Najboljše Spletna Igralnica z Revolut

Revolut je fintech podjetje s sedežem v Veliki Britaniji, ki ponuja različne finančne storitve. Vključujejo aplikacijo za digitalno bančništvo, ki uporabnikom omogoča upravljanje denarja, plačevanje in menjavo valut. Je ena najbolj priljubljenih platform za digitalno bančništvo v Evropi. Revolut je priljubljena izbira za transakcije v spletnih igralnicah. Zagotavlja hiter, varen in priročen način za igralce, da polagajo in dvigujejo sredstva. Igralci lahko svoj račun Revolut povežejo s svojim igralniškim računom in prenesejo sredstva neposredno s svojega računa Revolut na igralniški račun. Revolut ponuja visoko raven varnosti z uporabo naprednih ukrepov šifriranja in biometrične avtentikacije za zaščito osebnih in finančnih podatkov uporabnikov. Njegova priljubljenost je v zadnjem času narasla in mnoge spletne igralnice zdaj sprejemajo Revolut kot način plačila. Ta članek bo podal izčrpen pregled spletnih igralnic Revolut.

Najboljše Spletna Igralnica z Revolut
Image

Uvod v Revolut

Revolut je platforma in aplikacija za digitalno bančništvo, ki sta jo leta 2015 razvila Nikolay Storonsky in Vlad Yatsenko. Ponuja različne finančne storitve, kot so spletno bančništvo, storitve debetnih kartic in menjalnica. Revolutov osrednji izdelek je mobilna aplikacija, ki je na voljo v napravah iOS in Android. Vsebuje tudi orodja za proračun, opozorila o porabi in varčevalne račune. Z leti je postal eden izmed najboljši načini spletnega plačila za spletne igralnice.

Najboljše spletne igralnice Sprejem Revoluta je igralcem olajšal upravljanje spletnih transakcij. Svoj račun Revolut morate samo povezati z računom v spletni igralnici. Delili boste samo svojo številko računa in kodo razvrščanja ter nastavljeni za igranje vaših najljubših iger z Revolutom. Z Revolutom lahko svoje dobitke dvignete na svoj račun.

Image

Kako izvesti polog z Revolutom v spletnih igralnicah

Za dokončanje depozita v igralnici Revolut morate imeti račun Revolut. Če ste pripravljeni začeti, bo ta razdelek zagotovil vodnik po korakih za nakazilo z Revolutom v spletnih igralnicah. Vključujejo:

 1. Prijavite se v spletni igralnici, ki sprejema depozite Revolut. Te podatke lahko enostavno najdete v razdelku o bančništvu.
 2. Pojdite na stran za spletno bančništvo v igralnici in kliknite možnost depozita.
 3. Med navedenimi načini varnega spletnega plačila izberite Revolut kot način plačila.
 4. Ko je vaš račun povezan, vnesite znesek pologa in potrdite transakcijo.
 5. Potrdite transakcijo v aplikaciji Revolut, da dokončate transakcijo. Aplikacija Revolut uporablja biometrično avtentikacijo ali kodo PIN za odobritev kakršnih koli depozitov v igralnici.

Kako dvigniti z Revolutom v spletnih igralnicah

Med igranjem v najboljših spletnih igralnicah, ki sprejemajo Revolut, lahko hitro sprožite dvig svojih dobitkov. Tukaj je vodnik za dvige v igralnici Revolut po korakih.

 1. Na spletnem mestu vaše spletne igralnice se pomaknite do razdelka z blagajno.
 2. Kliknite možnost Dvig, nato izberite Revolut kot svojo prednostno možnost plačila.
 3. Vnesite znesek, ki ga želite dvigniti, nato oddajte transakcijo. Če je to prva zahteva za dvig, boste pozvani, da potrdite svojo identiteto. Glede na pravila igralnice boste morali predložiti dokazilo o identiteti in naslovu.
 4. Ko bo zahteva za dvig odobrena, bodo vaša sredstva obdelana in prikazana na vašem računu Revolut. Sredstva lahko dvignete na svoj bančni račun ali jih uporabite za nakupe, ko so na vašem računu.

Ti se lahko med spletnimi igralnicami razlikujejo glede na ustrezne pravilnike. Čas obdelave dviga je od 1 do 3 delovnih dni, odvisno od pravilnika igralnice. Pozorno preglejte določila in pogoje, da opazite morebitne povezane stroške ali omejitve.

Plačila v spletni igralnici Revolut: Kako varno položiti in dvigniti
Image

Prednosti in slabosti Revoluta

Prednosti

 1. Visoka stopnja varnosti: Aplikacija Revolut uporablja napredne varnostne funkcije za zaščito vaših osebnih in finančnih podatkov. Vključujejo šifriranje in biometrično avtentikacijo. Z Revolutom se lahko sprostite in uživate v varnih transakcijah v kateri koli spletni igralnici.
 2. Hitre in poceni transakcije: Najboljša igralnica, ki sprejema Revolut, ponuja takojšnje depozite z nizkimi transakcijskimi provizijami. Omogoča vam, da prihranite nekaj denarja pri provizijah in takoj odigrate svoje najboljše spletne igralniške programske igre. Provizije Revolut so konkurenčne v primerjavi z drugimi varnimi spletnimi načini plačevanja.
 3. Uporabniku prijazen vmesnik: Mobilna aplikacija Revolut je enostavna za uporabo in vam omogoča, da dokončate svoje depozite v spletnih igralnicah brez kakršnih koli težav. Prav tako olajša upravljanje financ in transakcij v spletnih igralnicah ter nadzor nad izgubami.
 4. Nagrade: Ko opravljate transakcije z Revolutom v spletnih igralnicah, lahko uživate v najboljših ponudbah bonusov spletnih igralnic, ki vam pomagajo zaslužiti dodatna sredstva ali spodbude. Motivira te, da še naprej igraš svoje najboljše spletne igralniške igre.
 5. Menjalnice: Revolut vam omogoča menjavo valut po medbančnem tečaju, ki se je izkazal za bolj konkurenčnega od ponudbe tradicionalnih bank. Ta storitev je uporabna pri igranju v spletnih igralnicah z več valutami.

Slabosti

 1. Brez zaščite pred povratnimi bremenitvami: Revolut ne ponuja storitev zaščite proti povratnim bremenitvam kot večina varnih načinov plačila. Lahko ste ranljivi za goljufije in spore s spletnimi igralnicami in imate omejeno možnost za izterjavo svojih sredstev.
 2. Transakcijske omejitve: Za plačila v igralnici Revolut veljajo omejitve transakcij tako kot za druge varne načine plačila. Omejuje količino sredstev, ki jih lahko polog ali dvig v spletni igralnici v eni transakciji.
 3. Omejitve: Revolut ni na voljo v vseh državah in je omejen samo na nekatere igralce. Vaš račun Revolut bo verjetno označen zaradi suma ali nenavadne dejavnosti in vaš račun bo omejen.
Prednosti in slabosti uporabe Revoluta za spletne igralnice
Image

Revolut Casino bonusi in promocije

Igrajte na nekaterih najboljših igralniških mestih, ki sprejemajo Revolut. Upravičeni boste do različne bonuse in promocije. Preden sodelujete, preglejte vsa določila in pogoje, povezane z najboljšimi bonusi v spletnih igralnicah. Nekatere priljubljene promocije in nagrade igralnic Revolut vključujejo:

 1. Bonus dobrodošlice: To je a najboljši spletni igralniški bonus, ki je na voljo novim igralcem po prijavi v spletno igralnico. Na voljo je v obliki brezplačnih vrtljajev ali bonus gotovine. Če želite biti upravičeni, morate opraviti svoj prvi depozit z uporabo Revoluta.
 2. Bonus za ponovno nalaganje: Še en bonus v spletni igralnici, ki je namenjen obstoječim igralcem, ki so opravili depozit z Revolutom. Na voljo je v obliki bonusa, brezplačnih vrtljajev ali obojega.
 3. Bonus za vračilo denarja: V tem bonusu boste nagrajeni z odstotkom vaših izgub. V nekaterih spletnih igralnicah morate kot način plačila uporabiti Revolut, da prejmete ta bonus.
 4. Bonus zvestobe: Če nenehno uporabljate Revolut za polog ali dvig sredstev v spletni igralnici, ste lahko upravičeni do sodelovanja v programu zvestobe. Dobite ekskluziven dostop do določenih promocij, bonusov in rednih brezplačnih vrtljajev.
 5. Brezplačni vrtljaji: Ko opravite depozit v igralnici Revolut, ste nagrajeni z brezplačnimi vrtljaji, ki jih lahko uporabite za igranje določenih igralnih iger. Brezplačne vrtljaje lahko podelite tudi kot bonuse dobrodošlice, bonuse za ponovno nalaganje ali druge ugodnosti.

Prikaži več

Ne glede na to, v kateri državi igrate igralniške igre ali financirate z najboljšimi spletnimi igralniškimi bonusi, verjetno iščete nove, izboljšane in varne načine plačila.

Prikaži več

Revolut postaja vse bolj priljubljen kot eden najvarnejših načinov plačila v industriji iGaming. Aplikacija ni odlična samo za redna plačila, temveč tudi za uživanje v najboljših igralniških mestih Revolut.

Prikaži več

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kako uporabljati Revolut za plačila v spletnih igralnicah?

Najprej poiščite igralnico, ki sprejema depozite Revolut, in se prijavite. Izberite Revolut kot možnost plačila, nakažite sredstva na svoj igralniški račun in takoj začnite igrati.

Ali obstaja omejitev depozita pri uporabi Revoluta v spletnih igralnicah?

ja Najboljše spletne igralnice Revolut določajo dnevne in mesečne omejitve depozitov. Omejitve se razlikujejo glede na pravila igralnice. V večini spletnih igralnic imajo visoki igralci višje omejitve depozitov.

Koliko časa traja dvig mojega dobitka z uporabo Revoluta v spletnih igralnicah?

Dvigi iz spletnih igralnic z uporabo Revoluta lahko trajajo od nekaj ur do več delovnih dni, odvisno od pravilnika igralnice. Znesek, ki ga dvignete, prav tako vpliva na čas obdelave.

Katere vrste bonusov in promocij ponujajo igralnice Revolut?

Nekateri priljubljeni igralniški bonusi Revolut vključujejo bonuse dobrodošlice, bonuse za vračilo denarja, brezplačne vrtljaje, bonuse za ponovno nalaganje in nagrade za zvestobo.

Katere vrste iger so na voljo v igralnicah Revolut?

Ko se prijavite v najboljši spletni igralnici Revolut, lahko igrate igralne avtomate, namizne igre, igre z delivci v živo, video poker in posebne igre.

Ali obstaja mobilna aplikacija za igralnice Revolut?

Večina igralniških mest Revolut ima namensko mobilno aplikacijo, ki dopolnjuje spletno platformo. Na spletni strani spletne igralnice morate potrditi razpoložljivost mobilne aplikacije.

Ali je varno uporabljati Revolut za transakcije v spletnih igralnicah?

ja Revolut je med najvarnejšimi načini plačila. Prav tako ima licenco in deluje v skladu s strogimi regulativnimi zahtevami. Vključujejo standardne varnostne ukrepe in zaščito podatkov strank.