Igralci pokra Cash Mountain Challenge podjetja Microgaming

Novice

2019-09-11

Skoraj vsak, ki uživa v spletnih igrah na srečo, bo prepoznal ime Microgaming. To je podjetje, ki že vrsto let prispeva k spletnim igram na srečo. Sedaj svojo prisotnost ponovno pokažejo z izzivom Cash Mountain, ki bo zagotovo navdušil večino igralcev pokra.

Igralci pokra Cash Mountain Challenge podjetja Microgaming

Tiste, ki uživate v igranju spletnega pokra za denar, bo zagotovo zanimala priložnost, da v žep pospravite delež v višini 22.293 $, ki ga sestavljajo denar in nagrade. To je na voljo s strani Microgaming. Gre za drugo tovrstno promocijo, ki je promocija na lestvici vodilnih. To je nekaj, kar je dobro sprejeto.

Sprostitev informacij

Da bi pritegnili zanimanje, je Microgaming to ponudbo objavil prek sporočila za javnost. Začetek kampanje je bil predviden za 12. avgust. Tista spletna mesta, ki imajo partnerstvo z Microgamingom, naj bi bila uvodna platforma za ta nov izziv. To so spletna mesta, ki so del Microgaming Poker mreže.

Na ta način, navdušen poker igralci bodo seznanjeni z informacijami o tem dogodku. Podrobnosti so sestavljale tri tedenska tekmovanja. Potem bi tisti igralci, ki so se uvrstili med prvih pet, imeli možnost izbrati med prejemom 750 $. Ali paket dogodkov v živo ali paket vstopnic za spletne turnirje.

Dodatna možnost

Igralci, ki so sodelovali v izzivu Cash Mountain, bi dobili tudi priložnost za brezplačni turnir. Tisti, ki so se kvalificirali, so lahko sodelovali na dnevnem dogodku, ki je bil Run Bad Flip Freeroll. Nato bi deset najboljših najboljših v tem prejelo denarno nagrado v višini 50 dolarjev.

Dodatne spremembe, kot je ta, so pomembne, ko je izziv tako velik, kot je ta Cash Mountain. Za velike zmage je velika konkurenca. Vsaj igralci, ki ne dosežejo te ravni, lahko nadaljujejo in imajo še vedno nekaj priložnosti, da pridejo do majhne zmage.

Zahteve

Kot pri vsakem dogodku, ki ga vodi Microgaming, obstajajo posebne zahteve. Za ta poseben dogodek so nekatere zahteve vključevale, da je treba odigrati najmanj 2.5000 iger. To bi lahko storili z minimalnim vložkom, če bi se tako odločili. Vendar so bile točke podeljene v velikih korakih slepih.

Obstaja nekaj razlogov, zakaj je Microgaming navdušen nad zagotavljanjem tovrstnih izzivov. Menijo, da je to način, da pokažejo svojo hvaležnost z nagrajevanjem denarnih igralcev. Potem je to idealen način, da se podjetje promovira. Imajo sloves, da v spletne igre na srečo vedno prinesejo nekaj novega.

Microgaming izziva Cash igralce z Cash Mountain

Igralci Cash pokra so imeli priložnost sprejeti izziv, ki ga ponuja Microgaming s svojo promocijo Cash Mountain, ki je vključevala nekaj odličnih nagrad.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice