Betano podpisal drugo nogometno partnerstvo v Braziliji s Fluminese

Novice

2021-08-26

Eddy Cheung

Betano je tehnološko podjetje za šport in igre na srečo, njegova zadnja razširitev pa pokriva Latinsko Ameriko; zlasti Fluminese FC.

Betano podpisal drugo nogometno partnerstvo v Braziliji s Fluminese

Cilj tega partnerstva je okrepiti prepoznavnost blagovne znamke Kaizen Gaming, ki se bo manifestirala na različne načine. Logotip Kaizen Gaming se bo pojavil na majicah igralcev pri Fluminese med nogometnimi tekmami, kar je pomemben marketinški korak naprej.

Pomembno je, da obstaja močan element izboljšanja družbene odgovornosti po vsej državi; to mnenje je podprl CMO Kaizen Gaming Panos Konstantopoulos.

Že maja je Betano podpisal pogodbo z Atletico Miniero, njihova širitev na Fluminese pa potrjuje njihov položaj v državi Brazilije. Navsezadnje bo podjetje bolje pozicionirano za vključevanje v bolj prodorna in strateška tržna prizadevanja.

Komentarji Fluminese

Predsednik Fluminese Mario Bittencourt je izrazil veselje nad partnerstvom: "Posebej sem vesel, da Betano razume veličino našega kluba, in prepričan sem, da bomo skupaj proslavili številne zmage in odlikovanja. Betano pozdravljamo v naši družini ,"

Bolj celostno si Brazilija prizadeva za bolj sproščen in manj strog trg iger na srečo. Brazilija kot največja država v Južni Ameriki še vedno trdo dela za razvoj in pogajanja o ravnotežju v industriji iger na srečo. Glede na prostor, ki ga država zaseda, igralnic v Braziliji bi lahko bilo veliko. Vendar pa je s prizadevanji za bolj družbeno odgovorno in željo po ponovnem vlaganju v šport, zdravstvo in izobraževanje predlagano zvišanje davkov za podjetja na področju športnih stav.

To na koncu kaže, da je Brazilija trenutno v nihanju in razvoju glede svoje industrije iger na srečo in stav. Ker država še vedno natančno uravnava svoj položaj, bi bilo za mnoge uporabnike morda vredno razmisliti o spletnih igralnicah in digitalnih stavah. Ta možnost se je v zadnjem letu po pandemiji koronavirusa povečala, saj je več uporabnikov obtičalo doma in stran od fizičnih trgovin. Znatno se je povečalo število prijav uporabnikov v spletne igralnice in enostavnost vstopa v industrijo še nikoli ni bila lažja. Najbolj razburljivo je, da je industrija iger na srečo dejansko imela koristi od spremembe v profilu potrošnikov po covidu; to pomeni, da so v bolj digitalnem svetu nekatere najboljše spletne igralnice doživele hiter porast prodaje in uporabe.

Zaključek

Glede na širitev Betano v Latinski Ameriki so igralnice v Braziliji morda obet na obzorju, zagon spletnih igralnic pa lahko le pomaga pri promociji industrije. Zanimivo je, da bo prizadevanje za bolj družbeno odgovorno razporeditev denarja po regiji postavilo nekaj edinstvenih vprašanj za svet stav. Ker veliki lastniki podjetij v športni industriji priznavajo partnerstva s stavnimi organizacijami kot pozitivna, se soočamo z obetavnim znakom za prostor. Posledično bomo v bližnji prihodnosti verjetno videli, da se bodo možnosti, kot so Betano, in nekatere druge najboljše igralnice ter možnosti stav še povečale.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice