Novice

April 15, 2024

BetMGM in GameCode skleneta dinamično partnerstvo za revolucijo iGaminga v ZDA

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ključni zaključki

  • Sodelovanje med BetMGM in GameCode uvaja inovativno igralno mehaniko in vznemirljive nove naslove na ameriški trg.
  • Začetne predstavitve v Michiganu in New Jerseyju so bile zelo uspešne, z načrti za razširitev v več držav.
  • Partnerstvo BetMGM in GameCode odraža skupno zavezanost izboljšanju iGaming izkušnje z visokokakovostno in privlačno vsebino.

V potezi, ki razburka sceno iger iGaming in športnih stav v ZDA, je BetMGM združil moči z GameCode, napredno mislečim razvijalcem, ki je znan po svoji revolucionarni igralni mehaniki in očarljivi vsebini. To sodelovanje je ključni trenutek, ki obeta nov val inovacij in navdušenja za igralce po vsej državi.

BetMGM in GameCode skleneta dinamično partnerstvo za revolucijo iGaminga v ZDA

Partnerstvo je že zaživelo z uvedbo več serij iger, ki pritegnejo pozornost, vključno z Boom Boom Boom, Zlato Zlato Zlato, Super 3, in HammerCash. Ti naslovi, ki so debitirali v Michiganu in New Jerseyju z neposrednimi integracijami, so šele začetek, z več inovativnimi ponudbami na obzorju.

Strateško zavezništvo, ki se je razvijalo v zakulisju, je bilo uradno potrjeno prejšnji četrtek, kar nakazuje pomemben korak naprej v razvoju trga iGaming v ZDA. Podpredsednik BetMGM za produkte in vsebino iger, Oliver Bartlett, je izrazil navdušenje nad zgodnjim uspehom naslovov GameCode na platformi BetMGM, pri čemer je opazil njihovo močno uspešnost in pozitiven sprejem s strani igralcev.

Po besedah ​​Bartletta je BetMGM posvečen kuriranju igralne ponudbe, ki odmeva med igralci, pri čemer izkorišča partnerstva s podjetji, kot sta Entain in GameCode, da ohrani najvišje standarde v ponudbi iger na srečo, ki je na voljo na trgu. GameCode s svojimi koreninami v fizičnem sektorju in brezhibnim prehodom na spletno področje prinaša v to partnerstvo obilo izkušenj in inovacij.

Izvršni direktor podjetja GameCode, Matt Hanski, je ponovil to mnenje in poudaril ambicijo podjetja, da ima z vsako novo izdajo trajen učinek. "Uvajamo inovacije s hitrostjo, ki jo je težko dohiteti," je dejal Hanski in poudaril edinstvenost in privlačnost naslovov GameCode na trgih, kjer so trenutno na voljo. Zavezanost podjetja k inovacijam in kakovosti je razvidna iz najvišjih uvrstitev njegovih iger v aktivnih stanjih.

Wojciech Ziniewicz, glavni tehnološki direktor GameCode, je poudaril tehnično odličnost za njihovimi igrami, ki se izvajajo na naprednem strežniku za oddaljeno igranje. Ta nastavitev zagotavlja nemoteno, neprekinjeno igranje za partnerje in njihovo občinstvo, s čimer pripravlja temelje za nadaljnjo širitev, ko se regulativni kraji razvijajo.

To partnerstvo med BetMGM in GameCode ne le napoveduje prihod sveže, inovativne vsebine za ameriške igralce, ampak tudi krepi zavezanost obeh podjetij, da premakneta meje možnega na področju iGaminga. Ker še naprej uvajajo nove naslove in širijo svoj doseg, je prihodnost iGaminga v ZDA videti svetlejša – in bolj razburljiva – kot kdaj koli prej.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Dystopia: Rebel Road: Nova doba igralnih avtomatov Octoplay
2024-05-25

Dystopia: Rebel Road: Nova doba igralnih avtomatov Octoplay

Novice