Novice

May 10, 2021

Igralec v spletni igralnici je osvojil nagrado v višini 1,7 milijona funtov

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ko igrate na spletna igralnica, obstaja velika verjetnost, da boste izgubili stavo, zahvaljujoč prednosti hiše. Toda to ni vedno res, kot v primeru gospoda Andyja Greena, ki je pred kratkim osvojil jackpot v višini 1,7 milijona funtov. Toda to je po treh letih stresne pravne bitke z Betfredom, da bi zahteval nagrado. Torej, kaj se je v resnici zgodilo v tem edinstvenem scenariju, ki bi lahko imel negativne posledice za stavnico? Preberite, če želite izvedeti!

Igralec v spletni igralnici je osvojil nagrado v višini 1,7 milijona funtov

Kje se je vse začelo

Vse se je začelo januarja 2018, ko je 53-letni igralec mobilne igralnice Andy Green dejal, da je dobil 1,7 milijona funtov z igro Betfred's Frankie Dettori's Magic Seven Blackjack. Vendar nagrade ni bilo, saj je Betfred trdil, da je prišlo do manjše "napake v programski opremi", in T & C stavnice pravijo, da lahko zadrži denar. No, kakšen slab izgovor!

Kot je bilo pričakovano, je Andy Green zadevo odpeljal na višje sodišče. Njegovi odvetniki so trdili, da njihova stranka ni dobila nobenega dokaza o omenjeni "napaki". Zanimivo je, da je spletna igralnica na račun gospoda Andyja pripisala 1.722.923,54 £, ki jih ni mogel dvigniti. Na srečo je Andy naredil posnetek zaslona dobitka, potem ko je dal več stav.

V novem obratu zgodbe je bil Betfred pripravljen plačati gospodu Greenu 30.000 £ "dobre volje", vendar pod pogojem, da nikoli več ne bo govoril o zgodbi. Ponudbo je zavrnil, nato pa jo je podjetje povečalo na 60.000 funtov. Kljub temu je ponudbo zavrnil. Aprila 2019 je g. Green odšel na višje sodišče, da bi tožil družbo za 2 milijona funtov, vključno z obrestmi za dobitke.

Čakanja je končno konec

Po dolgi in naporni sodni zadevi bo 54-letnemu igralcu iz Lincolnshirea končno teklo šampanjec. Višje sodišče je 7. aprila 2021 odločilo, da bo g. Green zdaj dobil svojo nagrado v višini 17 milijonov funtov plus obresti, potem ko je ugotovil, da eden od Betfredovih T & C, ki velja za ta primer, ne zajema zadevne okoliščine.

Po besedah Betfredovih odvetnikov stavnica ni bila dolžna izplačati dobitkov g. Greenu, potem ko je odkrila "pomanjkljivost" v igri, zaradi katere je izplačala znatne zneske, kot je bilo načrtovano. Trdili so, da je igralec trikrat osvojil nagrado za jackpot, medtem ko je igral igro, ki jo je zagotovil eden od njegovih tretjih partnerjev. Odvetniki so dodali, da jih je njihov dobavitelj obvestil o težavi in jim svetoval, naj zadržijo dobitke, pridobljene iz igre.

Vendar je gospa sodnica Foster razsodila v prid pritožniku, ko je dejala, da je besedilo klavzule T & C, na katero se je Betfred opiral, "neustrezno". Trdila je, da klavzula "ni pregledna" in da se družba nanjo v primeru ne more zanesti.

Presenetljivo je, da se Betfred ne bo pritožil na sodbo višjega sodišča. Kot da to ni dovolj, se je podjetje opravičilo gospodu Greenu, ker je zamujal z dobitkom. Kar zadeva zmagovalca, je izrazil svoje razočaranje nad podjetjem in pozval druge igralce, ki so jih zavajale stavne hiše, naj jih tožijo.

Kaj je naslednje za Betfred?

Očitno ta odločitev pomeni, da bo stavnica izgubila del svoje spletne baze strank. Ko iščejo popolno spletno mesto za igre na srečo, morajo igralci poskrbeti, da so njihovi dobitki zagotovljeni. Medtem ko lahko igralci hitro prepoznajo zaupanja vredno igralnico, če pogledajo predpise, to ni vedno tako, kot je pri Betfred. Zato vedno natančno preglejte T & C spletne igralnice in preberite številne ocene spletnih igralcev, preden se prijavite. Kar zadeva Betfred, lahko škoda traja kar nekaj časa, da se popravi. Stavite varno!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice