Najboljše Spletna Igralnica z PayPal

PayPal je splošno priznan spletni plačilni sistem, ki uporabnikom omogoča varne spletne transakcije. Ustanovljeno je bilo leta 1998 in ima več kot 300 milijonov aktivnih računov po vsem svetu. Je tudi priljubljena možnost plačila v spletnih igralnicah, ki igralcem omogoča varno in enostavno vplačevanje in dvige. Omogoča vam hitro in enostavno vplačevanje in dvige brez posredovanja vaših bančnih podatkov ali podatkov o kreditni kartici vaši spletni igralnici. Plačila so obdelana takoj, kar vam omogoča takojšnje igranje najboljših spletnih igralniških iger. Čeprav vse spletne igralnice ne podpirajo PayPala kot enega svojih varnih načinov plačila, ga najbolj priljubljena spletna mesta igralnic široko sprejemajo. Ta članek bo delil boljše vpoglede v spletne igralnice PayPal in njihove funkcije.

Najboljše Spletna Igralnica z PayPal
Image

Uvod v spletne igralnice PayPal

PayPal je med najbolj priljubljenimi in razširjenimi načini varnega plačila na spletu. Številne spletne igralnice imajo integriran PayPal za zagotavljanje varnih in hitrih spletnih plačilnih rešitev. Z lahkoto lahko napolnite svoj račun in dvignite svoje dobitke s PayPalom. Spletne igralnice PayPal ponujajo napredne varnostne ukrepe s hitrim časom obdelave. Je enostaven za uporabo in je postal priljubljen med igralci spletnih igralnic. Preglejte bančne pogoje v svoji spletni igralnici, če želite izvedeti vse omejitve in provizije, povezane s plačili PayPal.

Prednosti in slabosti uporabe PayPala za spletne igralnice
Image

Kako narediti depozite v spletnih igralnicah PayPal

Nekatera spletna mesta z igrami na srečo zahtevajo preverjanje vaše identitete, preden nakažete depozit v igralnici PayPal. Če želite biti varni, najprej preglejte določila in pogoje igralnice PayPal, da boste razumeli provizije, čase obdelave in omejitve države, ki lahko veljajo. Tukaj je vodnik po korakih za depozite PayPal v spletni igralnici.

 1. Poiščite najboljšo igralnico PayPal in se prijavite. Potrdite, da je PayPal med podprtimi načini plačila.
 2. Na domači strani se pomaknite do razdelka z blagajno in kliknite možnost pologa.
 3. Izberite PayPal kot želeno plačilno sredstvo.
 4. Vnesite znesek, ki ga želite položiti, nato oddajte transakcijo.
 5. Preusmerjeni boste na svoj račun PayPal. Morate se prijaviti in potrditi transakcijo iz vašega PayPal računa.

Ko je transakcija končana, boste preusmerjeni nazaj na stran spletne igralnice PayPal. Sredstva bodo nakazana na vaš račun in lahko igrate vrhunske igralniške igre za pravi denar. Zgornji koraki se lahko nekoliko razlikujejo glede na spletno igralnico in državo prebivališča.

Kako dvigniti dobitke iz spletnih igralnic PayPal

Recimo, da pri prvem nakazilu niste preverili svojega računa. V tem primeru morate to storiti pred začetkom dviga. Postopek preverjanja KYC zahteva dokazilo o identiteti in naslovu za potrditev vaše identitete in računa. Tukaj je vodnik po korakih za dvig dobitkov iz spletne igralnice PayPal.

 1. Prijavite se v svojo igralnico z depozitom PayPal in se pomaknite do razdelka z blagajno.
 2. Kliknite možnost dviga in nastavite PayPal kot želeno metodo dviga.
 3. Vnesite znesek, ki ga želite dvigniti, in potrdite podatke za PayPal, nato pa oddajte zahtevo za dvig.

Ko bo zahteva odobrena, jo bo vaša igralnica PayPal obdelala in sredstva bodo nakazana na vaš račun. Čas obdelave dvigov prek PayPal se lahko razlikuje od ene spletne igralnice do druge. Vsaka ugledna igralnica, ki sprejema PayPal, bi morala trajati do 48 ur, da dokonča postopek dviga.

Kako položiti in dvigniti sredstva iz spletnih igralnic s PayPal
Image

Bonusi in promocije spletnih igralnic PayPal

Kot priljubljena digitalna plačilna rešitev PayPal svojih uporabnikov ne nagrajuje z bonuse ali promocije v spletnih igralnicah. Vendar pa lahko uživate v ekskluzivnih bonusih in promocijah, če nakazujete v igralnici PayPal. Nekateri izmed teh ekskluzivnih bonusov in promocij spletnih igralnic PayPal vključujejo:

 1. Bonus dobrodošlice: Ta ponudba je za nove igralce, ki se prijavijo v spletni igralnici in opravijo svoj prvi depozit s PayPal. Lahko se ponudi kot brezplačni vrtljaji ali bonus denar.
 2. Bonus za ponovno nalaganje: Ko obstoječi igralci položijo sredstva na svoje račune s pomočjo PayPala, so nagrajeni z bonusom za ponovno nalaganje. Ponuja dodatno gotovino, ki je odstotek od položenega zneska.
 3. Bonus za vračilo denarja: Igralci, ki redno uporabljajo PayPal v spletnih igralnicah, lahko izkoristite denarni bonus. Igralcem se ponudi kot odstotek njihovih izgub v določenem obdobju. V spletni igralnici je ta bonus lahko omejen na uporabnike PayPala.
 4. VIP program: Nekatere spletne igralnice ponujajo a VIP program za igralce ki opravljajo transakcije s PayPalom. Igralci v VIP programu uživajo ekskluzivne bonuse in promocije, višje transakcijske limite in prilagojenega upravitelja računa.
 5. Bonus za napotitev: Če svojim prijateljem in družini naročite, da se prijavijo v spletno igralnico in opravijo prvi depozit s PayPalom, lahko uživate v ekskluzivni bonus za napotitev.

Bistvenega pomena je, da pred sodelovanjem pregledate bonuse in določila vsake ponudbe, da razumete zahteve in omejitve.

Prikaži več

Nič čudnega, da čedalje več stavnikov odpira račune v spletnih igralnicah, saj tehnologije rastejo zelo hitro in ponujajo veliko možnosti igranja na daljavo. Zato vam bomo ponudili celoten vodnik za začetnike po igralnicah PayPal, ki je eden najpreprostejših za uporabo in varnih načinov plačila v igralnicah. Pokrivali bomo, kako nastavite svoj račun PayPal, poiščete ugledno spletno igralnico, ki sprejema PayPal, in tudi, kako sprejeti vse varnostne ukrepe.

Prikaži več

Vloge in dvigi v igralnicah so dosegli povsem novo raven z rastjo spletnih plačilnih sistemov.

Prikaži več

Na kakovost vašega časa, preživetega v spletni igralnici, lahko močno vpliva način plačila, ki ga izberete. Tako PayPal kot Skrill, dve najpogosteje uporabljeni e-denarnici, obljubljata hitra, preprosta in varna plačila za uživanje v vrhunskih spletnih igralniških igrah.

Prikaži več

PayPal je eden izmed najbolj priljubljenih načinov spletnega plačila, ki hitro postaja priljubljena e-denarnica v spletnih igralnicah.

Prikaži več

Zadnje novice

Po nedavni objavi PayPal se bo iger na srečo povečal
2021-05-20

Po nedavni objavi PayPal se bo iger na srečo povečal

Selitev digitalnih plačil se še naprej razvija. Tokrat je luč ugledal PayPal in se odločil, da bo lansiral svojo denarnico za kriptovalute, namenjeno ameriškim trgovcem in strankam. Glede na sporočilo za javnost iz oktobra 2020 se je PayPal odločil za to pot, potem ko je opazil naraščajoče zanimanje svojih potrošnikov in centralnih bank za digitalne kovance.

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je PayPal in kako deluje v spletnih igralnicah?

PayPal je priljubljena spletna plačilna rešitev, ki vam omogoča varne spletne transakcije. Je priljubljena e-denarnica, ki jo podpirajo številne spletne igralnice. PayPal ponuja hitro in priročno možnost plačila za igralce spletnih igralnic.

Kakšne so prednosti uporabe PayPala v spletnih igralnicah?

Uporaba PayPala v spletnih igralnicah prinaša številne prednosti. Vključujejo varnost, široko sprejemljivost, udobje, ekskluzivne bonuse in promocije, mobilno združljivost in hitrost.

Ali obstajajo kakršni koli stroški, povezani z uporabo PayPala v spletnih igralnicah?

ja PayPal zaračuna provizije za transakcije, medtem ko so pologi in dvigi v večini spletnih igralnic običajno brezplačni. Najprej preverite pravila igralnice, da preverite, ali zaračunava provizije za uporabo PayPala kot možnosti plačila.

Kako ustvarim račun PayPal in kako ga povežem s svojim računom v spletni igralnici?

Če želite ustvariti račun PayPal, obiščite uradno spletno mesto in kliknite Prijava. Sledite preprostim navodilom za registracijo in potrdite svoj račun tako, da ga povežete z bančnim računom ali kreditno kartico. Ob prijavi boste morali predložiti dokazilo o identiteti in naslovu. Če se želite povezati s svojim igralniškim računom, pojdite v razdelek blagajne in dodajte PayPal kot svojo prednostno možnost plačila.

Ali lahko uporabljam PayPal za vloge in dvige v spletnih igralnicah?

ja PayPal vam omogoča polaganje sredstev in dvig dobitkov v spletnih igralnicah. Prijavite se v spletno igralnico PayPal in nastavite PayPal kot prednostno plačilno sredstvo.

Koliko časa traja obdelava transakcij PayPal v spletnih igralnicah?

Recimo, da spletna igralnica sprejema PayPal kot način plačila. V tem primeru so vaši depoziti v spletni igralnici na paypalu takojšnji, dvigi pa obdelani v 48 urah. Čas obdelave se lahko razlikuje glede na spletno igralnico in državo prebivališča.

Ali so spletne igralnice PayPal na voljo v vseh državah?

Ne. Spletne igralnice PayPal niso na voljo v vseh državah. PayPal v nekaterih državah postavlja omejitve zaradi pravnih in regulativnih težav.

Kaj naj storim, če imam težave z računom PayPal ali transakcijami v spletnih igralnicah?

Recimo, da naletite na kakršne koli težave s svojim računom PayPal ali transakcijami. V tem primeru je priporočljivo, da se obrnete na skupino za podporo uporabnikom spletne igralnice za pomoč pri reševanju težave. Če je težava na strani vašega računa PayPal, se obrnite na skupino za podporo PayPal.

Ali obstajajo kakšne omejitve pri uporabi PayPala v spletnih igralnicah?

ja Igre na srečo so v nekaterih državah nezakonite; zato PayPal morda ne bo na voljo kot možnost plačila. Poleg tega nekatere spletne igralnice ne podpirajo plačilnih storitev PayPal.

Ali lahko še vedno zahtevam igralniške bonuse in promocije, če kot plačilno sredstvo uporabljam PayPal?

Če vaša igralnica sprejema PayPal kot način plačila, lahko zahtevate ekskluzivne igralniške bonuse in promocije. Vključujejo bonuse dobrodošlice, bonuse za vračilo denarja, bonuse za ponovno nalaganje in VIP programe.

Ali lahko igrate spletni blackjack s PayPalom?

Da, številne spletne igralnice ponujajo PayPal kot način plačila za igranje iger, kot je spletni blackjack. Vendar se lahko razpoložljivost razlikuje glede na regijo igralnice in licenco. Vedno se prepričajte, da je spletna igralnica ugledna in preverite njihove možnosti plačila, preden opravite depozit.