Novice

April 22, 2020

GameArt: vdihnite svežino v igre z neverjetnimi igralnimi avtomati

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Sloti predstavljajo največji del igralniških iger tako na spletu kot brez povezave. Ljudje jih imajo radi zaradi enostavnosti igranja, hitrosti krogov in ogromnih potencialnih dobitkov. Obstaja nekaj igralnih iger in ponudnikov, ki so prevladovali na sceni, potem so novi ponudniki, kot je GameArt. GameArt je nedavni udeleženec na trgu ponudbe programske opreme za igre na srečo, vendar se hitro uveljavlja. Ponaša se s tem, da ustvarja nekaj zelo nestanovitnih klasičnih tem. Ponudnik ima tudi oko za estetiko in umetnost dobesedno vnese v igro. Tukaj je nekaj slotov GameArt, ki bi si jih moral ogledati vsak igralec:

GameArt: vdihnite svežino v igre z neverjetnimi igralnimi avtomati

Book of Alchemy Slot

To je najnovejša igra v liniji GameArt in verjetno najbolj urejana. Igra ima pet kolutov in 25 izplačilnih linij. Tema je o čarovniku Remlinu, ki dela v svojem laboratoriju in išče dolgo izgubljene alkimijske skrivnosti. Predmeti iz zgodbe Remlin delujejo kot simboli v igri. Najbolj vidni so čarovnikove laboratorijske viale in sveče. Ko se koluti vrtijo v vodoravnem gibanju, ujemanje teh simbolov sproži posebne (čarobne) lastnosti.

S to magijo lahko igralci zaslužijo brezplačne vrtljaje, divje in množitelje, ki segajo do 50x. Funkcija bonusa za nakup je čudovit dodatek, ki zagotavlja poseben dostop do bonusa.

Dragon Whisperer Reža

Ta avtomat igra tudi na petih kolutih in 25 izplačilnih linijah. Zmaj je glavni lik v igri, GameArt pa je odlično prikazal vizualno sliko. Zmaji letijo okrog in čez kolute in zbirajo divje, medtem ko se vrtijo, s čudovitim ozadjem barv za estetiko. Simbol Wilds so zmajeva jajca, od katerih leteči zmaj poskuša zbrati tri. Če je to doseženo, se v naslednjem krogu naključno spustijo na kolute. Obstaja ognjeni zmaj, ki zažge jajca, da jih premakne višje za naslednji krog, in ledeni zmaj, ki jih osvobodi na mestu.

Azrabah Wishes Slot

Ta klasična tema ima tudi pet kolutov, vendar z ogromnimi 50 plačilnimi linijami popelje stvari še višje. Tema je megapolis iz zlata, kjer opice vozijo in tigri rolkajo, in tam je tudi jinni v čarobni svetilki! Ti liki sestavljajo montažno domišljijsko vesolje. Azrabah Wishes je vrhunska kombinacija zabave in igranja denarja. Vključuje čudovite dodatke, kot so brezplačni vrtljaji, bonus kolo, izjemni množitelji (vključno z mega in super množitelji) in lepljivi divji znaki. Ta igralni avtomat ima dobro zgodovino velikih dobitkov, med njimi dobitek 2,4 milijona dolarjev, ki ga je uvrstil na seznam najbolj priljubljenih igralnih iger.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord
2024-03-23

Marčevska norost dosegla nov vrhunec: turnirski izziv ESPN podira rekord

Novice