Najboljše Spletna Igralnica z Handelsbanken

Handelsbanken je ena največjih švedskih bank. Skrbi za mednarodno klientelo, večinoma cilja na stranke iz severne Evrope. Med njegovimi strankami so igralci, ki uporabljajo plačilno storitev za vloge in dvige iz spletnih igralnic.

Banka ima dober ugled že več kot 150 let delovanja. Znan je po zanesljivosti, dobri varnosti in učinkoviti storitvi za stranke, zaradi česar je odličen način plačila za večino kupcev.

Večina igralnic s sedežem v severni Evropi navaja Handelsbanken med možnostmi plačila, kar pomeni, da igralci nimajo težav z iskanjem spletnih igralnic, ki sprejemajo plačilno sredstvo.

Kako narediti depozit pri HandelsbankenKako dvigniti preko Handelsbanken
Kako narediti depozit pri Handelsbanken

Kako narediti depozit pri Handelsbanken

Uporaba Handelsbanken za polaganje sredstev na an spletna igralnica je precej enostavno. Kupci morajo najprej zagotoviti, da imajo bančni račun Handelsbanken in da ima račun dovolj sredstev za polog. Spletna igralnica mora podpirati tudi način plačila Handelsbanken.

Igralci se morajo najprej prijaviti v svoje račune spletnih igralnic ali ustvariti račun, če so novi v spletnih igrah na srečo. Nato lahko obiščejo bančno stran igralnice in poiščejo možnost Handelsbanken depozita. S klikom na možnost bo uporabnik preusmerjen na stran spletne banke Handelsbanken, kjer se morajo prijaviti s svojimi poverilnicami.

Po uspešni prijavi so naslednji koraki, da vnesete znesek, ki ga želite nakazati, potrditi, da so vsi podatki točni, in odobriti transakcijo. Če je plačilo uspešno opravljeno, bodo sredstva takoj nakazana na igralčev račun v igralnici. Vendar pa lahko traja nekaj minut, če se plačila izvedejo v igralnico s sedežem v različnih državah.

Provizije in omejitve vlog

Handelsbanken običajno ne zaračunava nobenih provizij za depozite igralnicam. Vendar pa lahko mednarodna nakazila zahtevajo provizije za pretvorbo valut, ki jih zaračuna banka. Minimalna omejitev depozita je 10 €, ki se lahko razlikuje v različnih spletnih igralnicah. Najvišji znesek depozita je 10.000 SEK na dan.

Kako narediti depozit pri Handelsbanken
Kako dvigniti preko Handelsbanken

Kako dvigniti preko Handelsbanken

Handelsbanken je odlična možnost za dvig denarja iz spletne igralnice. Igralci se morajo najprej prijaviti v svoje igralniške račune in preveriti stanje na računu, preden začnejo postopek dviga. Stanje na računu mora biti večje od minimalnega dovoljenega zneska dviga. Priporočljivo je tudi, da igralci pred začetkom postopka pregledajo določila in pogoje umika v igralnici, da zagotovijo, da ne bodo kršili.

Nato se igralec pomakne do razdelka za dvig na bančni strani. Večina igralnic ima običajno vse podprte metode dviga na seznamu. Kupci lahko pregledajo seznam in poiščejo Handelsbanken in ga kliknejo.

Prikaže se pojavno okno, na katerem morajo igralci izpolniti bančne podatke, na primer številko bančnega računa, na katerega bodo nakazana dvignjena sredstva, in znesek za dvig. Zadnji korak je oddaja zahteve za umik, kar naj igralci storijo šele, ko potrdijo, da so vsi podani podatki pravilni.

Čas obdelave

Čas, potreben za spletne igralnice za obdelavo zahtevkov za umik Handelsbanken, se v različnih igralnicah običajno razlikuje. Večinoma je odvisno od tega, kako hitro igralnica oceni zahtevo za dvig in odobri transakcijo, preden sprosti sredstva. Običajno traja od treh dni do dveh tednov.

Večina bank običajno pošlje obvestila imetnikom računov, da jih obvestijo, ko so spletne igralnice nakazale denar na njihov račun. Treba je omeniti, da igralci ne morejo uporabiti zbranih sredstev za igre na srečo med obdelavo, ne glede na to, koliko časa traja.

Dvignjen znesek se običajno odstrani z stanja na računu spletne igralnice takoj po oddaji zahteve za umik. Handelsbanken ne zaračunava provizije za dvig ne glede na znesek dviga. Vendar pa lahko nekatere igralnice zaračunajo provizije za obdelavo dvigov.

Omejitve dviga

Omejitve dviga Handelsbanken se razlikujejo od ene spletne igralnice do druge. Večina igralnic ima običajno spodnjo mejo 10 €, vendar je to lahko veliko višje za igralnice z visokimi igralnicami. Najvišja omejitev dviga je 10.000 SEK na dan, kar je največji znesek transakcije, ki ga dovoljuje Handelsbanken. Vendar je meja v nekaterih igralnicah lahko nižja.

Ali je mogoče dvigniti prek mobilnega telefona?

Handelsbanken igralcem omogoča uporabo pametnih telefonov za dvig sredstev s svojih igralniških računov, če so igralnice prijazne do mobilnih naprav. Postopek umika je na splošno enak kot pri uporabi osebnega računalnika. Razlika je lahko le v uporabniškem vmesniku, predvsem pri spletnih igralnicah, ki imajo mobilne aplikacije.

Kako dvigniti preko Handelsbanken