Kaj je treba vedeti o komisiji za igre na srečo Kahnawake?

Novice

2021-03-21

Komisija za igre na srečo Kahnawake je bila ustanovljena leta 1996 po sprejetju zakona o igrah na srečo Kahnawake spletne igralnice in športne stavnice na ozemlju Mohawk v Kahnawakeu. Danes se bo ta članek osredotočil na vse, kar je treba vedeti o tem strogem regulatorju iger na srečo.

Kaj je treba vedeti o komisiji za igre na srečo Kahnawake?

Oblikovanje KGC

Kot rečeno, je bila ta komisija ustanovljena leta 1996. Vendar so bili do julija 1999 sprejeti predpisi Komisije za interaktivne igre na srečo. Kljub temu je upravni odbor KGC sestavljen iz največ treh članov, vsak z 2-letnim mandatom. Trenutni komisarji so Lori Jacobs, Melanie Mayo in Mark Jocks, ki je predsednik. Kot je bilo pričakovano, komisarjem pomaga skupina strokovnjakov, pooblaščeni agenti in notranje osebje.

Zakonitost Komisije

Zanimivo je, da kanadska vlada še nikoli ni izpodbijala zakonitosti KGC na sodišču. Svet Mohawk v Kahnawakeu vztrajno trdi, da ima polne pravice za ustanovitev katerega koli regulativnega organa za igre na srečo. Vendar pa je julija 2007 prišlo do majhnega zapleta, ko je bila Komisija tožena zaradi zavrnitve izdaje dovoljenja. Na srečo je višje sodišče v Quebecu odločilo v prid KGC.

Vrste licenc KGC

Eden od razlogov, zakaj večina ponudnikov spletnih iger na srečo izbere ta regulativni organ, je ta, da ponuja različne licence. To je lahko koristno za operaterja iger na srečo, ki ponuja več kot eno vrsto storitev iger na srečo.

Spodaj so glavne vrste licence KGC:

  • CPA (Pooblastilo ponudnika strank) – KGC izda to vrsto licence vsem svojim 20+ operativnim podjetjem. Veljavni imetnik te licence lahko ponuja storitve spletnih iger na srečo, kot so športne stavnice, igralnice in sobe za poker.

  • IGL (Interactive Gaming License) – Od leta 1999 ima to licenco samo Mohawk Internet Technologies.

  • IJA (Medjurisdikcijsko dovoljenje) – Ta licenca je na voljo samo pravni osebi z licenco za interaktivne igre na srečo iz druge jurisdikcije. Zadevno podjetje bi se moralo preseliti na ozemlje Mohawk v Kahnawakeu.

  • KPL (licenca za ključno osebo) – Izda se osebi, ki upravlja ali upravlja funkcije podjetja, ki ima CPA. Pomembno je omeniti, da Mohawk Internet Technologies (MIT) gosti vsa igralna spletna mesta, ki imajo licenco KGC. To kanadskim oblastem olajša fizični pregled objekta.

    Dovoljenja za fizične igre na srečo

    KGC je v zadnjem desetletju licenciral "teritorialne" igre na srečo. Komisija na primer izdaja licence sobam za poker od oktobra 2007. Vendar pa obstaja omejitev odobrenih družabnih klubov, ki lahko upravljajo sobo za poker. Trenutno je številka štiri. Vključujejo dvorano vitezov Columbus, Royal Canadian Legion, Kahnawake Marina in Moose Lodge.

Glede na to Komisija trenutno licencira le tri kopenske sobe za poker. To so Snake's Poker Club, Playground Poker Club in VIP Poker Enterprises. Kot običajno imajo prizorišča različne stopnje prefinjenosti.

Uradni logotip Kahnawake

Na vseh spletnih mestih za igre na srečo, ki jih licencira KGC, naj bi bil jasno prikazan uradni logotip Komisije. To je jasen znak, da je spletno mesto za igre na srečo varno in certificirano. Če želite izvedeti, ali KGC licencira določeno igralnico ali športno stavnico, se pomaknite na dno domače strani in kliknite logotip Komisije za igre na srečo Kahnawake. Tukaj boste videli tudi logotipe za druge operaterje licenciranja, ponudnike programske opreme in plačilne načine.

Reševanje sporov

Ozemlje Kahnawake se ponaša z odličnim dosežkom za učinkovito reševanje sporov med igralci in operaterji iger na srečo. Ta organ sodeluje z vsemi vpletenimi stranmi, da doseže pravočasno in pravično rešitev. Odvisno od primera lahko xthe Komisija dodeli uradnika s polnim delovnim časom, ki zadevo razišče in reši.

Igralci lahko pridejo do Komisije preko:

Zadnje novice

Najboljša dejstva o igrah na srečo, ki vas bodo presenetila
2023-03-21

Najboljša dejstva o igrah na srečo, ki vas bodo presenetila

Novice