Kripto v primerjavi z običajnimi valutami, katero uporabiti v spletnih igralnicah

Načini vplačila

2023-02-07

Katrin Becker

Vsi vemo, kako hitro je kriptovaluta zavzela svet. Ali lahko valuta, ki je v tako kratkem času postala tako priljubljena, ni vredna zaupanja? Razlogov, zakaj so kriptovalute postale tako znane, je veliko in o njih bomo razpravljali v tem vodniku. 

Kripto v primerjavi z običajnimi valutami, katero uporabiti v spletnih igralnicah

Zdaj se igralcem postavlja vprašanje: katero valuto je bolje uporabiti v spletnih igralnicah? Kripto ali navadne valute? Če iščete odgovore, ste na pravem mestu. V tem priročniku bomo določili, katero valuto morate uporabiti v spletni igralnici. Torej, če želite izvedeti, katera valuta je za vas boljša, potem berite do konca. Torej, pojdimo takoj k temu.

Spletne igralnice so v tem obdobju noro priljubljene in vse to zaradi izjemne priročnosti in dostopnosti, ki ju ponujajo. Ničesar vam ne bo treba narediti igrajte svoje najljubše igre razen le nekaj klikov na vašem mobilnem ali prenosnem računalniku. Za običajne valute bi že vedeli, zato se pogovorimo o kriptovalutah nekoliko podrobneje.

Kaj je kriptovaluta?

Kriptovaluta je alternativna plačilna metoda, razvita z uporabo metod šifriranja. Z uporabo tehnologije šifriranja lahko kriptovalute delujejo kot menjalno sredstvo in virtualni računovodski sistem. 

Za uporabo kriptovalut potrebujete denarnico za kriptovalute. Te denarnice so lahko programska oprema, ki se prenese v vaš osebni računalnik, mobilno napravo ali oblak. Vaši šifrirni ključi, ki preverjajo vašo identiteto in se povezujejo z vašim bitcoinom, so shranjeni v denarnicah.

Varnostni pomisleki

Običajne valute in kriptovalute so varne za uporabo, vendar o varnostnih vprašanjih ne razpravljamo o tem. Gre bolj za anonimnost. Tukaj si, ker si igrajte v spletnih igralnicah, in večina igralcev spletnih igralnic želi, da je njihova identiteta anonimna. Ne bo, če uporabljate običajno valuto. 

Medtem, če uporabljate kriptovaluto, lahko ostanete 100 % anonimni. To je glavni razlog, da je najboljši za spletne igre na srečo. Če še vedno ne razumete, naj povemo takole. Ko v spletni igralnici opravljate transakcije z debetno ali kreditno kartico, je mogoče izslediti vaše podatke, če pa za pologe ali dvige uporabljate kriptovaluto, vaši podatki ne bodo posredovani spletni igralnici.

Poleg tega zaradi anonimnosti kriptovalut ni možnosti, da bi bili vaši osebni podatki objavljeni na spletu, kjer bi lahko vohljači dostopali do vaših finančnih in osebnih podatkov. To zagotavlja dodatno plast obrambe. Bitcoin je najvarnejša kriptovaluta danes v uporabi, saj ni bil nikoli ogrožen. 

Decentralizirano

Zdaj, ko so kriptovalute noro priljubljene, so seveda tudi decentralizirane. Vsaka kriptovaluta je decentralizirana, kar pomeni, da v vaše transakcije ni vključen noben drug upravni organ. Vaše transakcije bodo potekale od ene osebe do druge brez vmešavanja tretje osebe.

Medtem denarja ni mogoče takoj dvigniti na vaš bančni račun zaradi obdobij hrambe, pravil in postopkov, ki jih izvajajo bančne institucije. Banke sodelujejo pri pošiljanju in prejemanju gotovine prek bančnih nakazil, debetnih kartic, kreditnih kartic ali čekov, kar pomeni, da imajo ob koncu dneva moč nad vašim denarjem.

Torej lahko sklepamo, da je kriptovaluta varnejša od druge tradicionalna plačila v spletnih igralnicah.

Razlika v hitrosti transakcij

Pogovorimo se zdaj o razliki v hitrosti transakcij. No, ker pri transakcijah prek kriptovalut ni vključena tretja oseba, so hitrejše. Dejstvo, da so kriptovalute decentralizirane, je dovolj, da verjamemo, da so transakcije hitrejše od drugih valut.

Toda transakcije potekajo tudi na blockchainu, kar še poveča hitrost transakcij. Vsak blok lahko shrani približno 500 transakcij, obdelava pa traja približno 10 minut. Fiat transakcije so odložene zaradi vpliva regulativnih organov, kot so banke, medtem ko za njihovo izvedbo uporabljajo običajne tehnike. 

Poštene igre

Ena pomembna razlika pri stavah v kriptovalutah je, da te igralnice ponujajo najbolj poštene igralniške igre. Ker kripto igralnice uporabljajo algoritme z minimalnimi prednostmi, lahko igralci lažje zmagajo. Njihove igre so tudi neprepustne za manipulacijo ali spreminjanje. Igralci imajo možnost preveriti točnost vsake stave. Rezultat vsake igre v igralnici je mogoče dokazati in preveriti.

Dejansko kriptovalute nudijo večjo varnost kot bančni računi, kreditne kartice in debetne kartice. Skoraj težko je vdreti v bitcoin igralnico, tudi za izkušene hekerje. Poleg tega je igralniške igre, ki se igrajo s kriptovalutami zdaj, ko je njihova integriteta dokazana, bi morali biti še varnejši. Vsi igralni avtomati uporabljajo isti algoritem, ki naključno ustvarja dobitne kombinacije. Večji razvijalci programske opreme uporabljajo revizijsko agencijo, da preverijo, ali njihove igre delujejo pravilno.

Vsi programi vključujejo tehnologijo RNG (generator naključnih števil), ki onemogoča človeško sodelovanje. Izid vsake igre je določen mehansko in naključno, kar daje spletni igralnici in igralcu enake možnosti za zmago.

Povečanje bonusov in izboljšana verodostojnost

Zdaj pa se pogovorimo o tem, kako lahko kriptovaluta izboljša verodostojnost in ponudi več bonusov kot druge valute. Izvedba transakcij s kriptovalutami je cenejša, saj potekajo od konca do konca. Pošiljanje in prejemanje kriptovalute poteka brez vključevanja kakršnih koli posrednikov.

Zato ponujajo svojim strankam spletne igralnice, ki sprejemajo kriptovalute znatne spodbude in promocije. Od situacije imajo koristi tako igralci kot operaterji.

S pravilnim upravljanjem in izvajanjem lahko sektorji iger na srečo in športnih stav ponudijo boljšo uporabniško izkušnjo. Najpomembnejša prednost je ta, da podjetja za spletne igre na srečo zmorejo vse, zato jim ni več treba sodelovati z zunanjimi organizacijami.

Tveganja uporabe kriptovalut?

Nič ne more biti popolno, kajne? Vse mora imeti nekaj napak, zato jih imajo tudi kriptovalute. Ker so še relativno nov koncept, imajo kriptovalute zelo nestabilen trg. Kriptovalute so običajno nezavarovane in jih je težko pretvoriti v nekakšno pravo gotovino, saj jih ne urejajo banke ali katera koli tretja oseba, kot so ameriški dolarji. 

Tudi v kriptovalute je mogoče vdreti kot v katero koli drugo neopredmeteno tehnološko sredstvo, saj so zgrajene na tehnologiji. Nenazadnje, ker svoje naložbe v kriptovalute hranite v digitalni denarnici, vaša celotna naložba v kriptovalute propade, če to denarnico izgubite.

Katerega bi morali uporabiti?

No, odvisno od tega, kateri vam je ljubši. Če želite ostati anonimni in veste, da lahko poskrbite za svojo digitalno denarnico, potem morate izbrati kriptovaluto. Navsezadnje je kriptovaluta varnejša, hitrejša, zanesljiva in priročnejša. Če upoštevamo vse, lahko sklepamo, da je kriptovaluta boljša, vendar je odvisno od vaših želja. Izberete lahko katero koli valuto, če ste z njo zadovoljni.

To je to. Vodnik se tukaj konča. Upajmo, da ste dobili odgovore, ki ste jih iskali, in zdaj se boste morda lahko odločili, katero valuto boste izbrali.

Zaključek

Spletne igralnice so iz dneva v dan bolj priljubljene. Obstaja veliko spletnih igralnic, kjer lahko uporabniki svoje najljubše igre igrajo iz svoje cone udobja, kadar koli želijo. Toda vedno je obstajal en pomislek glede načina plačila. 

Kriptovalute in navadne valute so uporabne v spletni igralnici, vendar je odvisno od vaših želja, katero bi radi izbrali. Izberete lahko eno tako, da jih natančno analizirate in nato izvedete transakcije prek te valute.

Če ste natančno prebrali vodnik, boste opazili, da imajo kriptovalute številne prednosti pred drugimi valutami, zaradi česar so bolj zanesljive. Zato se veliko igralcev v spletni igralnici odloči za kriptovalute. Branje tega članka bo dovolj, da začnete razpravo, zato nadaljujte in opravljajte varne transakcije ter si zagotovite boljšo izkušnjo v spletni igralnici.

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice