Najboljše Spletna Igralnica z Trustly

Spletna bančna plačila so postala enostavnejša z Trustly. Trustly poenostavlja spletne transakcije brez uporabe kreditnih kartic. Pospešuje depozite in dvige v različnih sektorjih, vključno s spletnimi igralnicami. Poleg tega obstajajo možnosti za uporabo metode Trustly Direct Debit za začetek storitev z enim klikom za podjetja, kjer se izvajajo ponavljajoča se plačila.

Trustly's Pay Your Invoice omogoča, da stranke plačajo na strankinem poslovnem mestu ali trgovini brez kakršnih koli preusmeritev na drugo spletno mesto. Stranke bodo lahko tudi plačilo razdelile na obroke ali jih razporedile v podjetje. Trustly ima svoj API, ki ga je mogoče prilagoditi za integracijo z vašim podjetjem.

Igralniške igralnice potrebujejo tudi plačilne portale ali prehode in tu jim Trustly pomaga. Platforma ima tudi zmožnost integracije API in je združljiva z napravami Android in iOS.

Najboljše Spletna Igralnica z Trustly
Samuel O'Reilly
ExpertSamuel O'ReillyExpert
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker
LocaliserLuka NovakLocaliser
O Trustly

O Trustly

Vse se je začelo leta 2008, ko je Trustly začel delovati kot ponudnik digitalnih plačil. Takrat je podjetje imelo le tri ljudi, ki so vodili poslovanje, zdaj pa je veliko podjetje z več kot 350 ljudmi. Blagovna znamka je trenutno pokrila Ameriko in Evropo. Naredi vse, da prehiti kartična omrežja in ljudem omogoči plačilo neposredno s svojih bančnih kartic.

Z več kot 20+ trgi je blagovna znamka obdelala plačila na mesec v višini približno 12 milijonov.

Do zdaj je Trustly odprl dve novi tehnološki središči Brazilija in Portugalska. O njegovih načelih odprtega bančništva se govori v mestu. Kot podjetje Fintech deluje v skladu z Evropskim bančnim organom. To pomeni, da bi morali uporabniki imeti koristi od enostavnih plačilnih metod, in tu določa merila uspešnosti.

Ko svet deluje brezgotovinsko ali v brezkontaktni obliki, spletne platforme za plačila, kot je Trustly, služijo temu namenu. Podjetje opravlja svoje storitve v skladu s švedskim zakonom o plačilnih storitvah. Švedski organ za finančni nadzor nadzira dejavnosti podjetja.

Podjetje je pridobilo priljubljenost med uporabniki in podjetji po vsem svetu zaradi svojih pristnih metod in nepredušnih ukrepov. Spletno mesto ponuja več načinov preverjanja računa, da zagotovi, da so uporabniki resnični in da se ne soočajo s težavami pri polaganju ali dvigovanju sredstev.

O Trustly
Uporaba Trustly za spletne igralnice

Uporaba Trustly za spletne igralnice

Trustly je zdaj eden najbolj priljubljenih spletnih plačilnih prehodov po vsem svetu, kar olajša spletne igralce, trgovce in nakupovalce. Zaradi tega so igralci izbrali to pred drugimi. Če pogledate število pridobitev strank v finančnih storitvah na evropskih trgih, boste opazili do 75-odstotno rast kot ročna bančna nakazila.

Trustly je tudi eden izmed najboljših načinov plačila za igralnice Pay n Play. Danes si oglejte najboljše igralnice Pay n Play.

Zdaj pa preverimo pozitivne in negativne strani uporabe Trustly.

1. Varnost

Ponudniki tretjih oseb ali TPP in trgovci so uporabnikom ponudili večjo varnost z API-jem PSD2. Evropski bančni organ ali EBA je ponudil nekaj napotkov in zagotavlja, da se potrošniki ne soočajo s težavami. Zaupano upošteva pravila, kot jih določa Finančni nadzorni organ ali FSA.

Skratka, za igralce je varno, da uporabljajo Trustly med igranjem ali stavami v kateri koli igralnici brez strahu. Šifriranje SSL ohranja identiteto in bančne podatke uporabnika skrivnost.

Prilagodljiva postavitev vmesnika BackOffice omogoča enostavno individualno prijavo in dostop z dvofaktorsko avtentikacijo. BackOffice ima podatke, ki jih trgovci ali banke izvlečejo v obliki CSV.

Trustly ponuja storitev iniciacije plačil, ki ščiti potrošnike, medtem ko se zanjo odloči kot prednostno bančno metodo. Zahteva tudi močno metodo preverjanja pristnosti in preverjanja, kjer boste morali vnesti vse svoje verodostojne bančne poverilnice.

2. Hitrost

Hitrost je srednje ime Trustly in izplačila obdeluje takoj, kadar koli v dnevu. To je običajno, ko uporabljate izbrane banke ali trge portala. Trustly ima svojo lastniško bančno platformo, ki zagotavlja to hitrost.

S financiranjem na eni od partnerskih bank Trustly boste kot trgovec lahko upravljali denarni tok po Evropi. Danes igralci iger in trgovci uporabljajo Trustly za izplačila v istem dnevu. Vendar ne pozabite, da lahko običajne banke zahtevajo več časa za obdelavo teh izplačil. Pri pretvorbi valute lahko pride tudi do zamude, če uporabite katero koli drugo metodo. Preden sredstva dobijo potrditev, lahko trajajo 3 bančne dni.

3. Bonusi za ponovno nalaganje igralnic

Danes igralnice ponujajo Trustly kot enega izmed svojih izbranih plačilnih portalov, pri čemer lahko tudi vi izkoristite to. To je hitro in brez težav za polaganje in dvig vaših dobitkov. Poleg tega je upravljanje izplačil preko te metode za stranke preprosto.

Številne igralnice uporabnikom, ki se odločijo za Trustly, ponujajo posebne reload ali druge bonuse dobrodošlice. Poiščite takšne ponudbe tako, da preberete pogoje igralnice.

4. Udobje

Če želite položiti prek Trustly, boste našli številne lastnosti, ki vam pomagajo pri tem procesu. Trgovci in drugi sektorji nameravajo sodelovati s Trustlyjem, jim dati prednost zaradi njihovega API-ja in popolne integracije. Njihov vmesnik BackOffice ima vsa orodja za pomoč trgovcem pri vsakodnevni uporabi Trustly. Ekipa BackOffice zagotavlja tudi podporo uporabnikom 24 ur na dan, 7 dni v tednu španski in angleščina jezikov.

Ponujajo tudi enostavnost medvalutnih transakcij, vse to pa je podjetjem omogočilo, da Trustly predstavijo svoje možnosti plačila. Zaradi priročnosti uporabe tega plačilnega prehoda je idealna izbira.

5. Ugled

Trustly je priljubljen ponudnik plačilnih storitev ali PSP in deluje po čistih linijah, medtem ko obdela in olajša možnosti spletnega plačila. To je bilo v pomoč pri naraščajoči bazi strank. Ima digitalno izvedena plačila iz spletne banke na spletno mesto trgovca. To je prispevalo k milijonom uporabnikov, ki jih imajo danes, in k potrebi po vzpostavitvi novih pisarn po vsej državi.

Ugled Trustlyja je pozitivna lastnost in lahko mu zaupate pri vplačilu ali izplačilu.

6. Stroški

Blagovna znamka Trustly je namenjena transakcijam med potrošniki in trgovci. To pomeni, da svojega poslovnega bančnega računa ne morete integrirati s Trustly. Za njegovo integracijo in nastavitev ni stroškov. Obstaja pa provizija za transakcijo v višini 1,5 %, kar je najmanj 0,8 EUR, vendar ni druge provizije. Vendar pa imajo banke ali država, iz katere uporabljate Trustly, nekaj posebnih stroškov.

7. Storitev za stranke

Uporabniki družbe Trustly imajo lahko vprašanja o uporabi ali transakcijah. Zato si lahko najprej ogledate razdelek s pogostimi vprašanji in najprej dobite vse podrobnosti. V FAQ so vsa možna vprašanja in odgovori za isto. Če tukaj ne najdete svojega vprašanja, ga priporočamo, da ga zapišete v kontaktni obrazec.

Druga možnost hitrejšega odziva je, da pokličete eno od dveh številk, navedenih na spletnem mestu. Ena je mednarodna številka, druga pa posebej za švedski jezik igralci. Celotna storitev za stranke je vrhunska, kar je pozitivna lastnost Trustlyja in je lahko odličen razlog, da se igralci iger nanj odločijo. Poleg tega je ta storitev na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu in le olajša udobje igralca.

Uporaba Trustly za spletne igralnice
Kako odpreti račun Trustly korak za korakom?

Kako odpreti račun Trustly korak za korakom?

Najboljši vidik uporabe Trustly za plačilo je, da ni potrebna prijava. Izberite Trustly kot način plačila, kjer koli nameravate opraviti transakcijo ali nakupovati. Za isto boste morali imeti samo zasebni bančni račun. Prepričajte se, da banka ne sme imeti kredita. Ko jih preverite, ste pripravljeni začeti uporabljati Trustly in sledite spodnjim korakom.

Za plačilno sredstvo izberite 'Zaupajno'

Stran preusmeri na Trustly

Izberite svojo banko in se prijavite z uporabo podatkov vaše banke

Odločite se za račun, ki ga želite plačati

Potrdite plačilo z želeno metodo preverjanja pristnosti

Kako odpreti račun Trustly korak za korakom?
Metode preverjanja pristnosti pri Trustly

Metode preverjanja pristnosti pri Trustly

Trustly uporablja najučinkovitejše metode preverjanja pristnosti za bančništvo:

1. metoda: Uporaba uporabniškega imena in gesla

2. metoda: Programska tehnologija za BankID ali besedilno sporočilo

3. način: OTP metoda bančništva z uporabo prask ali lotov

4. način: Metode branja kodnih kartic

Kot način preverjanja pristnosti Trustly uporablja storitev za začetek plačil, zaradi česar je zanesljiva organizacija. Njegova licenca švedskega organa za finančni nadzor in zato sledi predpisom in protokolom v skladu s tem v svojo korist.

Metode preverjanja pristnosti pri Trustly
Kako financirati račun Trustly?

Kako financirati račun Trustly?

Ne glede na to, ali želite plačati stranki prek svoje banke ali obdelati račun ali vračilo, je Trustly na voljo za vas. Obdelava depozitov ne traja veliko časa. Trustly vam ni treba uporabljati kot e-denarnico, kar pomeni, da lahko nakažete neposredno iz svoje banke. Zaradi tega je vaše spletno plačilo varnejše, zahvaljujoč pravilom FSA.

Trustly ima partnerstva in združenja z različnimi trgi, zato je v pomoč pri plačilih z enim samim klikom.

Trustly Direct Debit je izdelek, v katerem lahko uporabniki poskusijo elektronsko izvajati ponavljajoča se plačila. Podpisati morajo pooblastilo, v katerem pozivajo banke, naj odbijejo znesek in plačajo podjetjem ali finančnim institucijam, ko se odločijo. To naredi samodejno, ne da bi se vi znojili.

Kako financirati račun Trustly?
Možnosti za podporo strankam Trustly

Možnosti za podporo strankam Trustly

Švedsko podjetje Trustly je spletni plačilni portal. Namen tega portala je zagotoviti varnejšo transakcijo za vas, ko nimate debetne kartice, vendar želite poslovati na spletu. Trustly razvija svoj APK in tehnologijo, da vam zagotovi transakcijo s pravim denarjem v 2 do 3 delovnih dneh.

Če se soočate s kakršnimi koli težavami, jih pokličite na njihove mednarodne številke ali celo stopite primer z vozovnico. Na pritožbe nameravajo odgovoriti v enem tednu in vam nato v 30 dneh odgovoriti z rešitvijo. Zdaj pa poglejmo načine, kako odzvati težavo z njihovo skrbjo za stranke.

E-pošta/vstopnica

Če uporabnik opazi kakršno koli okvaro ali zamudo pri storitvah, lahko pošlje po pošti ali izrazi zaskrbljenost tako, da pošlje na naslov pomoč@trustly.com. To je eden od načinov zbujanja skrbi. Druga metoda je pošiljanje sporočila preko kontaktnega obrazca na spletnem mestu. Prav tako ima enako hiter odzivni čas približno 2 do 3 delovne dni. Ne pozabite poslati elektronske pošte v angleščini.

Uporabnik ima pravico zahtevati odgovor v katerem koli uradnem jeziku, kjer koli deluje Trustly.

Če z odgovorom podjetja Trustly niste zadovoljni, ga pošljite na naslov https://www.fi.se/en/about-fi/contact-us/.

Telefon

Obstajata dve številki, na kateri lahko pokličete in komunicirate z Trustly. To vključuje +44 20 3917 4826 in +46 8 446 831 33.

Prva je številka, ki jo lahko pokličejo in razjasnijo mednarodni potrošniki in trgovci. Druga številka je za švedske igralce in uporabnike, ki se udobno sporazumevajo v svojem jeziku.

Igralci lahko celo preverijo pogosta vprašanja za potrošnike ali uporabnike na strani Trustly in preverijo, ali tam sami dobite odgovor na katero od vaših vprašanj.

Možnosti za podporo strankam Trustly
Kako položiti z računa Trustly?

Kako položiti z računa Trustly?

Prva točka, ki jo je treba opozoriti, je, da se vam za uporabo ni treba registrirati ali imeti računa Trustly. To je platforma, ki ponuja takojšnja bančna nakazila za plačila ali dvige. Plačilo prek storitve Trustly traja nekaj minut. Vendar pa je v nekaterih redkih primerih lahko čas med 1 in 2 dnevoma. Uporabniki si morajo zapomniti edina merila za uporabo bank, ki sodelujejo s Trustly, in ga izbrati kot prednostni način plačila. Sledite tem preprostim korakom za deponiranje.

 1. Med odjavo izberite Trustly kot način plačila
 2. Preusmerjeni boste na spletno stran Trustly
 3. Prijavite se s poverilnicami vaše zasebne banke
 4. Vnesite znesek, ki ga morate odšteti od banke
 5. Zaključite postopek in počakajte na potrditev uspešnosti transakcije.

Ne pozabite dokončati postopka plačila v 15 minutah po prijavi pri svoji banki.

Uporabniki lahko sprožijo dvige tako, da se prijavijo v svoj bančni račun prek Trustly. V iFrame of Trustly izberete podrobnosti računa za prejemanje. Pred izplačilom na ta račun preveri bančne podatke. To odpravlja vse napake, ki so pogoste pri ročnem vnosu.

Kako položiti z računa Trustly?
Kako dvigniti račun z računa Trustly?

Kako dvigniti račun z računa Trustly?

Za umik obiščite spletno mesto trgovca, kjer kupujete ali stavite, sledite naslednjim korakom:

 1. Pojdi do 'Moj račun' na spletni strani
 2. Kliknite na 'Dvigniti'
 3. Izberite Možnost Trustly takojšnjega prenosa / dviga
 4. Vnesite znesek in kliknite na 'Dvigniti'
 5. Preusmerjeni boste na spletno stran Trustly in vnesite bančne podatke
 6. Izvedite plačilo in preusmerjeni boste na blagajno
 7. Prikazal se bo dvignjen znesek

Najmanjši znesek dviga je 10.000 USD, obdelava zneska pa bo trajala približno 2 delovna dneva. To se bo na vašem računu odrazilo v 2 dneh, v nasprotnem primeru pa se lahko obrnete na skupino za podporo strankam.

Plačilo lahko prekličete in vračilo lahko prejmete v 4 do 6 dneh. To bo odvisno od vaše banke.

Kako dvigniti račun z računa Trustly?
Trustly Stroški za prenos denarja

Trustly Stroški za prenos denarja

Trusts ne zaračunava denarja za transakcije. Trgovci, ki se odločijo za integracijo Trustlyja, se lahko odločijo za API ali Trustly BackOffice. S tem se zmanjšajo skupni operativni stroški podjetja. Ni pristojbine za namestitev in tudi mesečne pristojbine. Trustly zaračuna standardno provizijo v višini 1,5 % ali najmanj 0,8 EUR. V primeru, da se trgovec ali podjetje odloči za opravljanje velikega obsega transakcij, se bosta morala o tem pogajati s Trustlyjem.

Države, v katere lahko pošiljate Trustly denar

Danska, Italija, Norveška, Estonija, Finska, Španija, Švedska in Poljska so države, kamor lahko pošiljate Trustly denar.

Na Danskem se lahko odločite za banke s takojšnjimi depoziti, kot sta Djurskand ali Danske Bank. Depozitne banke naslednjega dne, kot so Jyske Bank, Nordes in druge takšne banke iz Danske, lahko uporabljajo plačila Trustly.
Na Švedskem lahko uporabite SEB, ICA Banken ali Swedbank, ki je sodelovala s Trustly. Španska Banco Sabadell, ING DIRECT in druge banke uporabljajo Trustly za svoje takojšnje depozite.

Države, iz katerih lahko prejemate Trustly denar

Trustly je priljubljeno sredstvo za spletno izplačilo, tudi na Finskem, Danskem, v Estoniji, Italiji, Španiji, na Švedskem in Poljskem.

Banke, kot so BBVA, SEB, FOREX, Nordes, Alior BANK, Bank Pekao, Swedbank, so partnerji s Trustlyjem za neposredna bančna e-plačila. Sem spadajo številne banke, ki ponujajo možnosti takojšnjega depozita, pa tudi naslednji dan. Stopnje dviga se pri vsaki od teh bank razlikujejo.

Trustly Stroški za prenos denarja
Naslov Trustly, kontaktni podatki in telefonski podatki

Naslov Trustly, kontaktni podatki in telefonski podatki

Trustly ponuja svoje spletne plačilne storitve več kot 600 milijonom potrošnikov, kar kaže na pestro paleto blagovne znamke. Trenutno so razširjeni v kar 29 državah. Če želite stopiti v stik s podjetjem za kakršen koli posel ali poizvedbo, uporabite katero koli od teh metod in možnosti spodaj.

Fizični naslov

V primeru, da morate poslati izčrpno pritožbo, se obrnite na podporo Trustly preko kontaktnega obrazca. Prav tako obstaja možnost, da jim pošljete pošto vodji pritožb na naslov njihove pisarne:

Trustly Group AB,

Radmansgatan 40, 5. nadstropje,

113 57 Stockholm/Švedska.

Telefonske številke

V idealnem primeru se lahko za rešitev kakršne koli težave odločite za kontaktni obrazec Trustly Support. Vendar pa obstaja možnost, da pokličete +44 20 3917 4826. Če potrebujete podporo v švedščini, pokličite +46 8 446 831 33. Stran tudi predlaga, da se odločite za druge načine komunikacije in ne telefona, ko se želite pogovoriti o nečem vaša transakcija. To je varnostna metoda za zaščito uporabniškega računa. Telefonske linije bodo med tednom odprte od 9 do 12 po srednjeevropskem času.

Kontaktni obrazec je odličen način za stik z ekipo Trustly. Navedite ime svojega računa, znesek, datum nakazila in referenčno številko skupaj s številko računa prejemnika ali pošiljatelja. Če želite, da ekipa preveri kakršno koli transakcijo, priložite posnetek zaslona plačila kot dokaz.

Naslov Trustly, kontaktni podatki in telefonski podatki
Varnost pri igrah na srečo

Varnost pri igrah na srečo

Če vi ali nekdo, ki ga poznate, potrebujete pomoč zaradi težav z igrami na srečo, obiščite ta spodnja spletna mesta:

Varnost pri igrah na srečo

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je Trustly in kako ga uporabljati?

Trustly je spletna plačilna platforma, ki vam ponuja prehod za neposredno transakcijo z vašo banko. To je mogoče brez prijave ali namestitve programske opreme. Vse kar morate storiti med nakupovanjem je, da se odločite za Trustly, ki vas bo usmeril na svojo uradno stran. Tukaj se morate prijaviti v svojo banko s podatki za spletno bančništvo in dokončati plačilo.

Katere so nekatere njegove pomembne lastnosti?

Ljudje lahko uporabljajo plačilno sredstvo brez kakršnih koli kartic. Podjetja iz potovanj, e-trgovine, iger na srečo in finančnega sektorja te uporabljajo za svoje redne transakcije.

Katero napravo podpira Trustly?

Trustly nemoteno deluje na vseh večjih napravah z operacijskimi sistemi Android ali iOS. To vključuje Windows, Mac in druge naprave, ki temeljijo na Linuxu.

Kakšna je cena za osnovni načrt podjetja Trustly?

Trustly je na voljo brezplačno v osnovnem načrtu in če želite za svoje podjetje upravljati velike količine, se posvetujte z njihovo ekipo glede morebitnih višjih stroškovnih paketov.

Katera igralnica sprejema Trustly?

Funkcionalno vse igralnice sprejemajo Trustly. Vendar je to še vedno odvisno od posamezne igralnice.

Ali obstajajo provizije za depozit pri Trustly?

Ne. Pri Trustly ni provizije za depozite, igralnica nosi provizije za depozit.

Ali je Trustly varen za uporabo v spletnih igralnicah?

Trustly je neverjetno varna možnost v spletnih igralnicah. Trustly ima vse vrste varnostnih ukrepov pri uporabi vaše kartice za spletna plačila igralnicam.

Ali obstaja bonus Trustly za nove stranke?

Večina spletnih igralnic ponuja bonuse dobrodošlice. Ali je Trustly specifičen, se bo med igralnicami razlikovalo.

Ali potrebujem internetno povezavo za uporabo Trustly?

da. Za obdelavo transakcij morate biti povezani z internetom prek Wi-Fi ali mobilnih podatkov.

Ali lahko Trustly blokira igre na srečo?

To se zgodi na podlagi igralnice. Toda vi kot uporabnik ne boste blokirani zaradi uporabe Trustly.