Najbolj smešne šale in šale v igralnici vseh časov

Novice

2021-05-24

Eddy Cheung

Zadnjih nekaj let so igralci v vrsti, da bi dobili kos spletnih igralniških iger. To se je celo izboljšalo v tem obdobju Covid-19, ko je večina klasičnih igralnic prekinila delovanje. Toda tako kot pri igranju v osebnem okolju,spletne igre na srečomora biti zabavno in prijetno. Ta članek vas seznanja z nekaterimi šalami o igrah na srečo in igrami na srečo v igralnicah, s katerimi boste lahko pri vaših spletnih igrah na srečo poskrbeli za lahkotno.

Najbolj smešne šale in šale v igralnici vseh časov

Smešne igralniške igre

Kakšna je razlika med igralnicami v živo in spletnimi igralnicami? V spletnih igralnicah lahko jočete po izgubi stave in nihče se vam ne bo smejal.

Prvi znak, da ste morda odvisni od pokra, je poimenovanje svojih otrok Check and Raise.

Vaša največja možnost, da zadenete royal flush v poker sobi, je v kopalnici.

Ali poznate razliko med igralnico in cerkvijo? To misliš, ko moliš v igralnici.

Vse spletne igralnice se pritožujejo, da igralcem izgubljajo preveč denarja. No, zdaj vsaj vedo, kako se igralci počutijo.

Zakaj so igre na srečo v Afriki redke? Ker imajo preveč gepardov!

Če srečate T-rexa, ki dela v igralnici in se skriva pred policijo, vedite, da je trgovec z majhnim orožjem.

Zaradi koronavirusa so tako igralnice kot cerkve zaprte. Zdaj veste, da ko se nebesa in peta o nečem dogovorijo, je to neustavljivo.

Kako zapustiti igralnico kot milijonar? Samo pojdi v milijarderja.

Donald Trump bi bil pred tem lastnik več igralnic in bi vedel, da na koncu zmaga House.

Igra s kartami Šale

Ste že kdaj videli pirate igrati karte? To je zato, ker običajno stojijo na krovu!

Katera žival vedno zmaga pri igri pokra? Blefon.

Kaj bi Batman storil, če bi izgubil na Pokru? Poklical bi šaljivca.

Odnos je kot igranje kart. Najprej imate srca in diamante, nato pa palice in pike

V bližini je igralnica za pse. Igralci lahko igrajo poker, blackjack in ruleto, vse pod eno streho. Vendar pa morajo igralci iti ven na craps.

Igralec je prosil za rabljene karte iz igralnice v Las Vegasu. Toda po enem mesecu kartice niso prispele. Ko je prosil za posodobitev, so rekli, da se ukvarjajo z njegovim naročilom.

Ali poznate srce brez organov? Oglejte si komplet kart.

Daljše zgodbe o igrah na srečo

Dva zdolgočasena trgovca v igralnicah sedita na mizi za craps in čakata na prvo stranko dneva. Nenadoma vstopi lepa ženska in stavi 10.000 $ na en sam meg kocke. Nato jo vpraša, ali bi lahko igrala zgoraj brez, saj se tako počuti srečnejša. Trgovca ji izpolnita željo, nakar začne skakati gor in dol in cviliti: "Da! da! zmagal sem!" Objame delilce in pobere svoj dobitek. Ko je odšla, eden od osuplih trgovcev vpraša: "Kaj je zavrtela?" "Ne vem. Mislil sem, da gledaš,« je odgovoril drugi.

Moški stopi v nadstropje igralnice, kjer zagleda plakat z napisom: "Za tiste, ki imajo težave z igrami na srečo, pokličite 1-800-GAMBLER." Vzame si trenutek, da razmisli o tem, nato pokliče številko. Ko je odgovoril, je rekel: "Jaz imam šestico in asa, delilec pa 7. Kaj naj storim?"

Igralec obišče igralnico in igra cel dan. Na žalost izgubi vse svoje stave. Enako se zgodi naslednji dan. Tretji dan ga trgovec vpraša, s čim se preživlja in ali si lahko privošči več izgube denarja. Zanimivo je, da pravi, da je zmaga odvisna samo od osebnosti. Rekel je: "Mesečno zaslužim 12.000 $, moj karizmatični prijatelj, ki govori samo stvari, ki topijo srca, pa je plačan 3.000 $ mesečno. Še en moj atletski prijatelj je plačan 4.000 $ mesečno samo za fotografiranje. Prav tako moj zelo inteligenten prijatelj zasluži 5.000 $ mesečno." "Torej, kakšna je vaša osebnost, da zaslužite toliko?" je vprašal trgovec. Moški je odgovoril: "Preprosto ponovno objavim njihovo sranje!"

Zabavaj se

Upam, da ste uživali v branju teh iger na srečo. Uporabite lahko te igralniške šale in še veliko več, da ohranite razpoloženje, ko je vaše igralno razpoloženje slabo. Konec koncev bi morale igre na srečo biti predvsem zabava.

Preizkusite eno od teh iger na srečo in nam sporočite, kakšne so bile reakcije. Zabavajte se tam zunaj!

Zadnje novice

Strategija za ruleto: Katera je najboljša strategija za ruleto?
2022-07-30

Strategija za ruleto: Katera je najboljša strategija za ruleto?

Novice