Novice

November 7, 2019

Hit Rate Slots: kaj morate upoštevati

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Stopnja zadetkov je pomemben parameter za vsakega igralca. Ta članek želi osvetliti koncept stopnje zadetkov v spletnih igralnih avtomatih.

Hit Rate Slots: kaj morate upoštevati

Glede na stopnjo zadetkov v igralnih avtomatih

Stopnja zadetkov v igralnih avtomatih je verjetnost, da se igralec ustavi pri zmagovalni kombinaciji. Bolj preprost način je, da se bo igralni avtomat izplačal 50 odstotkov časa, če ima stopnjo zadetkov ali pogostost 50 odstotkov.

Vendar pa stopnja zadetkov ne določa, koliko lahko igralec zmaga. Reža ima lahko visoko stopnjo zadetkov, vendar na koncu plača vsoto, ki je manjša od igralčevega vložka, zlasti za zmage iz simbolov nižje vrednosti. Igralec tako ne bi smel izbrati igralnega mesta na podlagi stopnje zadetkov.

Volatilnost in stopnja zadetkov

Volatilnost je skoraj podobna stopnji zadetkov, vendar volatilnost kaže veliko več glede narave izplačil. Običajno imajo igralni avtomati z nizko volatilnostjo višje stopnje zadetkov z nizkimi izplačili za zadetke. Sloti z visoko volatilnostjo nagrajujejo igralce z veliko več, vendar imajo nizko stopnjo zadetkov.

Dobra ideja za maksimiranje zmagovalnih možnosti in zneska je najti igralni avtomat, ki lahko ponudi visoka izplačila in ima spodobno stopnjo zadetkov. Igralec se lahko odloči za igralni avtomat z nizko volatilnostjo, če je pripravljen tolerirati več ne-zmagovalnih vrtljajev in imeti možnost za velik dobitek.

Bonus Frekvenca

Stopnja bonusnih zadetkov je še en pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri igralcu, ki poskuša izboljšati svojo strategijo. Igralec mora ugotoviti pričakovano pogostost zadetka bonusa za igralni avtomat, ki ponuja bonus kroge. To je zato, ker lahko pogostost bonusa, za razliko od frekvence zadetkov, vpliva na igralčev znesek zmage.

Za večino igralnic imajo bonus krogi običajno veliko možnosti za večje zmage. To velja bolj, če pogostost bonusa vključuje brezplačne vrtljaje, ki imajo dodatne funkcije, kot so množitelji ali naloženi divji znaki. Različne spletne storitve lahko igralcu pomagajo določiti pogostost bonusa spletnih igralnih avtomatov.

Drugi dejavniki, ki jih je treba upoštevati pri izbiri slotov

Eden od drugih dejavnikov, ki jih je treba upoštevati, je minimalni vložek, ki je potreben za igranje. Proračun, ki ga ima igralec za igranje na igralnih avtomatih, lahko vpliva na odločitev. Zaradi udobja se lahko igralec odloči za reže, ki omogočajo prilagajanje števila aktivnih plačilnih linij.

Druga stvar je, da postane RTP. RTP je znesek denarja, ki ga igra sčasoma vrne igralcu. Informacije so običajno o pogojih igralnega mesta. Izbira slotov, ki imajo RTP, pomaga igralcu povečati svoje možnosti za dobiček na igralnem avtomatu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice