdelku igralnih avtomatov in ne na igrah z delivci v živo.

Najboljše ponudbe bonusov s CashtoCode
Kako izbrati pravo metodo depozita?

Kako izbrati pravo metodo depozita?

Dandanes lahko najdete širok izbor spletnih mest za igre na srečo, ki ponujajo številne načine plačila, ki vam omogočajo pologe in dvige s kreditno kartico, bančnim nakazilom, e-denarnico, plačilnim sistemom, kripto denarnico in številnimi drugimi.

Kljub temu boste morali skrbno izbrati, katero plačilno rešitev ste pripravljeni uporabiti, saj ima vsako posamezno plačilno podjetje svoje prednosti in slabosti. Kot lahko predlagate, je plačilna rešitev CashtoCode za spletne igralnice priljubljena pri milijonih igralcev stav, ki se želijo zanesti na varne in hitre metode vplačila, vendar ima kljub temu nekaj pomanjkljivosti, ki jih morate poznati.

Oglejmo si torej glavne prednosti in slabosti spletnih igralnic CashtoCode.

Prednosti CashtoCode:

 • CashtoCode vam omogoča vplačila v spletnih igralnicah z gotovino.
 • CashtoCode sodeluje z več kot 100 000 ekskluzivnimi partnerji.
 • Za plačilo s CashtoCode ne potrebujete podatkov o kreditni kartici ali bančnem računu.
 • Visoka raven varnosti.
 • Ko opravite depozit v spletni igralnici s CashtoCode, bo takoj na voljo na vašem igralniškem računu.
 • Minimalni depozit se giblje med 10 in 20 €.
 • Odvisno od spletne igralnice, za katero se registrirate, lahko položite do 400 € na transakcijo.
 • Transakcije lahko ponovite za večje depozite CashtoCode.

Slabosti CashtoCode:

 • V spletnih igralnicah ne morete dvigovati s CashtoCode.
 • CashtoCode je na voljo na omejenih lokacijah.
Kako izbrati pravo metodo depozita?
Postopek odpiranja računa CashtoCode

Postopek odpiranja računa CashtoCode

CashtoCode je eden najbolj priročnih načinov plačila, ki ne zahteva dodatnega preverjanja za nakazilo na kateri koli račun spletne igralnice. Plačilna storitev vam omogoča izvajanje spletnih transakcij tako, da ustvarite kodo QR in nato obiščete najbližjo maloprodajno lokacijo, da dokončate polog.

To je ena najpreprostejših spletnih storitev za vplačila na spletnih mestih s spletnimi igrami na srečo, vendar si poglejmo podroben vodnik o tem, kako lahko preprosto dokončate svoj vlog da začnete igrati igralniške igre kakor hitro se da.

1. Izberite eno od najboljših igralniških mest CashtoCode

Ko izberete eno od igralnic, ki sprejemajo CashtoCode, lahko nadaljujete z ustvarjanjem svojega spletnega igralniškega računa in odprete razdelek o blagajni. Od tam lahko izberete CashtoCode. Edina stvar, ki jo morate storiti po tem, je, da vnesete znesek, ki ga želite položiti, in ustvarite svojo kodo QR.

2. Poiščite najbližjo maloprodajno lokacijo v vaši bližini

Ko ustvarite kodo QR, lahko uporabite iskalnik trgovin CashtoCode, da poiščete najbližjo trgovino, kamor lahko obiščete svojo transakcijo. Lokator trgovin za CashtoCode je na voljo na njihovi uradni spletni strani.

3. Pojdite do najbližje maloprodajne lokacije in dokončajte plačilo

Ko najdete najbližjo maloprodajno lokacijo CashtoCode, izberite eno in se odpravite tja, da plačate gotovino za polog v svoji spletni igralnici, ne da bi vam bilo treba uporabiti bančne podatke, podatke o kreditni kartici ali katere koli druge osebne podatke, ki jih ne želite deliti.

Postopek odpiranja računa CashtoCode
Varnost in varnost CashtoCode za plačila v igralnicah

Varnost in varnost CashtoCode za plačila v igralnicah

Kot že veste, je CashtoCode varna in hitra spletna plačilna metoda, ki jo lahko uporabite za vloge v spletnih igralnicah. Dejstvo, da morate samo ustvariti svoj račun v kateri koli od razpoložljivih igralnic CashtoCode in nato ustvariti kodo QR ter plačati gotovino, preprosto naredi to metodo tako varno, saj vam ni treba deliti nobenih osebnih podatkov, podrobnosti kreditne kartice, ali kaj drugega z vašo spletno igralnico CashtoCode.

Ko dokončate gotovinsko plačilo, boste takoj videli svoja sredstva na svojem Casino računu CashtoCode. Seveda vas bodo ugledne spletne igralnice, ki podpirajo ta način plačila, prosile za preverjanje identitete in naslova, kar je še en varnostni ukrep za vas.

Vsaka transakcija, ki jo obdela CashtCode, je zaščitena z 256-bitnim šifriranjem SSL. Prav tako imajo le omejeno število zaposlenih v podjetju pravico do vpogleda v vaše osebne podatke. Na splošno je plačevanje s CashtoCode zelo varna metoda za igralce spletnih igralnic.

Varnost in varnost CashtoCode za plačila v igralnicah
Odkrijte druge najboljše načine plačila v kateri koli spletni igralnici

Odkrijte druge najboljše načine plačila v kateri koli spletni igralnici

Vsekakor obstajajo igralci spletnih igralnic, ki uživajo v spletnih igralnicah CashtoCode, saj ima veliko prednosti pred drugimi načini vplačila. Številne spletne igralnice sprejemajo CashtoCode, vendar mnogi igralci še vedno iščejo alternativno plačilno metodo, saj se ta lahko uporablja le za pologe, ne pa tudi za dvige.

Zaradi te pomanjkljivosti CashtoCode se nekateri igralci zanašajo na katero koli drugo plačilno rešitev, ki jim bo zagotovila to možnost. Če ste pripravljeni opustiti možnost popolnoma brezplačnega nakazila, ne da bi morali svoje osebne podatke deliti z vsemi, in tudi ne želite zbirati nobene ponudbe igralnic CashtoCode, si poglejmo nekaj drugih možnosti plačila za spletne igralnice.

Bančno nakazilo

Bančna nakazila so eden najbolj razširjenih načinov plačila na straneh spletnih igralnic. Bančna nakazila zagotavljajo neverjetno raven varnosti in zelo zanesljivo storitev podpore strankam, vendar lahko traja veliko več, da denar prispe na vaš spletni račun.

Kreditne/debetne kartice

Podobno kot pri bančnih nakazilih, kartični prenosi so precej zanesljivi in varni kot vsi. Na žalost lahko obdelava te plačilne rešitve traja kar nekaj časa, v zadnjih nekaj letih pa so se nadomestila za tovrstne transakcije na vseh spletnih igralniških mestih povečala.

Kripto plačila

Nekatere druge spletne storitve, na katere se lahko zanesete pri plačilih v spletnih igralnicah, so Crpyto Payments. Te storitve so danes dobesedno v vseh spletnih igralnicah. Ne glede na to, katero kripto denarnico uporabljate, bo vsaka transakcija obdelana takoj in imate možnost igrati popolnoma anonimno. Nekateri izmed najbolj priljubljenih kripto plačilnih sistemov za spletne igre na srečo so NOWPayments, Quickbit, in PurplePay.

Odkrijte druge najboljše načine plačila v kateri koli spletni igralnici

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je CashtoCode?

CashtoCode je inovativen plačilni sistem s kodo QR, ki vam omogoča, da svojo kodo ustvarite na spletu pri katerem koli trgovcu in obiščete katero koli maloprodajno lokacijo, da plačate z gotovino.

Ali obstajajo spletne igralnice, ki sprejemajo kodo CashtoCode?

CashtoCode je postal precej priljubljen med igralci spletnih igralnic, zato vse več stavnih mest integrira načine plačila CashtoCode za svoje stranke. Igralnice CashtoCode se zelo hitro širijo in ne glede na to, ali je bilo podjetje ustanovljeno predvsem za igralce iz Velike Britanije, Avstralije in nekaterih držav v Evropi, ga je zdaj mogoče uporabljati skoraj po vsem svetu.

Ali je igranje v igralnicah CashtoCode brezplačno?

Spletnim igralnicam CashtoCode se lahko pridružite brezplačno, prav tako vam ne bomo zaračunali nobenih provizij za vplačila s CashtoCode. Upoštevajte, da je najmanjši znesek depozita za CashtoCode v kateri koli najboljši igralnici cashtocode približno 10 do 20 €.

Ali lahko dvignem iz svojega igralnega računa s CashtoCode?

Na žalost so dvigi s CashtoCode načeloma nemogoči, saj je to sistem, ki omogoča plačevanje z gotovino z generiranjem QR kod. Torej, v tem trenutku, ko se pridružite kateri koli igralnici, ki sprejema CashtoCode kot plačilno sredstvo, ne boste mogli dvigovati, ampak se boste morali zanesti na drugo metodo.

Kje je sprejemljiv CashtoCode?

CashtoCode je bil prvotno ustanovljen za evropski trg. Zdaj pa lahko veliko igralcev spletnih igralnic iz skoraj vsega sveta uporablja ta varen in hiter sistem bonov. Lahko dobite bone CashtoCode ali ustvarite kodo QR na spletnem mestu za stave in pojdite na eno od najbližjih maloprodajnih lokacij, da zaključite transakcijo.

Koliko časa traja, da se plačilo CashtoCode obdela?

Takoj, ko ustvarite svojo kodo na svojem mestu za stave, lahko plačate gotovino in takoj boste videli svoja sredstva na svojem računu, da lahko začnete igrati igre v realnem času.