Koraki, da postanete mojster hazarderja

Novice

2021-10-13

Eddy Cheung

Postati mojster hazarderja ni lahka naloga. Treba je trdo in pametno delati, drugače ni.

Koraki, da postanete mojster hazarderja

Da bi vam olajšali pot in povečali vaše možnosti za uspeh, vam delimo 3 neverjetne nasvete, kako postati profesionalni hazarder. Če boste upoštevali te nasvete, bo edina stvar, ki stoji med vami in vašimi sanjami, da postanete mojster hazarderja, čas. Če vas zanima iskanje najboljših spletnih igralnic, preverite seznam najboljših igralniških strani in najboljših igralniških iger.

Tukaj so glavni 3 koraki, kako postati mojster hazarderja

Gojite učno miselnost

Pravijo, da je učenje vseživljenjski proces. Ta pregovor velja tudi za igre na srečo. Če želite biti odličen hazarder, morate vedno imeti odprte oči. V trenutku, ko igrate z zaprtimi očmi, občutno zmanjšate svoje možnosti za uspeh.

Veliko ljudi pravi, da vedo vse o igrah na srečo. Vsi večino časa ne uspejo.

Ti hazarderji niso zanič igre. Pravzaprav so pri tem spodobni. Tukaj je problem, pri igranju na srečo moraš biti odličen, sicer boš vedno malo prepozen.

Ti profesionalni hazarderji se večinoma učijo od najboljših, vendar se ne uspejo učiti iz lastnih napak. Če želite biti odličen igralec na srečo, potrebujete obe sestavini. Učiti se morate od najboljših, to je najučinkovitejši način za napredovanje. Vendar se morate vedno učiti iz lastnih napak, sicer boste delali iste napake.

Uporabite meritve za iskanje priložnosti za igre na srečo

Pogosto boste imeli več kot eno možnost za stave. V tem trenutku se morate odločiti, katera možnost je najbolj smiselna.

Profesionalna strategija iger na srečo se uporablja, da ugotovite, katera možnost vam daje najboljše možnosti, ustvariti boste morali zanesljiv sistem. Tukaj so tri metrike, ki jih morate uporabiti pri odločanju, na katero možnost staviti.

Kvote

Pri igrah na srečo kvote delujejo na različne načine. V ruleti so vaše možnosti, da zadenete eno številko, 37 proti 1, pri igri s kartami pa so vaše možnosti, da izberete asa iz kroga kart, 1 od 13. Razumevanje, kako kvote delujejo, je izjemno pomembno, saj igrajo veliko vlogo pri svojo strategijo. Vplivajo na prednost hiše, odstotek donosnosti igralca in vse druge meritve, za katere se odločite.

House Edge

House Edge opredeljuje odstotek igre na srečo nad hišo. Uporablja se za izbiro najboljše možnosti. Možnost z nižjim odstotkom House Edge je boljša možnost. Vsak profesionalni hazarder je obvladal House Edge, zato vam toplo priporočamo, da storite enako.

Nazaj na Odstotek igralcev (RTP)

To je bolj manjkajoči kos uganke kot samostojna strategija. Ko dodate svoj House Edge in Return to Player Percente, je odstotek, ki ga morate vedno dobiti, %100. To zagotavlja, da si čim bolj povečate svoje možnosti za uspeh.

Poslušaj svojo glavo

V življenju je pomembno poslušati srce, vendar pozabite na srce in se pri igrah na srečo osredotočite samo na glavo.

Če dovolite svojim čustvom prevzeti nadzor nad vami, ne boste mogli sprejemati mirnih in premišljenih odločitev. To je še bolj pomembno pri igranju pokra. Obdržati morate poker obraz in ne morete ustvariti osredotočenega obraza, če ne morete nadzorovati svoje jeze, navdušenja ali jeze.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice