Novice

May 30, 2023

GratoWin naredi vaše ponedeljke zabavne z do 20 % tedenskim vračilom denarja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

GratoWin, ustanovljen leta 2019, je ugledno spletno mesto za igre na srečo, znano po svoji zbirki programov zvestobe. V tej igralnici igralci začnejo z zahtevanjem bonusa dobrodošlice v višini 3000 €, nato pa uživajo v številnih programih zvestobe. Na primer, igralnica nagrajuje zvestobo s tedenskim denarnim bonusom vsak ponedeljek. Odstotek ujemanja za ta bonus je odvisen od igralčeve VIP ravni. Torej, če vrtljaji niso šli po vaših željah, ima GratoWin bonus za vas. 

GratoWin naredi vaše ponedeljke zabavne z do 20 % tedenskim vračilom denarja

Kaj je 20-odstotni tedenski denarni bonus GratoWin?

Včasih imate lahko naporen teden Igralnica GratoWin, pri čemer izgubite večino svojih stav. Če se to zgodi, ne skrbite, saj vam bo operater vsak ponedeljek povrnil odstotek vaših tedenskih izgub. 

Igralci lahko osvojijo a denarni bonus do 20 %, pri čemer promocija traja od ponedeljka 00:01 UTC do nedelje 23:59 UTC. Skratka, GratoWin bo izenačil vaše izgube v tem obdobju in vam v ponedeljek podelil bonus. 

Prav tako je vredno omeniti, da bo igralnica izračunala denarni bonus z različnimi odstotki glede na vaš VIP nivo. Spodaj je opisano, kako se stopnja dodeli:

  • bron – 5%
  • Srebro – 8% 
  • zlato – 12%
  • platina – 15%
  • Diamant – 20%

Tedenski pogoji in pogoji za vračilo denarja družbe GratoWin

Vse bonusi spletnih igralnic imajo smernice in GratoWin Monday Cashback ni nič drugačen. S tem tedenskim bonusom za vračilo denarja morajo igralci opraviti polog za pravi denar vsaj enkrat med ponedeljkom in nedeljo, da se kvalificirajo. Recimo, da ste diamantni igralec in je vaša neto tedenska izguba 1000 € brez tedenskega pologa. V tem primeru ne morete zahtevati denarnega bonusa. 

Po prejemu igralniškega bonusa bodo vsi dobitki, zbrani z njim, ostali čakajoči, dokler igralci ne izpolnijo 50-kratne zahteve glede stav. Torej, če je vaša denarna nagrada 1000 €, morate staviti vsaj 50.000 $, preden izplačate dobitek iz tega bonusa. 

Iskreno povedano, zahteva glede stav je višja. Toda ideja bi morala biti igrajte spletne igralniške igre brezplačno in izboljšajte svoje sposobnosti, namesto da dobite izplačilo. To bi moralo veljati tudi za igralniške bonuse, ki jih dobite na kateri koli regulirano spletno mesto igralnice

Drugi pogoji za ponedeljkov denarni bonus GratoWin vključujejo:

  • Stave, sklenjene z bonusi in promocijami, se ne štejejo.
  • Najmanjši denarni bonus, ki ga lahko dobijo igralci, je 1 €.
  • Kvalificirani igralci morajo imeti račun ustvarjen od 4. oktobra 2021.

To je odličen denarni bonus po vseh standardih. Vendar ne pozabite, da višja VIP stopnja pritegne višji odstotek ujemanja. Čeprav to pomeni večje nagrade, pomeni tudi višje zneske stav.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice