Dobitki v igralnici vas bodo šokirali

Novice

2020-11-25

Allan

Velika zmaga v spletne igralnice ponuditi igralcem najboljšo priložnost, da osvojijo vseživljenjski megabuck. Velika zmaga je želja vseh igralcev na srečo. Priložnost, da z eno srečno stavo spremenijo svoje življenje v spletni igralnici, je velik del tega, zaradi česar se igralci vračajo. Pripravljenost do velike zmage bo vedno prisotna, tudi če boste morali uživati spletne igralniške igre igraš.

Dobitki v igralnici vas bodo šokirali

Obstaja tudi zgodovina velikih dobitkov v igralnicah, v katerih igralci osvojijo ogromne jackpote. To bo večino časa pri progresivnih igralnih avtomatih. Zgodbe velikih režo Dobitki so povsod po internetu in se pogosto dogajajo tako v kopenskih kot v spletnih igralnicah. Obstaja toliko posameznikov, tudi v današnjem času, ki ne mislijo, da prihaja do velikih zmag v spletnih igralnicah in da so vse spletne igralnice goljufive.

V tej objavi vam bomo predstavili nekaj ogromnih dobitkov v igralnici, ki prihajajo z različnimi šoki.

Thunder Strike Twice za vojnega veterana, ki je dobil 25 milijonov dolarjev

Poročila o velikem progresivnem zaslužku jackpota v resnici niso brez primere, vendar so možnosti, da dobite jackpot dvakrat, enake možnosti, da strela dvakrat udari na isto mesto. Toda veteran druge svetovne vojne Elmer Sherwin ni ustavil, da bi dvakrat potrkal na bogove iger na srečo. Kmalu po lansiranju The Mirage je Sherwin na igralnem avtomatu IGT Megabucks zgrabil 4,6 milijona dolarjev jackpota. Pri 76 letih je večino svojega nepričakovanega dobička porabil za izpolnitev želje po potepu.

Nikoli ni nehal igrati svoje najljubše igralne avtomate na dovolj smešen način, v upanju, da bo znova obogatel. In dejansko je storil. Sherwin je 16 let pozneje znova dosegel ogromen dobitek v višini 21 milijonov dolarjev in se vpisal v knjige kot eden od peščic mega-jackpotov! 16 let kasneje! Tisti veteran je več dobrodelnih organizacij namenil največji del te zmage.

Heywood Smash je pri 25 letih zlomil 17 milijonov dolarjev

Jon Heywood je bil navaden fant, ko je dosegel velik uspeh. Bil je 25-letni britanski vojak, ki se je pred kratkim vrnil s služenja svoji državi v Afganistanu. Takrat se je še vedno postavljal pod noge in je delal z minimalno plačo, ki je zadostovala za njegove račune in druge življenjske stroške.

Po njegovem trdem delu in predanosti služenju svoji domovini se mu je karma kmalu nasmehnila. Heywood ni hotel zlomiti banke, ko se je prijavil v svoj račun spletne igralnice. Po poročilih je položil okoli 40 USD in mislil, da bo poskusil srečo med gledanjem televizije.

Dokumentarec o drugi svetovni vojni, ki ga je gledal, je začel postajati vznemirljiv, zato ni posvečal toliko pozornosti svoji progresivni igri jackpota, ki je počasi rasla. Ko je opazil, da njegov potencialni dobitek raste, je hitro preusmeril pozornost. Nekaj vrtljajev pozneje, in gospod Heywood bi pri 25 letih zrl na več kot 17 milijonov dolarjev.

60-letna babica je v hitrem nasledstvu dosegla 680.000 dolarjev in 27 milijonov dolarjev

Vegas je kraj, kjer se dogaja čudež, sladko pot pa je našel en tisoč. Med igranjem na igralnem avtomatu The Wheel of Fortune v hotelu Palace Station je osvojila osupljivih 680.000 dolarjev. Namesto naložbe je 60-letnik želel še naprej vrteti kolute. Na srečo je nekaj mesecev zatem dosegla jackpot Megabucks v vrednosti 27 milijonov dolarjev.

Od nespečnosti do 11,7 milijona evrov bogastva za jackpot

Mladi Norvežan 24. septembra 2011 ni mogel zares spati in je na koncu zapravil nekaj iger v spletni igralnici Betsson.com. Za 11,7 milijona evrov je postal bogatejši, potem ko je zadel jackpot z igranjem spletnih igralnih avtomatov Mega Fortune. Neimenovani igralec zaradi presenečenja ni mogel niti spati do 6.00 zjutraj, po njegovih besedah pa se želi najprej ohladiti, preden ve, kaj bo z zaslužkom.

35 milijonov dolarjev za Cynthio Jay

"Ko igrate igralne avtomate, se boste verjetno vprašali: "Ali bo ta dan igra dejansko prinesla mega jackpot? "

Tako je usodnega dne, leta 2000, obšla Cynthia Jay in želja se ji je izpolnila. Medtem ko je bil v igralnici Monte-Carlo, je Jay osvojil skoraj 35 milijonov dolarjev, medtem ko je igral na izjemno uspešnem igralnem avtomatu Vegas Megabucks. Na žalost je doživela grozljivo prometno nesrečo, uspela je preživeti, vendar je utrpela resno invalidnost.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice