Novice

March 23, 2021

Kako igralnice prevarejo igralce, da zapravijo več denarja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Verjetno se vam je to zgodilo. Svojo najljubšo igralnico obiščete za igro ali dve. Nekaj ur kasneje ne veste, kaj se je zgodilo z vašim denarjem. Kako pa igralnice prepričajo igralce, da porabijo svoj težko prisluženi denar? Preprost odgovor je, da je vse v igralnici zasnovano tako, da manipulira z vašimi odločitvami v njihovo korist. Torej, nadaljujte z branjem, da boste videli nekaj zapletenih, a preprostih načinov, kako vas vaša najljubša igralnica prisili, da porabite več.

Kako igralnice prevarejo igralce, da zapravijo več denarja

Trik #1. Naokoli ni ure

V kateri koli igralniški nastavitvi je velika verjetnost, da nikoli ne boste videli ure. To je zato, ker operater igralnice želi, da napačno razporedite svoj čas. Brez časovnika ne boste vedeli, koliko ur ste igrali. Zato boste še naprej uživali in poskušali srečo. Na srečo lahko na telefonu ali uri nastavite časovnik, da spremljate čas igre.

Trik #2. Ponujajo nagrade za zvestobo

Večina igralnic se bo pretvarjala, da vas blažijo pred izgubami, tako da ponujajo programe zvestobe. Na primer, lahko se vpišete v program za vračilo denarja, v katerem boste za vsako izgubljeno stavo zaslužili točke. Če zberete dovolj točk, ste morda upravičeni do brezplačnega obroka. Toda vedno prinesite s seboj svoj kalkulator, ker lahko izgubite 500 $ in si prislužite skupno 50 $.

Trik #3. Bonus in brezplačni vrtljaji

Poleg vračila denarja igralnice, še bolj igralne strani, izvajajo privlačne promocije za druge različice iger. Če ste a poker igralec, lahko vzamete a bonus ker sem se le prijel za mizo. Lahko osvojite nagrado za zadetek ravne flush ali štiri vrste. Še vedno na pokru, vam bodo nekatere sobe omogočile brezplačen vstop na turnir za določeno število ur v tednu ali mesecu. Vendar ne pozabite, da več kot igrate, več zmaga igralnica.

Trik #4. Oglasi za velike progresivne jackpot

Nič ne more razbiti srca navdušenega stava od navdušenja kot velik progresivni jackpot. Igralnica bo oglaševala jackpote na igralnih avtomatih, ki ponujajo milijone dolarjev. Toda tukaj je trik; igralnica razume, da če vas prepričajo, da se vrtite, obstaja velika verjetnost, da boste vrteli, dokler se vaš bankroll ne izprazni. Preden se tega zavete, ste izgubili 200 $ v lovu za namigovajočim jackpotom.

Trik #5. Osvojite avtomobilske video igralne avtomate

Iz neznanega razloga se igralci ne morejo upreti priložnosti, da bi kupili čisto nov avto. Toda po pričakovanjih je avto vezan na igranje določene igralniške igre. Pripravili bodo čudovito zgodbo, ki vas bo prepričala, da je zmaga v avtomobilu mogoča, če stavite tolikokrat in si prislužite vstopne točke. Na žalost so možnosti za nastop v končnem žrebu zelo majhne, glede na to, da na istem turnirju sodeluje na milijone igralcev.

Trik #6. Igrajte z žetoni in ne s pravim denarjem

Ta je prevladujoča, če se igrate blackjack oz Texas Hold'em v vaši najljubši kopenski igralnici. Dobili boste nekaj pisanih diskov, ki predstavljajo dejanski denar. Zakaj? Veliko lažje je delati na polno z žetoni kot s pravim denarjem. Tudi izgube žetonov niso tako velike. Poleg tega večina igralnic omogoča igralcem financiranje kartice, ki se uporablja za igranje digitalnih iger. Na splošno zagotavljajo, da pri igrah na srečo ne vidite pravega denarja.

Zaključek

Igralnice so mojstri, da vas zavedejo, da porabite veliko denarja. Toda zdaj, ko poznate nekaj njihovih trikov, lahko vedno ostanete korak naprej s svojim denarnim računom. Če pravilno načrtujete svoje igranje, je enostavno imeti omejitve izgub, zmag in časovne omejitve. Skratka, igra bi morala biti pod vašimi pogoji in ne njihovimi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice