Novice

November 21, 2022

Kako do boljših možnosti za zmago v spletnih igralnicah?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Priljubljenost spletnih igralnic vsak dan skokovito narašča; v primerjavi s fizičnimi igralnicami imajo uporabniki raje spletne igralnice, saj so za uporabnike veliko bolj priročne, zaradi česar so bolj prijetne. Poleg tega je uvedba kriptovalute naredila spletne igre na srečo bolj varne kot kdaj koli prej, kar pomeni, da so transakcije varne in bo identiteta uporabnika ostala skrivnost. 

Kako do boljših možnosti za zmago v spletnih igralnicah?

Če se trudite zmagati v spletni igralnici ali ste začetnik, nadaljujte z branjem. V tem priročniku vam bomo povedali več načinov za boljše možnosti za zmago v spletnih igralnicah. Morda ne boste zmagali takoj, a če boste ohranili vse informacije, o katerih bomo razpravljali v tem vodniku, boste imeli vsaj boljše možnosti za zmago. Ne pozabite, da ni nobenega zagotovila, da vam bo uspelo; to so samo nasveti, ki smo se jih naučili iz dolgoletnih izkušenj v spletnih igralnicah za boljše možnosti za zmago.

Zdaj pa se poglobimo naravnost v korake, s katerimi boste postali boljši igralec. 

Izbira vaše spletne igralniške igre

Prvi korak je, da izberite svojo spletno igralniško igro previdno; če ne, potem ne boste mogli doseči najboljšega, če boste izbrali preveč iger. Namesto tega izberite eno, dve ali največ tri igralniške igre in se v njih izkazali v svojih veščinah. Če se boste izkazali v eni ali dveh spletnih igralniških igrah, boste nedvomno lahko razumeli pravila in strategije igre, kar pomeni boljše možnosti za zmago.

To ne pomeni, da boste morali omejiti svoje igre; seveda lahko igrate tudi različne igre, vendar pravim samo, da se boste izkazali v dveh ali največ treh igrah, saj boste tako imeli boljše možnosti za zmago.

Zdaj pa nadaljujte z branjem, če želite še naprej povečevati svoje možnosti za dobitek, saj smo šele na začetku. 

Igralniške igre, ki zagotavljajo nizko prednost

Če že imate izkušnje z igranjem iger na srečo v spletnih igralnicah, potem morda veste, kaj pomeni low house edge, če pa ste začetnik, potem vam ni treba skrbeti, saj ima vsaka spletna igralnica house edge. Da preprosto razumeti hišni rob, recimo, da je to prednost igralnice pred hazarderji glede statistike.

Torej, kaj storiti, če je prednost hiše naklonjena igralnicam? Preprosto je, poiščite igre, ki zagotavljajo nizko prednost hiše za vsako stavo. S tem lahko obrnete ploščo in obdržite svoje stave v svojo korist. Najboljši način je torej, da izberete igre z najnižjo prednostjo hiše in v njih obvladate svoje sposobnosti, saj boste tako povečali svoje možnosti za zmago.

Katero igro igrati

Torej, potem ko sem razložil dve najpomembnejši možnosti za povečanje vaših kvot, vam bom zdaj povedal, katere igre lahko povečajo vaše možnosti za zmago. Z dolgoletnimi izkušnjami je prišlo do ugotovitve, da sta najboljši igri za povečanje možnosti za zmago ruleta in blackjack.

Pri igranju rulete je stava na določene barve, soda ali liha polja ali sektorje koles strategija z visokimi kvotami. Odvisno od prednosti hiše so možnosti za dobitek blackjacka pri igranju v spletni igralnici približno 50 %. 

Torej, če igrate katero od teh iger, nikoli ne stavite več, kot si lahko privoščite izgubiti, saj so kvote visoke, vendar še vedno ni nobenega jamstva. Pri blackjacku so izkušnje nujne, saj blackjack zahteva spretnosti in strategije zmagati. Zato najprej izpopolnite svoje sposobnosti in si omislite nekaj strategij za povečanje možnosti za zmago.

Kako zgraditi ustrezne strategije za igralne avtomate in druge igre

Sposobnost ustvarjanja ustreznih strategij lahko najbolj poveča vaše možnosti za zmago. Najprej se morate naučiti osnovnih pravil igre, ki jo želite igrati, in ugotoviti kvote s preverjanjem roba hiše. Po tem morate postaviti nekaj meja, kako boste stavili na določeno igro. Ta del je bistvenega pomena, ker če ne postavite omejitve, morda ne boste mogli kar najbolje izkoristiti.

Kdaj igranje v spletni igralnici, lahko uporabite progresivno strategijo, da spremenite znesek svoje stave glede na to, kako uspešni ste v določenem krogu. Lahko bi na primer začeli z najmanjšim zneskom in ga postopoma povečevali, saj je to najboljši način igranja.

S to metodo ne bo znatnih nizov porazov ali zmag, ker ima vsaka igra določeno stopnjo nepredvidljivosti. Zato je ključnega pomena, da svoje dejavnosti izvedete v pravem trenutku.

A vseeno, če ste pripravljeni visoko staviti, potem je najboljša strategija, da počakate in glede na okoliščine naredite veliko stavo. 

Druga stvar, ki jo morate imeti v mislih, je, da se naučite različnih strategij. Lahko razvijete svoje lastne strategije, če lahko to pomaga povečati vaše možnosti za zmago, ali pa uporabite strategijo, ki je že na voljo. Kljub temu, ker so odprti, bo večina ljudi vedela zanje, tako da, če želite biti edinstveni in drugačni, lahko ustvarite svoje lastne strategije.

Kako upravljati svoj bankroll

Najbolje bi bilo, če bi se osredotočili na upravljanje svojega bankrolla, saj je to ena najpomembnejših stvari, ki jih morate narediti kot hazarder. Ko začnete, odigrajte nekaj iger, da upravljate svoj bankroll, in če nameravate nizko staviti, lahko upravljanje vašega bankrolla poveča vaše možnosti za zmago. Z upravljanjem svojega denarja boste lahko bolj uživali v igrah. 

Toda kako pravilno upravljati svoj bankroll? Preprosto je, samo nastavite začetni denarni znesek, pri tem pa upoštevajte svoje finančno stanje in nikoli ne smete pomisliti, da bi porabili več, kot si lahko privoščite, saj lahko to zmede vaše upravljanje denarja. 

Ko nastavite svoj bankroll, začnite igrati z boljšimi kvotami in ustvarite enoto za stave, ki bo določala vaše zneske vložkov.

Možnost spletnega bančništva v igralnicah je najboljši način za spremljanje vašega denarja. Tako boste morda lahko nastavili dnevne, tedenske in mesečne omejitve depozitov. Če ne veste, kako pravilno upravljati s svojimi sredstvi, bo omejitev depozita najboljša možnost za vas.

Kaj storiti po izgubi?

Kaj storiti po porazu je bila najpomembnejša skrb in težava med hazarderji. Mnogi igralci na srečo se po izgubljeni igri pogosto zanesejo in poskušajo pridobiti izgubljeno s še višjimi stavami. 

Vedno se lahko učiš iz napak drugih. Torej, kar morate imeti v mislih, je, da se lahko zgodi, da vam v spletni igralnici ne gre dobro. Tudi če izgubljate igre od začetka, naj vas to ne premami. Če se osredotočite na svoje izgube, boste izgubili več.

Če se kdaj znajdete v tej situaciji, nikoli ne smete izgubiti glave. V tistem trenutku lahko pomislite na vse ali nič, vendar te misli nikoli ne bi smeli uresničiti. Moral bi vedeti, kdaj odnehati; zato sem razložil upravljanje vašega denarja. Če ste izgubili vsoto denarja, ki ste si jo lahko privoščili, potem vam ni treba hiteti; lahko si vzamete nekaj odmorov in naslednji dan začnete znova.

Nikoli ne dovolite, da vaša čustva nadzorujejo igro. Takoj ko je vaša meja izgub dosežena, zapustite igro. Če ne boste lovili svojih izgub, boste imeli boljše možnosti za zmago, saj boste zapravili denar za povrnitev že izgubljenega.

Nazaj na tečaje igralcev (RTP)

Najbolje bi bilo, če bi raziskali Stopnje RTP za boljše možnosti za zmago igra v spletni igralnici. Spletni igralni avtomati imajo običajno RTP od 93 % do 97 % in poiskati morate enega z najvišjo.

Višji odstotek RTP pomeni večjo verjetnost uspeha. Ključnega pomena je vedeti, da so te statistike hipotetične in ne morejo napovedati vaših možnosti za zmago na kateri koli seji. Če pa čez čas odigrate dovolj krogov, boste sčasoma doživeli razmerje zmag in porazov, ki bo večje od stopnje RTP.

Kdaj si vzeti odmor?

Redni odmori med igranjem v spletni igralnici so koristni za vaš uspeh, ne glede na to, kako dobro igrate. Med igranjem iger, ki od vas zahtevajo, da ves čas presojate, je ključnega pomena, da ohranite zbranost. 

Predstavljajte si to kot odmor med opravljanjem kakršnega koli napornega dela ali počitek telesa, ko ste utrujeni. Če mislite, da vam bodo odmori uničili koncentracijo, se motite, saj je odmor bistvenega pomena in vam lahko pomaga, da se bolj osredotočite na naslednjo igro, saj se boste počutili sveže.

Ker boste določili omejitev, koliko lahko stavite na dan, morate določiti tudi omejitev, koliko boste igrali na dan in koliko odmorov si boste vzeli, da ostanete sveži.

Ne bodi požrešen

Mnogi igralci ob zmagi postanejo pohlepni in stavijo več kot običajno; na ta način bi lahko na koncu izgubili, kar so že osvojili. Najbolje bi bilo, da zmaga nikoli ne pride čez glavo. Ko boste zmagovali, se boste počutili odlično, vendar morate tudi omejiti, koliko želite zmagati v enem dnevu. Če postanete preveč pohlepni, lahko na koncu izgubite vse, kar ste pridobili.

Torej, če želite imeti boljše možnosti za zmago, morate vedeti, kdaj odnehati.

Uporabite brezplačne bonuse

Za nagrado vse spletne igralnice ponujajo igralcem privlačne bonuse. Te bonuse je mogoče uporabiti za igranje več iger v spletni igralnici in jih igrati dlje. Obstaja veliko vrst bonusov, ki jih igralnice nudijo svojim strankam, kot so bonusi ob prijavi, bonusi za depozite, bonusi brez depozitov, bonusi dobrodošlice, bonusi za napotitev in brezplačni bonusi.

Zdaj pa se pogovorimo o teh bonusih.

Prijavni bonusi:

Ko se prijavite v novo spletno igralnico, boste prejeli bonus za prijavo.

Depozitni bonusi:

Spletna stran daje igralcem dodaten brezplačen denar poleg zneska pologa, kadarkoli položijo najmanjši znesek, ki ga zahteva spletna igralnica.

Bonusi brez pologa:

Nekatere spletne igralnice svojim strankam nudijo dodatno dobroimetje v obliki bonusov brez pologa.

Bonusi dobrodošlice:

Kadar koli nov igralec začne igrati v spletni igralnici, prejme brezplačne kredite kot bonus dobrodošlice.

Bonusi za priporočila:

Dobili boste brezplačen kredit, če vaši prijatelji sprejmejo vašo prošnjo za pridružitev spletni igralnici in se prijavijo.

Brezplačni bonusi:

Morda boste prejeli brezplačne bonuse v obliki brezplačnih vrtljajev ali dodatnih krogov.

Če uporabljate te bonuse, ki jih zagotavlja igralnica, lahko še bolje upravljate s svojim bankrollom, kar pomeni, da bi lahko dlje, kar vam daje boljše možnosti za zmago.

Izberite pravo spletno igralnico

Če želite izbrati pravo spletno igralnico, začnete z branjem mnenj strank, v katerih so morda delile svoje izkušnje v igralnici. Torej, po ogledu mnenj boste vedeli, ali lahko igrate v tej igralnici ali ne.

Bistven dejavnik pri izbiri spletne igralnice je licenca igralnice. Preden se lahko štejejo za ugledne, morajo spletne igralnice upoštevati stroge zahteve, pravila in standarde. Če se ne zavedate, kakšna je odgovornost spletne igralnice, potem morate upoštevati, da morajo licenčne spletne igralnice upoštevati vrsto smernic in politik za zaščito zasebnosti in varnosti osebnih podatkov svojih strank.

Povzetek

Ko preberete ta vodnik, lahko do določene mere povečate svoje možnosti za zmago, saj vsebina tega vodnika vključuje leta rezultatov. Ključna točka, ki si jo morate zapomniti, je, da pri igrah na srečo ni nič zagotovljenega. Na neki točki boste morali tvegati. Vendar bi bilo bolje, če bi to priložnost izkoristili, ko bi vedeli, da so vam možnosti naklonjene. Ohranjanje kvot v vašo korist je edina stvar, ki jo lahko storite, da postanete boljši pri igrah na srečo in v tem uživate v največji možni meri.

Ker ni nobenega zagotovila, da boste zmagali v vsakem krogu, ne dovolite, da bi vas ta misel premagala, saj bo to zmanjšalo vaše možnosti za zmago.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice