Novice

April 22, 2020

Nadležni liki v igralnici

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Pravijo, da ima vsak trg norega človeka. Enak primer je, ko gre za skupnost igralniških iger na srečo. Nekateri liki bodo tako ali drugače vedno ubili veselje. V tem članku poiščite šest smešnih, nadležnih ali nenavadnih likov, ki bi jih igralci morali pričakovati.

Nadležni liki v igralnici

Lažni strateg

Nekateri hazarderji se vedno soočajo z neutemeljenimi strategijami. Danes bodo trdili, da imajo popolno strategijo za premagovanje hiše, naslednji dan pa so jo opustili zaradi drugega. Takšni liki so res zanič, saj svoje ideje vsiljujejo drugim, vendar je v javni domeni, da nobena igralniška strategija ne zagotavlja dobitkov.

Bitter Loser

Frustrirajuće je izgubiti. Medtem ko nekateri igralci zlahka prebolijo izgube, bodo nekateri vedno zlorabljali igralnico z lažnimi obtožbami. V kopenskih igralnicah bodo igralce odvračali od igranja na spletnih platformah, ne morejo nehati govoriti o tem, kako je igralnica nepoštena in kako so bili 'goljufani'

Kompulzivni igralci na srečo

Igralnice so zabavne, vendar skupaj označujejo resna tveganja, zlasti odvisnost. Med najslabšo skupino so kompulzivni hazarderji. To so igralci, ki ne morejo nadzorovati svojih iger na srečo. Prav to neodgovorno vedenje sili oblasti, da omejijo igre na srečo, včasih z železno pestjo. Takšni hazarderji pokvarijo predstavo odgovornim igralcem.

Idlers

Za ljubitelje kopenskih kazinojev se vedno najde tisti igralec, ki prostega teka za avtomatom ali mizo. Vse, kar počnejo, je, da opazujejo, kaj počnejo drugi, in občasno poskušajo biti svetovalec. Takšni liki so zoprni, še posebej, če si želite le umirjeno igro brez skrbi.

Povprečna vrsta

Ti znaki so zelo pogosti v spletnih skupnostih. Včasih lahko igralci potrebujejo pomoč, nasvet ali priporočila. Zlobni tip bo vedno šel izven teme in bo povzročil neuporabne trole in povsod bruhal sovraštvo. To so fantje, ki ne želijo videti drugega igralca, ki dobiva pomoč.

Pijanec

Eno od načel odgovornega igranja na srečo je izogibanje alkoholu pri igranju na srečo. Toda to za mnoge ni lahko, saj so alkoholne pijače na voljo v večini kopenskih igralnic. No, obstajajo odgovorni pivci, vendar večina na koncu pokvari zabavo vsem ostalim igralcem, ko se začnejo slabo obnašati v preddverju igralnice.

Zgoraj je le nekaj nadležnih likov v kopenskih igralnicah in spletnih igralniških forumih. Kot igralec se je pomembno izogibati takšnim likom za vsako ceno, saj bi lahko pokvarili dan. V primeru, da prestopijo meje, je najbolje, da jih ignorirate, kot da se vključite v prepir ali neuporabne pretepe.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

BetMGM in GameCode skleneta dinamično partnerstvo za revolucijo iGaminga v ZDA
2024-04-15

BetMGM in GameCode skleneta dinamično partnerstvo za revolucijo iGaminga v ZDA

Novice