Betsson zagotavlja operaterske in dobaviteljske licence v Ontariu

Novice

2023-03-08

Benard Maumo

Ontario je nedavno postal eden izmed najbolj zaželenih trgov iger na srečo s strani spletnih igralnic in ponudnikov iger. Ta regija je zelo cenjena po ponovnem zagonu trga aprila lani. 

Betsson zagotavlja operaterske in dobaviteljske licence v Ontariu

Betsson je pred kratkim dejal, da je podjetje zadnji operater/dobavitelj, ki je začel delovati v avtonomni kanadski provinci. To je bilo potem, ko je zbiralnik vsebin pridobil obe licenci od No-Nonsense Komisija za alkohol in igre na srečo Ontaria. Betsson Group pravi, da je licenciranje usklajeno z njegovo dolgoročno vizijo za trg iGaming v Ontariu. 

Po pridobitvi akreditacije bo podjetje predstavilo svoje celovite storitve B2C, vključno s športnimi stavami in spletni casino. Betsson pravi, da bodo storitve na voljo v Ontariu prek njegove blagovne znamke Betsafe. Poleg tega bodo storitve zagotovljene prek inovativne platforme Strive Gaming, kjer ima podjetje 40-odstotni delež. 

Uradno sporočilo za javnost nadaljuje, da bodo prebivalci Ontarije dostopali do Betssonovih storitev v provinci prek najsodobnejših aplikacij za iPhone ali njihovih brskalnikov na ot.betsafe.com. Glede na to, kaj bo glasba za ušesa igralcev, Betsson Group pravi, da so izdelki lokalizirani, da ponujajo občutek Severne Amerike.

Zanimivo je, da licenca ponudnika tudi dovoljuje Betssonu, da ponudi svoje produkte športnih stav drugim zakonitim operaterjem v Ontariu na podlagi pogodbe B2B. Tako športne stave kot spletne igre na srečo so v provinci zakonite. 

Zavarovanje gosto poseljenega trga iger na srečo

Po besedah Pontusa Lindwalla, predsednika in izvršnega direktorja Betsson AB, je podjetje veselo, da je pridobilo dovoljenja za zagotavljanje ponudb B2C in B2B na reguliranem trgu iger na srečo v Ontariu. Verjame, da bo Betsson imel koristi od njihove ponudbe na obeh kanalih, saj je njihova izbira zelo konkurenčna.

Ta novica prihaja, ko podjetje s sedežem na Švedskem uživa v uspešnem letu. Med pravkar zaključeno podelitvijo nagrad EGR Nordics Awards 2023 so sodniki Betsson izglasovali za zmagovalca v šestih kategorijah. Te nagrade bodo nedvomno povečale globalno privlačnost podjetja.

Zadnje novice

Red Tiger dodaja Megaways Engine NetEntovim Blood Suckers
2023-03-28

Red Tiger dodaja Megaways Engine NetEntovim Blood Suckers

Novice