Novice

June 6, 2022

Kako igrati Dragon Poker [Vodnik za začetnike]

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Tam je bilo razcvet iger pokra z azijsko tematiko v zadnjem času. Medtem ko so nekateri izzvali mešane občutke, so drugi všeč Dragon Poker Texas Hold'em so bili v večini krajev toplo sprejeti. Torej, če želite igrati legendarni Dragon Poker najboljše spletne igralnice, preberi objavo do konca. Naučili se boste vsega, od krovov in pravil do stranskih stav in strategij.

Kako igrati Dragon Poker [Vodnik za začetnike]

Kaj je Dragon Poker?

Ali poznate izmišljeno igro pokra v Mali ustvarjalec mitov knjiga Roberta Asprina? Da, to je Dragon Poker za vas. Vendar pa bo to vodilo omenilo nekaj različice v tej knjigi in razpravljalo o dejanski igralniški igri. 

Dragon Poker je absurdno zapletena različica pokra. Po eni strani ohranja enaka osnovna pravila kot klasični stud poker. Na drugi strani imajo obrazne karte in barve različna imena. Ta igra ima tudi popolnoma novo dimenzijo, zahvaljujoč Pogojni modifikatorji. Ta funkcija omogoča igralcem, da spremenijo pravila igre glede na položaj stola, število igralcev itd.

Na žalost Asprinova knjiga ne pove veliko o tej različici pokra. A kljub temu to oboževalcem in razvijalcem iger ni preprečilo, da bi oblikovali svoja pravila. 

Dragon Poker krovi in imena kart

V prvi vrsti Dragon Poker uporablja standard 52 kompletov kart. Druga podobnost s stud pokerom so barve kart, vključno z diamanti, srčki, piki in palicami. Tako kot asi v tradicionalni igri pokra je lahko karta, ki predstavlja to nominalno vrednost, najnižja ali najvišja.

Toda tu se podobnosti končajo. Krov ima 7 kart zmajev, 7 kart feniksa, 8 kart tigrov, 9 kart panda in 10 kart opice. Poleg tega boste našli 12 kartic zajca. Od 7 kart zmajev so 3 ognjeni zmaji, 3 vodni zmaji in 1 zlati zmaj, prav tako divji. Glede na plačilno tabelo imata Ognjeni in Vodni zmaji enako vrednost.

Kako igrati Dragon Poker

Ali veste, zakaj se Dragon Poker včasih imenuje Dragon Poker Texas Hold'em? No, Dragon Poker in Texas Hold'em imata nekoliko podobna pravila igranja. Torej, če ste mojster v igranju Texas Hold'ema, ne boste imeli težav pri začetku igranja Dragon Pokra. 

S tem v mislih se igra začne, ko delilec podeli 3 karte igralcem in enako število kar same sebi. Nato se lahko igralci odločijo za odpoklic ali dvig. Toda za razliko od Texas Hold'ema, kjer je povišanje dvakrat večje od ante stave, je v tem primeru enako ante stavi. 

Zdaj delilec in igralec pokažeta svoje karte, da spoznata zmagovalne roke. V tej igri je najvišja vrednost igre tri vrste, sledita pa par in ena. Ne pozabite, da je zmaj karta najvišje vrednosti, zajec pa najnižja.

Medtem ustvarjanje boljše kombinacije od delivčeve daje igralcem enakomerno izplačilo za stavo ante in stavo za dvig ali igranje. Če delilec ustvari boljšo kombinacijo, izgubite stavo in začne se nov krog.

Dragon Poker Bonus igre

Igralci Dragon Pokra lahko poleg glavne stave položijo tudi dve stranski stavi. Najprej lahko igrate izbirno igro 3 Cards Bonus. Tukaj vam pristanek 3 zmajevih kart daje impresivno izplačilo 40:1, pri čemer imajo 3 karte Phoenix izplačilo 30:1. Dobite lahko tudi izplačilo 15:1 na 3 kartice Tiger. 

Poleg tega imata dve karti na karticah Dragon, Phoenix in Tiger izplačila 4:1, 2:1 oziroma 2:1. Upoštevajte, da ta stava vključuje samo karte Dragon, Phoenix in Tiger. Vendar, če dobite enolično trojko na vseh kartah, dobite izplačilo 10:1. 

Druga neobvezna stranska stava v Dragon Pokru je igra Dragon Bonus. Če dobite tri karte Fire Dragon in tri karte Water Dragon, dobite izplačilo 1000:1, kar je najvišje v tej igri pokra. Predvidite lahko tudi dve zmajevi karti in zlatega zmaja, da uživate v izplačilu 7:1 in 5:1. Končno, če ustvarite tri zmajeve karte, vključno z enim zlatim zmajem, čaka izplačilo 200:1. 

Dragon Poker House Edge

Prednost v tej različici pokra ni najbolj prijazna, glede na to, kar ponujajo druge igre. V osnovni igri boste naleteli na 3,7-odstotno prednost hiše, pri čemer vam bo tesno sledil bonus 3 karte s 5%. Kot najvišje plačana stava v tej igri ima Dragon bonus najvišjo prednost hiše pri 14,4%. Ampak spet 1000x največja nagrada lahko z največjo stavo spremeni življenje.

Zaključek

Sej, pri Dragon Pokru ni nič preveč zapletenega. Če ste pogost igralec pokra, bi morali uživati v nemotenem jadranju v tej igri, potem ko natančno preberete tabelo izplačil. Toda kot je bilo rečeno na začetku, je iskanje te igre v najboljših spletnih igralnicah lahko zahtevalo nekaj kopanja. Torej, naredi svojo domačo nalogo!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice