Habanero za obeležitev dneva svetega Patrika z igralnim avtomatom Rainbow Mania

Novice

2023-03-02

Benard Maumo

Ponovno je prišla praznična sezona svetega Patrika, ko je vse videti zeleno in zlato. In v počastitev smrti prvega zavetnika Irske, Habanera, je izšel Rainbow Mania! 

Habanero za obeležitev dneva svetega Patrika z igralnim avtomatom Rainbow Mania

Igrana na mreži 5 x 3, Rainbow Mania ponuja enake vesele vibracije, kot so dan sv. Patrika. Ta igralni avtomat omogoča igralcem najboljše spletne igralnice uživajte v nepozabni igralni izkušnji, izboljšani s fantastičnimi funkcijami. 

Kot je običajno pri Spletni igralni avtomati Habanero, je bila ta igra natančno zasnovana z mikavnim vizualnim slogom, ki ga navdihujejo risanke. Barve so žive in vse je očarljivo. 

Igralci lahko odkrijejo veliko zlata v simbolu Pot of Gold, ki lahko pristane na prvem ali petem kolutu. Ko se to zgodi, bodo igralci prejeli Expanding Wild na osrednjem kolutu. Če se nato simbol Pot of Gold pojavi na obeh kolutih, se bodo na vseh treh srednjih kolutih pojavile tri razširljive divje divjine.

Upoštevajte, da se Wilds lahko razširijo, da povečajo potencial plačilnih linij za ponujanje dobitkov v obe smeri. Seveda to poveča možnost ustvarjanja neverjetnih donosov.

Pomembno je omeniti tudi bonus brezplačnih vrtljajev v igralnem avtomatu. Igralci lahko izkusijo do impresivnih 133 bonus krogov.

Vesel sem ponovnega obiska Irske

Toni Karapetrov, vodja korporativnega komuniciranja pri Habanero, je svoje navdušenje nad novo igro podjetja izrazil z besedami: 

"Vedno z veseljem ponovno obiščemo Irsko in oboževalcem ponudimo še en hipnotičen naslov, ki se vrti okoli fascinantnega sveta mavric, škratov in skritih zakladov. Nova izdaja obljublja osupljivo izkušnjo z našo vrhunsko matematiko, ki poganja zanimiv zvok naslova. vizualni elementi. Komaj čakamo, da bodo igralci uživali v najnovejši izdaji in jo uporabili za izboljšanje svojih praznovanj dneva svetega Patrika."

Ta igra je pravi odraz dobaviteljevih nedavnih zgodb o uspehu. Leta 2022 je podjetje sklenilo posle s številnimi vrhunskimi evropskimi ponudniki in s tem naredilo pomemben korak v svojih širitvenih načrtih. Poleg tega je podjetje še naprej povečevalo izbor iger in utrdilo svoj položaj najboljšega ponudnika vsebine v industriji.

Zadnje novice

Red Tiger dodaja Megaways Engine NetEntovim Blood Suckers
2023-03-28

Red Tiger dodaja Megaways Engine NetEntovim Blood Suckers

Novice