5 najbolj priljubljenih igralniških iger

Novice

2020-01-16

Igralnice na srečo privabljajo igralce dan in noč. Za igralce, ki iščejo kraj za začetek, je tukaj seznam najbolj priljubljenih spletne igralniške igre.

5 najbolj priljubljenih igralniških iger

5 najbolj priljubljenih igralniških iger

Katere so najbolj priljubljene igralniške igre za igranje v letu 2020?

Igre na srečo v igralnicah postajajo vse bolj priljubljene. To je zaradi enostavnega dostopa do spletne igralniške igre, zahvaljujoč tehnološkemu razvoju, kot sta prodor interneta in dostopnost poceni pametnih telefonov. Z na stotine igralniških iger je zanimivo ugotoviti, katere so najbolj priljubljene v letu 2020.

1. Sranje Na številki 5 je craps, igra s kockami, ki ima korenine v Združenih državah in jo pogosto imenujejo poenostavljena različica zahodnoevropske igre nevarnosti. Spletno sranje je na voljo kot brezplačno igranje craps, vendar lahko igralci še vedno igrajo craps za pravi denar, kar pritegne prave dobitke.

2. Punto Banco To je različica baccarat in je priljubljena, ker spada med namizne igre, ki jih je enostavno obvladati. Igralci so stavili proti hiši, za razliko od Chemin de Fer. Cilj Punto Banco je preprost, čigava roka bo najbližja vrednosti 9. Je to Punto's ali Banco?

3. Poker s tremi kartami Tretji je poker, igra s kartami, ki ima več različic. Težko je določiti najbolj priljubljeno različico pokra, vendar večina igralcev iger na srečo igra spletni poker, pa tudi poker v živo. Tukaj je cilj igre narediti najboljšo možno kombinacijo pokra.

4. Ruleta Ruleta je skovana iz francoske besede, ki pomeni malo kolo, in se dejansko igra na kolesu, bodisi spletno ali tradicionalno ruleto. To je tudi igra, ki jo lahko igralci hitro obvladajo in temelji na naključju. Toda nekatere strategije rulete lahko naredijo razliko, čeprav zmaga ni zagotovljena.

5. Blackjack Na številki 1 je blackjack, ameriška različica enaindvajsetih, priljubljena kartaška/bančna igra. Cilj Blackjacka je premagati delilca na kombinacijo 21 in se igra med delilcem in enim ali več igralci. Prav tako je enostavno obvladati blackjack in dobra stvar je, da je to zgolj igra na srečo.

Povzetek

Zgoraj je pet najbolj priljubljenih igralniške igre. Na voljo so v tradicionalnih kopenskih igralnicah, pa tudi v spletnih igralnicah v obliki spletnih igralniških iger in nekatere tudi kot igre trgovcev v živo. Druge vredne omembe vključujejo progresivne spletne igralne avtomate, keno, bingo in loterije, če jih omenim le nekaj.

Zaenkrat je prihodnost spletnih iger na srečo svetlejša kot pri kopenskih igralnicah zaradi udobja, ki ga ponuja spletne igre na srečo oznake skupaj z h. Raziskave kažejo, da spletne igralnice eksponentno rastejo na račun klasičnih igralnic. Do leta 2025 naj bi bila industrija vredna več kot 100 milijard dolarjev.

Zadnje novice

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe
2023-09-21

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe

Novice