Kako postati profesionalni hazarder?

Novice

2022-08-30

Eddy Cheung

Želite postati profesionalni hazarder? Postati profesionalni igralec na srečo zahteva veliko trdega dela in predanosti. Igralci morajo razumeti vse, od vrste spletnih igralniških iger, ki jih igrajo, do matematične strani teh iger. Postati profesionalni igralec iger na srečo ni vsakdo.

Kako postati profesionalni hazarder?

V vsakem primeru boste v tem priročniku izvedeli najboljše lastnosti uspešnih hazarderjev in kako to postati. Ste pripravljeni na učenje? Potopimo se takoj.

Zmanjšajte svoja pričakovanja

Tukaj je prvo pravilo pri spletnih igrah na srečo: nizka pričakovanja. Ne, to ne pomeni, da profesionalni igralci iger na srečo niso prepričani o zmagi. Namesto tega preprosto ne pričakujejo, da bodo ves čas zmagali. Stvar je v tem, da vse igralniške igre dajte hiši matematično prednost, ne glede na to, kako majhna je. To pomeni, da boste izgubili, če boste dolgoročno nadaljevali z igranjem. Igrajte torej iz užitka in se izogibajte pritisku za zmago. 

Ustvarite veliko prostega časa

Nemogoče je biti poklicni hazarder, medtem ko delate od 8 do 5. Igre na srečo so lahko zelo zahtevne, še posebej za začetnike, saj se je treba veliko naučiti. Od izbire prave spletne igralnice in iger do upravljanja bankrolla in učenje stavnih sistemov, profesionalni igralci imajo polne roke dela. Toda ko pridobite dovolj spretnosti, lahko začnete igrati igre na srečo s krajšim delovnim časom. 

Ne igrajte igralnih avtomatov

Igralni avtomati so zaradi svojega sijočega videza, preprostosti in visokih izplačil priljubljene spletne igralniške igre. Te igre predstavljajo več kot 70 % večine igralniških knjižnic in so pogosto priložene bonusom dobrodošlice. Toda slaba stvar igralnih avtomatov in drugih iger, ki temeljijo na sreči, je ta, da igralce po vrtenju kolutov spremenijo v opazovalce. Iz tega razloga izostrite svoje spretnosti in igrajte igre, ki temeljijo na spretnostih, kot je poker in blackjack. Rob hiše je tukaj lahko manjši od 0,5 %.

Poznaj matematiko

Profesionalni hazarderji znajo izračunati matematiko okoli vsake igre. To je za večino igralcev lahko težko in dolgotrajno, čeprav se splača. Naučite se izračunati prednost hiše, verjetnost in kvote za zmago v igrah, kot so poker, blackjack, ruleta in craps. Pri izbiri donosne stave boste imeli prednost. Prav tako se lahko naučite, kako izračunati urne izgube in jih uporabiti za ustvarjanje delujočega denarja. 

Stavi in umri

Pravijo, da prestrašeni denar vedno izgubi. Najboljši igralci igralnic se vedno ne bojijo izkoristiti donosnih priložnosti. Kot smo že omenili, ima hiša vedno matematično prednost v kateri koli spletni igralniški igri, ki jo igrate. Tudi če izberete enake denarne stave, kot sta rdeče/črno in visoko/nizko, vaše možnosti za dobitek pri stavi ne dosežejo 50 %. To pomeni, da dlje kot igrate, več je izgub. Torej, ne stavite 1 $ in pričakujte, da boste profesionalni hazarder

Upravljanje denarja

Vse zgoraj omenjene točke vas bodo vodile v eno smer – upravljanje bankrolla. Vsi pametni igralci stav vedo, da so dobitki sladki, izgube pa boleče. Kot taki ne igrajo denarja za bistvene stvari, kot so najem hiše, servis avtomobila, šolnine itd. Poleg iger na srečo z denarjem si lahko privoščite izgubo, nastavite mejo za ustavitev izgube in nato zapustite mizo. Ne pozabite, da življenje vključuje več kot le igranje iger na srečo ves dan. 

Nadzorujte svoj stres

Profesionalno igranje iger na srečo je lahko včasih stresno. Igralci stavo pogosto izgubijo več kot dobijo. Torej, če ne morete absorbirati šokov zaradi izgubljene stave, ne pomislite, da bi se poklicali. Uspešni hazarderji vedo, da obstajajo dobri in slabi dnevi. Ostanite mirni in poskusite naslednji dan, ko vam ne bo šlo. Spet vam bo prav prišlo upravljanje bankrolla. 

Imejte dobre spretnosti za mizo

Če ste kdaj igrali igro s kartami v kopenski igralnici, boste vedeli, kako pomembne so spretnosti za mizo. Najprej bodite videti ostri, prijazni in lahkotni, da v sobo dodate prijetno igralno vzdušje. Vedite tudi, kdaj dvigniti, odstopiti, izenačiti, šteti karte in izvesti druge potrebne trike. Pri pokru, na primer, bodo profesionalni igralci zlahka označili 'ribe', če pogledajo njihov stil igranja. Bodite agresivni in taktični. 

Vedno ostanite zdravi

Postati uspešen hazarder, ne da bi pri tem skrbeli za svoje zdravje, so le sanje. Ne morete ves dan sedeti na kavču in staviti, ko že tehtate več kot 500 funtov. Tudi stave, ko ste že tako slabo duševno zdravi, ali stave pod frustracijo so lahko katastrofalne. Pojdite v telovadnico in jejte zdravo. Poleg tega se takoj, ko opazite znake zasvojenosti z igrami na srečo, obrnite na lokalno agencijo za problematične igre na srečo. 

Zadnji nasvet

Profesionalne stave nedvomno niso sprehod po parku. Možnosti so celo, da se ne boste odrekli kot profesionalni igralec igralnice. Za uspeh boste potrebovali samodisciplino, velik denar in splošne življenjske spretnosti. Torej igrajte za zabavo in ne računajte preveč na dobitke. Upoštevajte, da tudi najboljši igralci pokra večino časa izgubijo. pazi nase!

Zadnje novice

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe
2023-09-21

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe

Novice