Novice

November 9, 2023

Empower Up: celovita platforma za podjetja za igre za izboljšanje enakosti, raznolikosti in vključenosti

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Čas branja: 3 minute

Empower Up: celovita platforma za podjetja za igre za izboljšanje enakosti, raznolikosti in vključenosti

Amiqus, nagrajena agencija za zaposlovanje specializiranih iger, in Ukiejeva pobuda #RaiseTheGame sta združila moči, da sta lansirala Empower Up. Ta celovita platforma je zasnovana tako, da opremi igralska podjetja vseh velikosti z znanjem, okviri, navodili in viri, ki jih potrebujejo za vzpostavitev, izboljšanje ali rast svojih politik, praks in procesov enakosti, raznolikosti in vključenosti (EDI).

Podpora podjetjem za igre na njihovi poti EDI

Empower Up je primeren za vsa podjetja, ki se ukvarjajo z igrami, ne glede na to, kje so na svojem EDI potovanju. Platforma ponuja uvodni del, ki ponuja pregled EDI in njegovega pomena. Zajema tudi različne značilnosti raznolikosti in premalo zastopane skupine ter za vsako ponuja posebne nasvete in smernice.

Jedro Empower Up je praktično orodje za preverjanje stanja, ki podjetjem za igre omogoča, da primerjajo svoj napredek na svoji poti EDI. Na podlagi rezultatov platforma usmerja podjetja in posameznike na določena področja, kjer lahko najdejo ustrezne nasvete in izvedljive korake za napredek.

Obsežen vodnik po EDI

Razdelek EDI Journey Empower Up ponuja izčrpne informacije in smernice o različnih področjih, vključno z:

 • Kako začeti
 • Vaša kultura na delovnem mestu
 • Zaposlovanje in zaposlovanje
 • Razvoj in zadrževanje osebja
 • Trženje in komunikacije
 • Dostopnost in zastopanost
 • Dejavnosti in ozaveščanje
 • Pravne zahteve

Viri in podpora

Empower Up ponuja tudi razdelek z viri, ki vsebuje navdihujoče študije primerov studiev, ki že blestijo na področju EDI, imenik organizacij in pobud za EDI ter glosar izrazov. Platforma bo zagotavljala tudi redne posodobitve novic in dogodkov.

Postanite član Empower Up

Studie in posameznike vabimo, da se prijavijo kot člani Empower Up in pridobijo dodatne ugodnosti, vključno z:

 • Izvajanje pregleda stanja in shranjevanje rezultatov za spremljanje napredka
 • Dostop do informativnih študij primerov drugih podjetij in organizacij za igre
 • Dodajanje člankov med zaznamke na osebni seznam za branje
 • Prenosljivi viri, kot so predloge dokumentov in pravilnikov
 • Prejemanje mesečnega glasila
 • VIP vabila na dogodke Empower Up

Neprofitna pobuda

Empower Up je neprofitna platforma, ki jo vodi industrija, ki sta jo razvila Amiqus in #RaiseTheGame. Njegov namen je podpreti podjetja za igre v Združenem kraljestvu pri njihovih prizadevanjih za izboljšanje EDI.

Pričevanja

Liz Prince, poslovna vodja pri Amiqusu, je izrazila motivacijo za Empower Up in navedla, da se številni studii in zaposleni zavedajo pomena ustvarjanja vključujočih in gostoljubnih organizacij, vendar pogosto težko vedo, kje začeti. Empower Up je bil ustvarjen za reševanje te potrebe z zagotavljanjem centralizirane platforme za ukrepanje na področju EDI.

Dom Shaw, koordinator za enakost, raznolikost in vključevanje za Ukie in vodja #RaiseTheGame, je pohvalil začetek igre Empower Up in poudaril pomen raznolikosti in vključenosti v industriji iger. Poudaril je, da Empower Up obstaja, da bi organizacijam in posameznikom v industriji iger v Združenem kraljestvu omogočil izboljšanje znanja in praks EDI z merljivimi in izvedljivimi koraki.

Skratka, Empower Up je dragocena platforma, ki podjetjem za igre ponuja orodja in vire, ki jih potrebujejo za izboljšanje svojih prizadevanj za enakost, raznolikost in vključenost. Če se prijavite kot člani Empower Up, lahko studii in posamezniki dostopajo do množice informacij, študij primerov in podpore za spodbujanje pozitivnih sprememb v industriji.

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Priya Patel, ki izvira iz slikovitih pokrajin Nove Zelandije, je raziskovalni dinamo za poglobljenimi vpogledi OnlineCasinoRank. Njen natančen pristop k podatkom in trendom je spremenil način, kako igralci zaznavajo in krmarijo po pokrajini spletnih igralnic.

Send email
More posts by Priya Patel

Zadnje novice

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija
2023-11-24

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija

Novice