Kaj ponujajo namizni in mobilni igralni avtomati

Novice

2019-09-11

Eddy Cheung

Spletne igralne igre so bile sprva na voljo za računalnike v naložljivih preddverjih. Nato so prišle namizne igralne igre, ki so se pretakale z uporabo flash tehnologije, ki ni zahtevala prenosa. Končno lahko igralci zdaj igrajo svoje najljubše igralne avtomate iz svojih mobilnih naprav. Omeniti velja, da obe vrsti iger izgledata in se počutita drugače.

Kaj ponujajo namizni in mobilni igralni avtomati

Večina ljubiteljev igralnih avtomatov bi želela vedeti, katera igra igralnih avtomatov, mobilna ali namizna, je boljša od druge? No, ni napačnega ali pravega odgovora, kar se tiče bitke med namiznimi in mobilnimi režami. Kdor bere ta članek, bo nedvomno cenil, da ima vsaka možnost iger svoje posebne prednosti in slabosti.

Namizni vs mobilni igralni avtomati

Igralci igralnih avtomatov že leta igrajo igralne avtomate iz svojih računalnikov. Namizne igre so še posebej privlačne za mnoge, ker so polne na tisoče različic slotov. Zahvaljujoč napredku v tehnologiji, ventilatorju rež ni treba skrbeti za vidike, kot so zrušitve aplikacij, počasen čas nalaganja ali pregrevanje naprave.

Mobilno igranje iger je bilo v preteklosti povezano z več operativnimi omejitvami, od katerih je večina zdaj odpravljena. To pomeni, da imajo igralci mobilnih iger na voljo najboljše iz obeh svetov, v smislu uživanja v široki paleti iger in priročnega igranja iger. Še bolje, mobilne igre so ponavadi veliko bolj diskretne.

Razlike v igri

Poleg razlik v uporabljenih pripomočkih obstajajo subtilne razlike, ko gre za igranje namiznih in mobilnih rež. Obstaja tudi nekaj temeljnih podobnosti pri igranju iger na avtomatih. Igranje na računalniku ali mobilnem telefonu je v večini pogledov podobno, razen glede na velikost zaslona.

Poleg igralnih dejanj se igralce mobilnih igralnih avtomatov spodbuja, da zagotovijo, da je njihov pametni telefon popolnoma napolnjen. To ne bi bilo skrb pri igranju na namizju. Tudi mobilni igralci, ki uporabljajo mobilne podatke, bi morali biti previdni glede možnosti, da bi imeli nepričakovane račune. Razlike v velikostih zaslona so lahko različne, vendar je grafika izjemna.

Priljubljene igralne igre: mobilne in namizne

Nekatere funkcije naredijo igre izstopajoče, druge pa škodijo ugledu igre. Časi nalaganja so na primer še posebej zanimivi za vse igralce na igralnih avtomatih. Glede na čas nalaganja lahko igralci slotov na svojih dlančnikih preizkusijo bodisi Book of Dead, Starburst ali Vikings Go Berzerk.

Za igralce, ki imajo raje izkušnjo igranja na namizju, ali tiste, ki bi izkoristili priložnost, da uživajo v najboljšem iz mobilnega in namiznega računalnika, jih čaka veliko možnosti. Če pogledamo ocene drugih igralcev na igralnih avtomatih, se te tri namizne igralne avtomate, Jammin' Jars, Bonanza in Mega Moolah Slots, izredno dobro merijo.

Zadnje novice

Ali lahko spletne igralnice suspendirajo igralce zaradi prevelikih zmag?
2023-10-01

Ali lahko spletne igralnice suspendirajo igralce zaradi prevelikih zmag?

Novice