Novice

November 7, 2019

Kaj morate vedeti o VIP in High Roller programih

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Če želite postati VIP igralec v igralnici, vam bodo ti nasveti dali nekaj vpogleda v to, kaj je to in kako to storiti, če je to za vas.

Kaj morate vedeti o VIP in High Roller programih

VIP programi in High Roller nagrade

Spletne igralnice ponujajo veliko različnih ugodnosti in spodbud. To počnejo, ker je to tako konkurenčna panoga. Vsaka od igralnic mora ponuditi nekaj, za kar meni, da je boljše od drugih. To morajo storiti tako za nove igralce kot za obstoječe igralce.

Nove igralce pogosto pritegnejo začetni bonusi, kot so bonusi dobrodošlice. Ampak spletne igralnice prav tako morajo ustvariti načine za zagotovitev, da njihovi obstoječi igralci ostanejo in da so redni vlagatelji. Nekateri igralci uporabljajo igralniško platformo le občasno, drugi pa so redni in so tisti, ki so razvrščeni kot zelo pomembni igralci.

Kako postati VIP igralec

Za postati VIP ali pogosto imenovano high roller, mora igralec najprej pregledati politike igralnice. To bo pogosto orisalo, kakšne so omejitve, da nekdo doseže status VIP. V večini primerov je to razmeroma visok znesek glede na vloge, ki jih naredi igralec.

Nekatere igralnice bodo VIP osebe ocenile tudi glede njihovih stav in iger, ki jih igrajo. Na primer, obstajajo nekateri igralni avtomati, za katere velja, da so igralni avtomati z visokimi igralci, kar pomeni, da je minimalni razpon stav lahko visok. Enako velja za namizne igre, obstaja nekaj iger, ki so rezervirane za high rollers.

Prednosti postati VIP igralec

Igralnice, ki imajo VIP programe, imajo nekaj mamljivih ponudb za tiste igralce, ki spadajo v to kategorijo. Na primer, lahko ponudijo nekatere ekskluzivne bonuse za depozit, kot je bonus za primerjavo. Druga ponudba so lahko ekskluzivne igre za VIP ali promocije, ki so na voljo samo njim.

Igralci, ki postanejo VIP igralci, bodo izkoristili prednosti katerega koli VIP programa. Nekateri morda ponujajo vračilo gotovine svojim VIP igralcem, kar lahko pomeni, da bo igralnica ponudila določen odstotek denarja nazaj na njihov račun za igro, odvisno od tega, koliko stav je igralec naredil v določenem času.

Iskanje najboljših VIP programov

Prvi pristop, ki ga je treba sprejeti, je, da mora novi igralec v platformi spletne igralnice pregledati pravilnike in jih nato primerjati z drugimi spletnimi igralnicami, ki jih privlačijo. To lahko storite, preden postanete član spletnega mesta.

Odločiti se je treba, ali si igralec lahko privošči, da postane VIP ali a visoki valj. Vsakdo si ne more privoščiti števila depozitov in zneska, potrebnega za dosego tega statusa. To je treba pretehtati glede na ponujene spodbude.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice