Novice

October 26, 2023

Iščite zlato v neukročenih ameriških planjavah v Wild Wild Bison

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Stakelogic, razvijalec spletnih igralniških iger s sedežem na Malti, je predstavil svoj najnovejši naslov z živalsko temo, Wild Wild Bison. Kot pove že ime, ta igralni avtomat popelje igralce na velike severnoameriške nižine, kjer najdejo bizone v njihovem naravnem okolju. Toda ko iščete veličastno žival, lahko dobite veliko z zlatimi kovanci.

Iščite zlato v neukročenih ameriških planjavah v Wild Wild Bison

Wild Wild Bison je poln veliko vznemirjenja in potenciala. Igralci lahko začnejo z 2.304 zmagovalnimi načini, preden se povečajo na 5.625, če pristaneta dva simbola divjega bizona. Igralci morajo pristati na simbole na sosednjih kolutih, da prejmejo izplačilo, pri čemer 9-A deluje kot simbol nizke vrednosti. Visoko plačani simboli so rjavi medved, črni medved, volk, puma in orel. 

Ko se prikažejo divji simboli, bodo zamenjali vse plačilne simbole na njihovi poti in igralcem pomagali ustvariti večja izplačila. Ti simboli lahko aktivirajo tudi funkcijo Wild Rush, zaradi česar se koluti 3-6 razširijo. Kovanci Bison z denarnimi vrednostmi se bodo pojavili in bodo takoj zbrani kot bonus.

Medtem pa bodite pozorni na Zlato mrzlico, ki deluje kot funkcija Wild Rush. Vendar pa je ta funkcija v igri opremljena z brezplačnimi vrtljaji in množitelji, ki še povečajo razburjenje pri spletne igralnice!

Stakelogic pravi, da se bo začetek funkcije združil s prvima dvema kolutoma, da bi ustvarili en multiplikatorski kolut. Nato bodo drugi koluti postali 20 posameznih kolutov s kovanci Bison. Vsako vrtenje bo vključevalo tudi kolut množitelja, ki bo prispeval vrednost med 1x in 10x vsem dobitkom, ki sledijo.

Gold Rush runda pri tem ponuja dodatno presenečenje spletni igralni avtomat. Med krogom se lahko pojavijo skrivnostni simboli z množiteljem do 5x, kar znatno poveča vrednost vseh kovancev Bison Coins na mreži. Na nekaterih lokacijah lahko igralci dostopajo do funkcije Buy Bonus, da povečajo svoje možnosti za odklepanje kroga brezplačnih vrtljajev in osvojitev do 10.000-kratnega vložka. 

Wild Wild Bison je edini dodatek Stakelogicu knjižnica iger v oktobru. Ta igra sledi uspešni izdaji Jonesova knjiga – Zlata knjiga, ki igričarje popelje na starodavno pustolovščino, polno nagrad. 

Pred izdajo Wild Wild Bison je Stakelogic napovedal a strateško partnerstvo z eno od vodilnih blagovnih znamk igralnic v Italiji. 

Jose Simon Kadala, vodja računa pri Stakelogic, je rekel:

"Režni avtomati na temo bizonov so vedno velika uspešnica pri občinstvu in Wild Wild Bison prinaša vznemirljiv nov preobrat v žanru. Funkcija Gold Rush ustvarja nekaj zelo privlačnega igranja in prepričani smo, da bo igralcem všeč. Lahko' Ne čakajmo, da vidimo, da bo Wild Wild Bison debitiral in da bodo igralci uživali v sprožanju teh funkcij in doseganju velikih zmag, ki jih igra lahko zagotovi."

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Priya Patel, ki izvira iz slikovitih pokrajin Nove Zelandije, je raziskovalni dinamo za poglobljenimi vpogledi OnlineCasinoRank. Njen natančen pristop k podatkom in trendom je spremenil način, kako igralci zaznavajo in krmarijo po pokrajini spletnih igralnic.

Send email
More posts by Priya Patel

Zadnje novice

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija
2023-11-24

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija

Novice