Izogibajte se tem neumnim mislim pri prvi stavi

Novice

2021-03-19

Spletne igralnice ne bi prišel ob boljšem času, še posebej, ko se kopenske igralnice spopadajo s pravili Covid-19. Toda ne glede na to, ali igrate v klasični igralnici ali spletni igralnici, je sprva nujen razvoj hladnih nog. To je zato, ker lahko bodisi osvojite ogromen znesek ali izgubite celotno banko. Torej, če želite uživati v nagradah, ne pozabite na ta vprašanja.

Izogibajte se tem neumnim mislim pri prvi stavi

Ali bom prejel nagrado, če zmagam?

Preden začnete igrati svojo prvo spletno igralniško igro, vedite, da igralnica na koncu zmaga, zahvaljujoč prednosti hiše. Vendar to ne pomeni, da ne morete ničesar osvojiti. Če dobro igrate svoje karte, lahko zmagate pogosteje, kot si lahko predstavljate.

Toda kot začetnik je normalno, da se počutite nekoliko pesimistično glede zmage. Obstaja nešteto zgodb o stavah, ki so jih lopovske igralnice ogoljufale s svojimi dobitki. Na srečo je to povsem nemogoče, če igrate v reguliranih spletnih igralnicah. Te igralnice zagotavljajo, da se vsak vaš dobitek izplača do zadnjega kovanca in pravočasno. Zato je regulacija igralnic ključnega pomena.

Ali bom izgubil denar?

Kot smo že omenili, je možnost izgube neizogiben scenarij pri igranju na srečo. Torej, da se zaščitite pred tem šokom, ugotovite najslabši možni scenarij in preverite, ali se mu lahko spopadete. Se bo svet nenadoma končal? Ali boste pravočasno plačali svoje hišne račune? Boste spali lačni?

Če menite, da so zgornji boleči scenariji možni, ne stavite. Preprosto pravilo je, da zastavite znesek, ki si ga lahko privoščite izgubiti. Prav tako igrajte za zabavo, namesto da bi od tega živeli. In kar je najpomembneje, vedno imejte denar in ga upravljajte profesionalno.

Katere igre naj igram?

Vrsta igre igrate, je neposredno sorazmerna s tem, ali se bo vaš bančni račun povečal ali zmanjšal. Preden sklenete svojo prvo stavo, se najprej vprašajte, ali želite igrati tvegano z velikimi dobitki ali če želite igrati z manjšimi zneski, vendar pogosto dobite.

Na primer, če želite igrati režo strojev, se naučite nekaj stvari o variaciji. Večina video slotov ima visoko, srednje ali nizko odstopanje. Igre z jackpotom, na primer, so izziv za zmago, a izid opravičuje čakanje. Igrate lahko tudi igre z stavami 1 dolar ali manj, ki zagotavljajo pogoste majhne zmage. Vendar pa lahko igre z nizko varianco hitro požrejo celoten bančni račun.

Ali naj naredim nekaj drugega?

Večina igralcev začetnikov se boji sprememb in poskusov nečesa novega. Čeprav to ni slaba ideja, lahko na koncu zamudite veliko časa. Pozabite na druge zabavne dejavnosti, preden naredite svojo prvo spletno igralniško stavo. Vaš um vas lahko na koncu prepriča, da pozabite na stavo.

Pametna poteza je, da naredite to stavo, razen če nimate trdnega razloga, da tega ne storite. Pozabite na vse te grde govorice o spletnih igrah na srečo. In če se počutite neprijetno, lahko najprej poskusite z eno samo stavo. Resnica je, da morda nikoli ne boste vedeli, kaj zamujate, dokler ne poskusite.

Kako bom porabil svoj dobitek?

V DNK vsakega resnega hazarderja je razmišljanje o tem, kako bo porabil svoj denar po tem okusnem dobitku jackpota. Čeprav je v redu sanjati veliko, bi morali začeti razmišljati o porabi nagrade, potem ko jo pridobite. Medtem pa vse svoje misli usmerite v pripravo popolne strategije iger na srečo. Brez tega in malo sreče ne boste počeli ničesar in sanjali o jackpotu.

Končne misli

Ste končno pripravljeni na svojo prvo stavo? Samo umiri se in razumno obravnavaj svoje strahove. To velja tudi za izkušene igralce. Glavna stvar je zabavati se. Če zmagate, obravnavajte to kot srečo ali bonus. Uživaj!

Zadnje novice

Najboljša dejstva o igrah na srečo, ki vas bodo presenetila
2023-03-21

Najboljša dejstva o igrah na srečo, ki vas bodo presenetila

Novice