Najboljše spletne igralniške igre v letu 2021

Novice

2021-05-18

Eddy Cheung

Ne glede na to, ali ste nov ali izkušen igralec spletnih igralnic, ugotovite najboljše spletne igralniške igre igranje je lahko zmedeno. To je zato, ker vse spletne igralniške igre obljubljajo privlačno igranje, polno visokih izplačil. Ampak tukaj je skrivnost; nekatere igre so preprosto boljše v mnogih vidikih. Ta članek vsebuje seznam najboljših spletnih igralniških iger, ki vam bodo pomagale začeti na prvi stopnji.

Najboljše spletne igralniške igre v letu 2021

Video reže

Ko ustvarite račun v spletni igralnici, boste verjetno zahtevali svoj bonus dobrodošlice pritrjen na igralni avtomat. Skratka, spletni igralni avtomati so najbolj priljubljene igralniške igre in ni skrivnost, da večina novih igralcev raje vrti kolute.

Prvič, video igralni avtomati so enostavni za igranje. Drugič, te igre ponujajo izjemno visoke izplačila, nekatere dosegajo milijone dolarjev. Nazadnje in kar je najpomembnejše, igralci iger uživajo v številnih bonusih za povečanje svojega denarja. Vendar so spletni igralni avtomati igre na srečo z velikimi prednostmi hiše. Zato lahko naredite malo za zmanjšanje roba hiše.

Blackjack

Med vsemi spletnimi igralniškimi igrami, ki so naštete tukaj, si morate ogledati postanite profesionalni igralec blackjacka. Za razliko od video slotov ima ta namizna igra eno najnižjih hišnih prednosti, če se igra s pravilno strategijo.

Običajno lahko mojstri štetja kart zmanjšajo prednost hiše na manj kot 0,5 %. Pomembno si je tudi zapomniti, da je zmaga v igri odvisna predvsem od spretnosti in malo sreče. V bistvu, boljši kot ste pri igranju blackjacka, večje so vaše možnosti za zmago. Čeprav je vse to lahko zastrašujoče za nove igralce, je končni rezultat nedvomno nagrajujoč.

Video poker

Če se vam zdi blackjack preveč zapleten za razumevanje, raje poskusite spletni poker. Tako kot blackjack je tudi spletni poker namizna igra, ki za zmago zahteva vrhunsko strategijo. Običajno se ta igra z 52 kartami igra z kombinacijo 5 kart.

Ko delivec razdeli karte, bo igralec izbral karte, ki jih bo odvrgel in katere bo obdržal. Vendar pa morate najprej pogledati izplačilno tabelo, preden obdržite ali zavržete karte iz vsakega posla. Glede na vse, video poker je ena najbolj igralcem prijaznih iger, z prednostjo hiše manj kot 1 %.

Ruleta

Še vedno pri namiznih igrah, Ruleta je najbolj enostavna v tej kategoriji. To je zato, ker ruleta za igranje zahteva malo ali nič spretnosti. Med igranjem morajo igralci staviti le na kombinacijo številk, barv in drugih lastnosti, da dobijo zmago. Vendar pa so kolesa rulete v številnih različicah.

Večina spletnih igralnic ponuja ameriško različico z "00" in strmo hišno prednostjo 5,26%. Igrate lahko tudi "0" evropsko različico z nižjo prednostjo hiše 2,7%. Še bolje, kolo francoske rulete se ponaša s prednostjo hiše 1,35 %. Zato skrbno izberite kolesa.

Baccarat

Peta spletna igralniška igra na tem seznamu je donosen baccarat. Čeprav se igranje te namizne igre na prvi pogled morda zdi zastrašujoča naloga, obstaja več cenovno dostopnih in enostavnih različic. Na primer, začetniki lahko preizkusijo različico mini bakara, preden postopoma napredujejo.

Poleg tega večina spletnih igralnic ponuja demo različico igre baccarat, ki vam pomaga pri učenju in razumevanju igre, preden tvegate pravi denar. Ne le to, bakara ima tudi izjemno nizko hišno prednost 1,06 %.

Zaključek

To so najboljše spletne igralniške igre, v katerih se lahko preizkusite kjer koli in kadarkoli. Igre so na voljo v več različicah, zato jih je nemogoče vse našteti v enem članku. Poleg tega ne pozabite iskati funkcij, kot so prednost hiše, izplačilna tabela in varianca (za igralne avtomate), ko izbirate igralniško igro. In kar je najpomembneje, igrajte v licencirani in regulirani spletni igralnici.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice