Najboljše Spletna Igralnica z MiFinity

MiFinity je preprosta e-denarnica, ki jo vodi MiFinity UK Limited, podjetje za plačilne rešitve. Operativno podjetje je v industriji spletnih plačil že več kot 18 let. Igralnice MiFinity so nekaj najboljših destinacij za spletne igre na srečo za igralce.

MiFinity je e-denarnica, ki uporabnikom omogoča hitra in zaščitena spletna plačila. Ta način plačila je na voljo igralcem igralnic tako za dvige kot za depozite.

Na uradni spletni strani morajo ustvariti račun. Prav tako lahko uporabljajo mobilno aplikacijo MiFinity za izvajanje transakcij v spletnih igralnicah, ko so na poti.

Najboljše Spletna Igralnica z MiFinity
Kako narediti depozit z MiFinityKako narediti dvig z MiFinity
Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Kako narediti depozit z MiFinity

Kako narediti depozit z MiFinity

Plačilne storitve ponudnika bodo lahko uporabljali le registrirani uporabniki. Ker je priljubljenost mobilnih plačil v porastu, je podjetje ustvarilo mobilno aplikacijo MiFinity, ki omogoča plačevanje s katero koli mobilno napravo. Aplikacijo imata Android Play Store in iOS App Store.

Uporabniki bodo morali ustvariti račun MiFinity eWallet ne glede na to, ali se bodo odločili za uporabo spletne strani ali aplikacije MiFinity. Pred uporabo morajo račun najprej napolniti. Na srečo je podjetje sodelovalo z nekaterimi najbolj znanimi plačilnimi sistemi, vključno z Visa, MasterCard in Trustly. Posledično lahko igralci naložijo svoj račun MiFinity s priljubljenimi debetnimi, kreditnimi, predplačniškimi karticami in karticami e-denarnice.

Koraki za nakazilo sredstev na vaš igralniški račun so enaki kot za druge e-denarnice. Ko se prijavite v svoj račun za igre na srečo in s seznama možnosti plačila izberete MiFinity, se odpre novo okno.
Vnesti morate podatke za prijavo v denarnico MiFinity, vključno z uporabniškim imenom in geslom.

Nato morate samo vnesti znesek denarja, ki ga želite poslati svoji igralnici za namene iger. Če bo transakcija uspešna, bo znesek pologa takoj na voljo na vašem igralniškem stanju.

Kako narediti depozit z MiFinity
Kako narediti dvig z MiFinity

Kako narediti dvig z MiFinity

Igralci v spletnih igralnicah lahko uporabijo MiFinity za dvig denarja s svojih računov. Da bi to dosegli, morajo uporabniki predhodno nakazati sredstva na svoje igralniške račune s to metodo. Čeprav uporabniki uporabljajo plačilno metodo MiFinity v igralnicah za pologe in dvige, jih bodo nekatere igralnice sprejele samo za pologe. Igralci morajo najprej preveriti, ali se MiFinity lahko uporabi za dvig njihovih zaslužkov v spletnih igralnicah. Če to ni možnost, bodo morali poiskati drug način plačila.

Postopek dviga je preprost in podoben izkušnjam uporabnikov z drugimi priljubljenimi e-denarnicami. Za začetek kakršnega koli dviga bodo morali uporabniki iti v področje bančnih metod in kot način dviga izbrati MiFinity.

Prav tako lahko prek možnosti kartice dvignejo denar neposredno s svojega bančnega računa.

Igralci nato vnesejo znesek denarja, ki ga želijo nakazati na svoj račun MiFinity. MiFinity bo transakcijo zaključil s postopkom preverjanja 4-mestne kode PIN, da bo lahko sredstva preusmeril nazaj na uporabnikov račun MiFinity.

Časi obdelave

Dvigi so počasnejši od depozitov. Ta razlika v trajanju zaključka transakcije je zato, ker mora upravljavec igralnice pregledati zahtevo, preden jo odobri. Nekatere igralnice zahtevajo, da igralci izpolnijo posebna merila za bonuse, preden se odobrijo zahteve za izplačilo. Te morajo biti potrjene.

Če ni drugih težav, bodo igralci denar prejeli v 1 ali 2 dneh. Podpora strankam MiFinity je vedno pripravljena ponuditi kakršno koli pomoč, ki jo uporabnik zahteva. Igralci jih lahko dosežejo prek možnosti klepeta na spletni strani, družbenih medijev ali e-pošte.

Stroški in omejitve

Večina spletnih igralnic igralcem omogoča brezplačne vloge in dvige. Vendar pa lahko igralcem pri uporabi plačilnih metod za pologe in dvige zaračunamo transakcijske provizije. Igralci morajo vedno potrditi te stroške, preden nadaljujejo s katero koli transakcijo v kateri koli spletni igralnici MiFinity.

MiFinity ponuja možnost poceni plačila z 1,8-odstotno provizijo za polog. Uporabniki morajo položiti tudi 1 € za dvig sredstev iz katere koli spletne igralnice.

Na splošno so te pristojbine razumne in številni igralci ne bodo imeli težav. Po drugi strani pa lahko provizije za dvige odvrnejo igralce na srečo, ki so navajeni brezplačnih dvigov v igralnici z drugimi načini plačila.

Obsežna bančna mreža MiFinity in lokalne možnosti plačila omogočajo dvige v več valutah. Uporabniki lahko tako svobodno opravljajo transakcije s komerkoli na svetu. Igralnica MiFinity lahko nastavi morebitne nadaljnje omejitve vplačil in dvigov. Ti so običajno navedeni v razdelku o bančništvu ali v pogojih. Igralci naj jih vedno najprej preverijo.

Kako narediti dvig z MiFinity
About the author
Emily Thompson
Emily Thompson

Emily "VegasMuse" Thompson je izkušena ljubiteljica spletnih igralnic od spodaj navzgor. Z ostrim očesom za podrobnosti in prirojenim smislom za strategijo je svojo strast do sveta spletnih igralnic spremenila v uspešno pisateljsko kariero.

Send email
More posts by Emily Thompson