Novice

June 30, 2022

Ali obstaja uspešna strategija stav na ruleto?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ali radi igrajte ruleto na spletu? Potem se morate mučiti, da bi našli odgovor na to vprašanje. Pravzaprav ni nič tako uspešne strategije spletna ruleta za pravi denar. Za razliko od iger, ki temeljijo na spretnostih, kot sta poker in blackjack, ruleta izidi stav so izključno na podlagi sreče.

Ali obstaja uspešna strategija stav na ruleto?

Vendar so se nekatere strategije rulete do zdaj izkazale za učinkovite. Torej, to vodilo razčlenjuje nekatere priljubljene strategije rulete in kako vsaka od njih deluje. Pripravite si zvezek!

Izbira strategije stav na ruleto

Preden se poglobite v najboljše strategije stav na ruleto, se morate najprej naučiti izbrati sistem stav. Spodaj je kratek pregled:

  • Progresivna ali neprogresivna: Stavni sistemi za ruleto so na splošno na voljo v dveh glavnih vrstah; progresivna in neprogresivna. Preden se odločite za katero koli kategorijo, morate opredeliti svoj slog igre.
  • Vrsta igre: To je verjetno najbolj kritičen dejavnik, ki ga je treba upoštevati. Kolesa za spletno ruleto so lahko na voljo v ameriških ali evropskih različicah. Prvemu se izogibajte, ker je rob hiše skoraj dvakrat večji od drugega.
  • Vaš stavni račun: Velikost vaše stavne banke je zelo pomembna, ne glede na to, kateri sistem stav izberete. Torej ustvarite dovolj velik bančni račun, da boste kar najbolje izkoristili te strategije stav. 
  • Vrste stav: Ruleta ima različne stave, vsaka z različnimi robovi hiše in izplačili. Če želite torej uspešno uporabljati sisteme stav, se naučite nekaj stvari o stavah na ruleto in katere so bolj donosne za igranje. 

Najboljši sistemi za spletne stave na ruleto

Zdaj je to najbolj sočen del, ki ste ga čakali. Privezati se!

Sistem Martingale

Stavni sistem Martingale je nedvomno najbolj priljubljena strategija spletnih stav za ruleto. Izumil ga je v 18. stoletju britanski lastnik igralnice John Henry Martindale, od tod tudi ime Martingale system.

Ob tem je sistem Martingale sistem pozitivnega napredovanja, pri katerem igralci po vsaki izgubi povečajo svojo stavo. To se nadaljuje, dokler ne registrirate zmage in povrnete izgubljeni denar in majhen dobiček. Nato se vrnete na začetni znesek stave. 

Čeprav se na papirju sliši dobro, vas sistem Martingale zlahka pošlje na čistilce, če sreča ni na vaši strani. Poleg tega ta strategija stav potrebuje velik denar, da prenese dolgotrajne izgube.

Iz tega razloga uporabljajte ta spletni stavni sistem za ruleto samo pri zunanjih stavah z enakim denarjem. Tudi denarne stave se izplačajo v razmerju 1:1, kar pomeni, da imate približno 50 % možnosti za zmago. Na splošno je sistem Martingale nekoliko tvegan.

D'Alembertov sistem

Vam ni všeč ideja o povečanju omejitve stave vsakič, ko izgubite? ni problema, D'Alembertovega sistema te bo uredil. To je obratno od sistema Martingales, kar pomeni, da zmanjšate svoje stave po zmagi. 

Strategija stav D'Alembert je kot nalašč za stave na enak denar, tako kot sistem Martingale. To temelji na ideji, da lahko zmagaš skoraj polovico časa. Z drugimi besedami, dobite enako število denarnih stav kot izgubite. 

Tu so osnovna pravila v tem stavnem sistemu; izberite znesek stave, po možnosti manj kot 5 % celotnega bančnega zneska. Nato izberite vrsto stave, ali je liho/sodo, rdeče/črno ali 19-36/1-18. Nato vsakič, ko zmagate, odštejte enoto od zneska vaše stave in vsakič, ko je stava izgubljena, dodajte enoto. 

Kot lahko vidite, je D'Alembert razmeroma enostaven za razumevanje in ne požre vašega bankrolla hitreje kot sistem Martingale. Vedno pa se spomnite, da se hišni rob vedno skriva v ozadju, da ustavi vaše srečne seanse.

Fibonaccijev sistem

Nazadnje, razmislite Fibonaccijevega sistema, sistem negativnega napredovanja. Tukaj povečate svoj vložek po izgubljeni stavi. Tako kot drugi je tudi ta sistem kot nalašč za stave na enak denar. Igralci spletnih crapsov lahko uporabljajo tudi Fibonaccijev sistem za stave, kot sta pass in don't pass. 

Fibonaccijev sistem temelji na tipičnem Fibonaccijevem zaporedju, ki je 1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 – 377 – 610 – 987.

Torej, kako ta sistem deluje? Preden uporabite ta sistem stav na ruleto, se odločite, koliko boste vložili na enoto. Kot smo že omenili, je manj kot 5% vašega bančnega računa dovolj dobro, čeprav je optimalna meja 2%. 

Spodaj je opisano, kako deluje Fibonaccijev sistem:

Stava ($)

Izid

Stanje ($)

1

Izguba

-1

1

Izguba

-2

2

Izguba

-4

3

Izguba

-7

5

Izguba

-12

8

Zmaga

+4

Ta sistem stav je morda videti tesno povezan s sistemom Martingale. Če pa v sistemu Martingale izgubite enako število stav, vašega majhnega zneska skoraj ne bo več.

Povzetek

Sistemi stav na ruleto so različni, čeprav noben ne zagotavlja uspeha. Ta zapis kaže, da je sistem Martingale najnevarnejši stavni sistem, čeprav je presenetljivo najbolj priljubljen. Toda kateri koli sistem stav izberete, vedno uporabite bankroll in igrajte za zabavo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice