Kako AI spreminja izkušnjo igralcev v spletnih igralnicah

Novice

2022-04-23

Benard Maumo

Verjetno ste na tak ali drugačen način sodelovali z AI, vključno z najboljše spletne igralnice. AI je v bistvu uporaba strojnega učenja za pomoč uporabnikom. Zbira podatke in vedenje uporabnikov ter jih uporablja za zagotavljanje natančnih predlogov v prihodnosti. 

Kako AI spreminja izkušnjo igralcev v spletnih igralnicah

To lahko izboljša vašo izkušnjo na AI spletne igralnice bolj zabavno in priročno za igralce. Torej, v tej objavi boste izvedeli, zakaj je umetna inteligenca ključnega pomena za prihodnost spletnih iger.

Preprečite goljufanje v spletnih igralnicah

Če se odločite igrajte igralnice na spletu, potem pa popolnoma pozabite na goljufanje. To je zato, ker so spletna mesta za igre na srečo zasnovana tako, da zmanjšajo goljufanje na skoraj nič. Poleg uporabe RNG za določanje rezultatov te igralnice uporabljajo tudi AI za preprečevanje goljufa.

Tukaj je stvar; nekateri igralci uporabljajo programsko opremo za izračun verjetnosti ali AI bote, da premagajo prednost hiše (čeprav nemogoče). V tem primeru bi igralnica uporabila umetno inteligenco za sledenje vašega vzorca stav in ugotavljanje morebitnih neskladij. To ne koristi le spletni igralnici, temveč tudi drugim igralcem, ki bi postali žrtev goljufov.

Bolj zadovoljivi sistemi za podporo strankam

Vsi igralci se srečujejo s težavami na spletnem mestu za igre na srečo. Brez promocijske kode na primer ne morete zahtevati igralniškega bonusa. Še bolj pogoste so zamude pri plačilih, predvsem ob praznikih in vikendih. Ne glede na situacijo si vsi igralci želijo hitro in profesionalno rešitev.

Spletne igralnice to dejstvo precej dobro poznajo in uvedba umetne inteligence je samo naredila podporo bolj odzivno in zadovoljivo. Verjetno boste na primer vključili klepetalnika z umetno inteligenco in dobili odgovore na osnovna vprašanja v zvezi s prijavo in promocijami. Upoštevajte pa, da AI samo pohvali človeško podporo. Zato se za več tehničnih težav, kot so zamude pri plačilih, obrnite na človeško pomoč po telefonu ali e-pošti. 

Učinkovito zaženite sisteme bonusov

Spletne igralnice sprejemajo nove igralce z nepremagljivimi bonusi, kot so brezplačni vrtljaji in bonus denar. Da bi igralci hrepeneli po več, ta spletna mesta za igre na srečo izvajajo programe zvestobe. Na primer, igralnica lahko igralcem z visokimi igralci ponudi VIP obravnavo in tedensko vračilo denarja. Vendar pa se lahko igralnici zdi težko identificirati igralce za posebne bonuse z naraščajočim številom zvestih igralcev.

Toda z umetno inteligenco, ki je zdaj na pregibu, je vpis v program zvestobe preprost. Sistem AI bo samodejno identificiral kvalificirane igralce in jim poslal potrditveno sporočilo. Prav tako se bo igralnica močno zanašala na umetno inteligenco pri prepoznavanju igralcev, ki kršijo pogoje bonusa. Na primer, lahko izključite iz promocije, če zastavite en cent več od največje stave. 

Prepoznajte odvisnike od iger na srečo

Težave z igrami na srečo so danes resna težava, zlasti pri spletnih mestih za igre na srečo, ki so oddaljena le en dotik zaslona. Iz tega razloga igralnice uporabljajo različne mehanizme za preprečevanje odvisnosti od iger na srečo med svojimi igralci. To vključuje sestavljanje seznama igralcev, ki izgubijo več kot določen znesek na dan, ali tistih, ki preživijo veliko ur v igralnici. 

Vendar pa lahko naraščajoče število prijav oteži iskanje odvisnikov od iger. Tako operaterji igralnic uporabljajo tehnologijo umetne inteligence za spremljanje obnašanja igralcev in izsleditev odvisnikov od iger na srečo. Vaš račun bo takoj blokiran, če igralnica sumi, da igrate več, kot bi smeli.

Izbrišite neposlušne igralce

Ali ste vedeli, da vas lahko igralnica suspendira, ker ste nesramni do drugih igralcev ali osebja? Spletne igralnice imajo strog kodeks ravnanja, ki se ga morajo igralci ves čas držati. To še posebej velja pri igranju igralniških iger v živo, kjer se morajo igralci obnašati v sobi za delitev v živo.

Glede na to, igralnica uporablja AI za odkrivanje in suspendiranje ustrahovalcev. Na primer, v sistemu za klepet v živo ne morete uporabljati žaljivih ali nemoralnih besed. Poleg tega večina igralnic igralcem ne dovoljuje izmenjave stikov, stavnih sistemov in osebnih naslovov. Tako ustvarijo veliko bazo ključnih besed, ki jo sistem AI uporablja za označevanje teh igralcev. 

Bolj priročna prijava in izbira iger

V hitrem svetu spletnih iger na srečo šteje vsaka minuta. Posledično večina igralcev v igralnicah sovraži zagotavljanje svojih podatkov za prijavo vsakič, ko želijo igrati. Na srečo teh igralcev spletne igralnice uporabljajo napredno strojno učenje za varno shranjevanje vaših podatkov za prijavo in zagotavljanje predlogov, kadar koli želite dostopati do spletnega mesta.

Poleg tega spletna mesta za igre na srečo uporabljajo AI za ustvarjanje predlogov iger na domači strani. Seveda to temelji na igralčevi zgodovini iger. Če želite igrati Book ali Dead and Cleopatra, boste na primer videli številne igralne avtomate z egipčansko tematiko. Zaradi tega je izbira podobnih naslovov precej brezhibna.

Zaključek

Napredne zmogljivosti AI zagotovo spreminjajo svet spletnih iger na bolje. Zaradi te tehnologije je delovanje spletnega mesta zelo učinkovito in varnejše kot kdaj koli prej. Vendar ne pozabite, AI nikoli ne more nadomestiti človeške inteligence. Zato raje dvakrat premislite, če ste mislili, da bo človeška podpora v najboljših spletnih igralnicah šla kamor koli.

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice